Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VBambino

Co to za jakaś obrzydliwa moda na porwane rajstopy i koki na przetłuszczonych

Polecane posty

Zdystansowana, jesteś kolejną analfabetką z pokolenia pustaków po 90 roku. Analfabetyzm w Polsce jest coraz większy. Tak trudno zrozumieć kilka linijek tekstu? Nie chodzi o to, czy to jest wybieg mody, tylko o różnorodność, a wtedy gdy się wieczorem wychodzi ze znajomymi trochę zadbanie o siebie. Nikt po bułki rano nie będzie się nie wiadomo jak stroił, to oczywiste. A czy widziałaś w Skandynawii, żeby wieczorem ktoś szedł do pubu w piżamie?

Gość gość
ale on ma jednak trochę racji a nawet dużo .. też śmieszą mnie te kubeczki termiczne Jeszcze rozumiem kogoś kto pracuje na powietrzu np. kładzie płyty chodnikowe itp....ma gdzieś obok taki kubek , po to aby ogrzać się nawet byle jak smakującym napojem .. ale laski w tramwajach autobusach z tymi kubkami to strach stać koło takiej , bo nigdy nie wiadomo czy nagle taki ' 'pyszny kubek " nie wyląduje na twoim ubraniu ;/ podartych rajstop nie widzę na ulicach wiec w tym temacie się nie wypowiadam a co do koków to zależy jednym to pasuje a innym nie ....

Gość gość
Powiem wam najlepsze . Już nawet starsze panie z tymi kubeczkami biegają i poczekalnia u lekarza coraz częściej kawiarnię przypomina .

Po za tym po co piszecie ciągle o tych innych krajach. Wasz tok myślenia jest patologicznie chory. - Jak jakaś dziewczyna założy temat, że rano faceci w autobusach śmierdzą, a ogólnie Polacy nadużywają alkoholu, to nie będzie to prawda? Też faceci mogą zacząć debilną polemikę w waszym stylu, że w innych krajach też piją i śmierdzą w autobusach. jakiś facet może napisać, że widzi samych przystojnych i zadbanych facetów. A jeszcze innny napisze - autorka jest głupia i co ją to obchodzi, jak Polacy wyglądają, co piją, ile i że śmiedzą. Wasz tok myślenia idzie w niewłaściwym kierunku! Jeśli ktoś zgłasza problem, to powinno się problem rozwiązywać, poprawiać jakość, a nie bronić tego problemu za wszelką cenę. Tak nigdy nie będzie lepiej i dopóki tego nie zrozumiecie, to będziecie mieć upadek zarówno ludzi, moralności jak i Polski, bo wszystko zaczyna się od małego podwórka, a kończy w skali makro.

Gość zdystansowana i zrelaksowana
Po pierwsze, to że sam siebie określasz mężczyzną, wcale nie świadczy że nie jesteś, szczególnie zważywszy na treść tych rozważań:D Po drugie, sam chyba wspominałeś, ze nie chodzi o stroj na wieczor, więc skąd nagle odwołanie do wyjścia pubu? Zabawny jesteś:)

Podarte rajstopy najlepiej widać o świcie, przy Rondzie z Palmą, jak laski wracają do domów. Tam jest sporo knajp i klubów, więc dużo ich tam chodzi.

Ale co cie tak inni obchodzą? Nie możesz zająć się własną garderobą, skoro rak interesujesz się modą? Tag gardzisz tymi "poleczkami', a sam reprezentujesz małomiasteczkową mentalność.

Gość gość
Bambi cześć kochanie 👄

[zgłoś do usunięcia] zdystansowana i zrelaksowana Po pierwsze, to że sam siebie określasz mężczyzną, wcale nie świadczy że nie jesteś, szczególnie zważywszy na treść tych rozważańsmiech.gif - Po pierwsze to jesteś prostacka i cały czas obrzucasz mnie epitetami. Skoro nie potrafisz merytorycznie dyskutować, to idź na inny topik. do tej pory nie wypowiedziałaś niczego konkretnego w temacie i tylko trolujesz.

Problemem jest kubek termiczny i podarte rajstopy? Nie żyjemy w państwie autorytarnym...:O To jest tylko i wyłącznie twój problem, który notabene można rozwiązać=wyleczyć.

Pierwszy zacząłeś od analfabetki, nie pozostanę więc dłużna.

Gość niewinna brzoza
No popatrz, a ja jestem zadbana szczupła(naturalnie) dla wielu ładna i atrakcyjna, wysoka.Ubieram się modnie, ale bez przesady.Długie do pasa naturalne ciemne włosy i wiesz co? Dla wielu osób jestem pusta bo takie jest przekonanie, że jak dziewczyna jest ładna ogólnie i dobrze ubrana to musi być pusta, nie ma bata.Dal wielu też jestem "damesą" bo chodzę w szpilkach bardzo często.Mogłabym tak wyliczać w nieskończoność...aha i dla wielu nic nie jem bo przecież jestem wiotka jak somalijska modelka,więc wykluczone żebym coś jadła ha! dobre co?

Merytoryczna dyskusja o tym, że masz emocjonalny problem z kubkami termicznymi? Ha ha ha

Gość gość
brzoza-kolejna z syndromem co ludzie powiedzą

Gość niewinna brzoza
Polska to dziki kraj i tyle, ale i tak dziewczyny o niebo lepiej wyglądają niż w Anglii czy Irl.Tam to już total syf laski latają w powciąganych dresach, jedna skarpetka inne druga inna, żeby jeszcze czyste były :O

Gość gość
koleś to właśnie typowy polaczek, który zamiast zająć się sobą, to przezywa, ze inni są tacy czy owacy.

Gość niewinna brzoza
Drogi gościu zanim wychylisz się do odpowiedzi czytaj ze zrozumieniem, albo wracaj do gimbazy

Gość gość
brzoza-skad wiesz, byłas w uk na zmywaku?

Gość gość
oni nie myślą, ze jesteś pusta, bo jesteś ładna, tylko dlatego, ze właśnie jesteś pusta:D Czego dowiodłaś swoimi wpisami, somalijska modelko, buhaha, proponuje mniej nosek zadzierać.

Gość niewinna brzoza
Nie, nie na zmywaku a co Twój etat się zwalnia, że pytasz?

Gość gość
pytam po prostu skąd wiesz, czytaj ze zrozumieniem:D

Gość niewinna brzoza
A cóż ja takiego napisałam? udowodnij mi, że jestem pusta.

Gość niewinna brzoza
Prawda Was w oczy kole widzę :D

niewinna brzoza No popatrz, a ja jestem zadbana szczupła(naturalnie) dla wielu ładna i atrakcyjna, wysoka.Ubieram się modnie, ale bez przesady.Długie do pasa naturalne ciemne włosy i wiesz co? Dla wielu osób jestem pusta bo takie jest przekonanie, że jak dziewczyna jest ładna ogólnie i dobrze ubrana to musi być pusta, nie ma bata.Dal wielu też jestem "damesą" bo chodzę w szpilkach bardzo często.Mogłabym tak wyliczać w nieskończoność...aha i dla wielu nic nie jem bo przecież jestem wiotka jak somalijska modelka,więc wykluczone żebym coś jadła ha! dobre co? - I nie przejmuj się innymi. Ci inni to tacy ludzie jak te biedne dziewuszyska co tu ze mną dyskutują. Bądź taka jaka jesteś. kiedyś zaniedbane siuch może przestaną cię wyzywać i tak oceniać. Choć nie wiem. Jest coraz gorzej. Teraz są gangi nastolatek. siedzą takie na ławce i jak idzie atrakcyjna dziewczyna, to potrafią ją bez powodu nawyzywać, opluć i nawet pobić. Wśród młodych kobiet jest straszne zezwierzęcenie i cofnięcie się do epoki kamienia łupanego. Jest coraz gorzej. Młode kobiety są strasznie zdemoralizowane. Coraz więcej egoizmu, katowania i zabijania swoich małych dzieci, papierosy, prostytucja w szkole, nie szanowanie się, nie dbanie o siebie, przestępczość, powszechna głupota, analfabetyzm, nieznajomość matematyki, historii, kosmopolityzm. polki w większości interesują się tylko sobą i są antyspołeczne. taka patologia nazywa się socjopatią.

Gość gość
Aż tak zakompleksiona jesteś? Mnóstwo jest pięknych dziewczyn, co więcej-miłych i inteligentnych, jakoś nikt nie uważa ich za puste.

Gość gość
a ten mądralinski nadal nie wytłumaczyl na czym polega jego problem z kubkami i rajstopami

Gość gość
teraz poprosimy o wykład na temat kubków i porwanych rajstop w przełożeniu na katowanie dzieci, nieznajomość matematyki i prostytucje:O

Gość niewinna brzoza
Bambi ja się tam niczym nie przejmuję, chciałam tylko pokazać jakie są przekonania i stereotypy i tyle ;)

Gość niewinna brzoza
Drogi gościu zauważ, że to z Ciebie wychodzą kompleksy ;)