Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VBambino

Co to za jakaś obrzydliwa moda na porwane rajstopy i koki na przetłuszczonych

Polecane posty

gość a ten mądralinski nadal nie wytłumaczyl na czym polega jego problem z kubkami i rajstopam - A na czym polega wasz problem z piwnymi brzuchami u facetów?

niewinna brzoza Bambi ja się tam niczym nie przejmuję, chciałam tylko pokazać jakie są przekonania i stereotypy i tyle oczko.gif - Normalka, taka jest Polska, a właściwie świat. Z kolei Kafeteria, to sama esencja patologii, więc trzeba podchodzić do nich z politowaniem :P🖐️

Gość niewinna brzoza
Szkoda gadać gimbaza i tyle ;)

o mnie to obchodzi odpowiem pytaniem. A co was obchodzi wykształcenie, portfel itd u faceta? Przeczytajcie żałosny temat założony przez jedną z was i więcej mnie obłudnie nie krytykujcie, skoro na siłę nie chcecie się bardziej postarać: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5739590

Gość niewinna brzoza
Patrząc na większość dzisiejszych dziewuch, wolałabym być prawikiem gdybym była facetem:O

Gość gość
niewinna brzoza-to może zmien towarzystwo, skoro masz taka opinie o kobietach

Gość gość
czepiacie się, biedna brzoza jedyna piekna i cudowna, a reszta to babony w dresach, głupie i brzydkie:D zapomniałam dodac, ze brzoza jest tez skromna i miła:)

Gość gość
Kolejny sfrustrowany koleś na kafe :D albo kobita lub jakiś zniewieściały, pedantyczny, podstarzały cieć :D bo jak inaczej można wytłumaczyć zakładanie takich tematów :D Rajstopy, koki, tłuste włosy i kubki termiczne w autobusach..hmmm to rzeczywiście PROBLEM ! :D Wrzuć na luz, bo tracisz energię na roztrząsanie czegoś, czego zmienić się nie da :P

Spokojnie :D Nie musisz być prawikiem. Kołdra, to typowa przedstawicielka Kafeterii. jest gruba, zaniedbana, prostacka i od lat nie ma faceta. To frustrartka. Nia akurat nie ma co się przejmować, bo nikt nigdy się za nią nie obejrzał na ulicy. a tak poważnie, zaczynam się sam zniżać do ich poziomu. Podsumowując. Jęśli można to powinno się samemu szukać inspiracji i nie oglądać na innych. Można mieć nawet skromne ubrania, ale schludne i umieć je sobie dobrać, żeby nie tylko wyglądały, ale też żeby nie były zeszmacone, wymięte, porwane, ani za duże i wiszące jak na jakiejś sierocie. widziałem wiele dziewczyn, naprawdę dziwnie ubranych, bardzo kolorowo, zupełnie z innego świata, widziałem ubrane skromnie, ale nie papugujące po innych, widziałem dziewczyn w glanach,ale mające własny styl - wszystkie były ciekawe i godne uwagi, a nie szare, nijakie i sfrustrowane myszy marzące o lepszym świecie i bogatym obcokrajowcu.

gość czepiacie się, biedna brzoza jedyna piekna i cudowna, a reszta to babony w dresach, głupie i brzydkiesmiech.gif zapomniałam dodac, ze brzoza jest tez skromna i miłausmiech.gif - Przede wszystkim zapomniałaś się podpisać. Wstydzisz się swoich wypowiedzi?

Gość niewinna brzoza
Ale kto się czepia ludzie, to jest prawda.Widać chyba kto chodzi po ulicach, ale przyznam szczerze, że i tak Polki w porównaniu z Irolkami to niebo a ziemia ;)

Gość gość
nie zapominajmy o tym, ze marzeniem każdej niezadbanej myszy jest to, aby autor tego porywającego tematu obejrzał się za nią na ulicy zaakceptował jej strów. To sens istnienia takiej myszy:D

one jak katarynka piszą o czepianiu się, a same co chwila zakładają tematy, jaki to facet powinien być. powyżej podałem link do jednego takiego tematu. Ta co pod nickiem gość najwięcej pyskowała, nie odpowiedziała, co im przeszkadzają faceci z piwnym brzuchem?

Gość gość
podpisać? czy gość jest bardziej anonimowy od jakiegś gogo czy bambino? czyba ci się net z rzeczywistością myli, może wyjdz na spacer, zamiast tu zamulac. Poszukaj jakiś kolegów może.

gość nie zapominajmy o tym, ze marzeniem każdej niezadbanej myszy jest to, aby autor tego porywającego tematu obejrzał się za nią na ulicy zaakceptował jej strów. To sens istnienia takiej myszy - To prawda, ale do tego się te myszy nie przyznają. niemniej jednak śmiesznie reagują, gdy na taką spojrzę, albo skieruję obiektyw aparatu. Peszą się, poprawiają włosy i nie wiedzą co ze sobą zrobić. Przestają się spanikowane naturalnie zachowywać :D

Gość gość
Co "im" przeszkadzają? Ja odpowiadam wyłącznie za siebie i w swoim imieniu. Mam gdzieś twój piwny brzuch, czy kogokolwiek innego, chciałeś odpowiedź to ją masz.

Gość niewinna brzoza
Ale kto się czepia ludzie, to jest prawda.Widać chyba kto chodzi po ulicach, ale przyznam szczerze, że i tak Polki w porównaniu z Irolkami to niebo a ziemia ;)

gość podpisać? czy gość jest bardziej anonimowy od jakiegś gogo czy bambino? czyba ci się net z rzeczywistością myli, może wyjdz na spacer, zamiast tu zamulac. Poszukaj jakiś kolegów może. - szkoda to komentować, skoro nie widzisz kolosalnej różnicy, ani nie wiesz co to jest kultura. ale już wcześniej wszystkimi wypowiedziami i nie rozumieniem tekstu udowodniłaś, że masz bardzo niski poziom inteligencji. Po prostu od tej pory każdego o nicku gość będę ignorował i nie będę odpowiadał. Może za setnym razem ociężale zrozumiesz jaka jest różnica w podpisywaniu swoich wypowiedzi.

Gość gość
co więcej nadęty bubku, nie odróżniasz też rzeczywistości od swoich urojeń:D Gnij na kafe dalej, tyle ci zostalo

Gość niewinna brzoza
A Wy dalej gnjcie w tych brudnych kokach i porwanych rajstopach :D

Może jacyś faceci już się obudzili i wypowiedzą się na temat tego co sądzą o porwanych rajstopach i kokach u dziewczyn, oraz o identycznym wyglądzie, że nie wiadomo którą podrywać, bo i tak wszystkie są takie same bezosobowe?

Gość gość
obawiam się, ze normalni faceci mogą mieć inne zainteresowania niż przesiadywanie na babskich forach i bezsensowne klepanie o rajstopach czy kokach. Sorry

Gość niewinna brzoza
Dziewczyny się zdenerwowały, że jakiś facet śmiał im wytknąć niechlujstwo.

Gość gość
brzoza, ty nadal nie trybisz. Nie chodzi o niechlujstwo, tylko o to,ze każdy ma prawo ubierać się jak chce, chodzic z kubkiem termicznych jeśli mu się tak podoba .jeśli dla autora wszystkie kobiety sa takie same to może niech się na facetów przerzuci. A ty przestan zachowywać się jak ksiezniczka, bo chyba faktycznie masz nieodpowiednie towarzystwo,ze zadbanych kobiet nie widzisz i wydaje ci się, zes ty jedna jedyna och i ach, zejdź na ziemie

Gość goscccccccc77
Bambino czy jak ci tam, nie przeczytałam wszystkich twoich wypowiedzi bo po prostu się nie da. Masz problem z kobietami i widać to gołym okiem. Zajmij się czymś konstruktywnym zamiast siedzieć na babskim forum i pisać o porwanych rajstopach. Twoje życie musi być wyjątkowo nudne, czyżby brak znajomych i zainteresowań? A do tego bardzo niskie poczucie własnej wartości.

Gość niewinna brzoza
A czy ja powiedziałam, że wszystkie są zaniedbane? nie ciskaj się tak, bo autor ma rację i tyle :)

Gość gość
kolejna pani Dulska:O

Gość Lady Maverick
Bambino ma racje!!!! . Szczegolnie te kubki ternmiczne sa smieszne, bo oczywiscie taki kubek musi byc ze Sturbacks'a LOL A termos to nie laska nosic??? Oczywiscie tu nie o cieple picie chodzi, a o to logo gownianego Sturbacksa. . Polki generalnie ubieraqc sie nie potrafia i ida za moda, ale nastolatki tak maja. Dlatego wlasnie sa mody. Nawet w UK jest sporo 'klonow', roznica jest tylko taka ze ubrania sa tanie wiec dziewczyny moga sie czesciej przebierac i wiecej jest dziewczyn, ktore maja swoj styl, potrafia sie fajnie ubrac, wybrac z tego co modne, to co im pasuje. Polki w UK mozna za to poznac po adidasach, ktore ubieraja do kazdej okazji, bo Nike,czy Pumy to przeciez szczyt marzen pokolenia lat 80/90tych. Jak dziewczyna jest w adidasach to na 99% Polka, do tego krotka puchowa kurteczka i rurki. I one nawet mysla ze dobrze wygladaja, bo nazywaja to 'sportowo-elegancki' styl WTF? Styl sportowy moze byc elegancki tylko w polskim wykonaniu. :)