Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VBambino

Co to za jakaś obrzydliwa moda na porwane rajstopy i koki na przetłuszczonych

Polecane posty

Gość gość
Costa lepsza od sturbacksa :P Poza tym tu nie chodzi o jakosc kawy tylko logo. Jak jestes normalny to ciezko takie zachowanie zrozumiec i sobie tlumaczysz, ze kawe lubia, ze rajstopy im sie podarly itd. Dopiero jak widzisz te kubki na allegro, albo sobie taki kubek ktos do domu przynosi i robi z niego kubek na dlugopisy (wiadomo to unikatowe logo) to zastanawiasz sie co ci ludzie maja z glowa. Polacy leca na marki, bo nic nigdy nie mieli, tak samo jest w Indiach, czy w Afryce. Chinczycy tez chodza oblepieni markami, tylko czesc z nich na naprawde drogie marki stac. Normalny czlowiek olewa marki i owczy ped i chodzi tak jak chce.

gość Ej, nie spinajcie się. Mnie nieraz krytykują, bo chodzę praktycznie wyłącznie w spodniach - i co z tego? Tak się dobrze czuję. Kubka termicznego nie mam, ale planuję taką inwestycję, bo przed wyjściem z domu nie mam czasu na spokojne wypicie kawy, a po wyjściu mam do wyboru albo naprawdę paskudną lurę, albo straszną drożyznę - taniej wyjdzie porządny kubek. A jak gdzieś wychodzę w piątek, to widzę mnóstwo świetnie ubranych dziewczyn, więc nie wiem - czyżby Kraków aż tak różnił się od Warszawy? - ale ten kubek możesz schować do torby, nie musisz go trzymać w ręku. poza tym termos dłużej trzyma ciepło i jeśli jest w środku szklany, to nie zmienia smaku kawy.

a wiesz, że ja Costy nie lubię? Starbucks ma słodsze te napoje, chyba dlatego tak mi smakują.

Gość gość
No ale termos nie jest trendy :)

Gość gość
No i ok, będę wiedziała, żeby inwestować w szklany:P

Zawsze może sobie włożyć do termosu słomkę z nadrukiem Starzbuk. Będzie trendy i wygodnie :P

A poza tym w tych fast foodowych kawiarniach przecież też do kubka z kawą można wziąć słomkę.

Niektóre papierowe kubki są ze styropianem, a styropian jest świetnym izolatorem. Tym czasem plastykowy kubek nie trzyma dobrze ciepła. Jak wcześniej pisałem, kiedyś to sprawdziłem w takim kubku.

wierzę na słowo :) Pozostaje przymykać oko na to jaki wpływ ma marketing na ludzi. Tak co do tych włosów - w latach 50-60' kobiety myły głowę raz na tydzień i było dobrze...czasy super dużej trwałej (lata 80') też nie wymagały mycia głowy codziennie, więc to nie jest nowy pomysł.

Niewidzialne, szare myszki w drodze po kawę w galerii :P s21.postimg.org/6odlvoml3/xxx010101.jpg

Gość gość
ale jestes zalosny chlopie :o od 5 godz dyskutowac o bzdurach, na ktore i tak nie masz wplywu :o zacznij zyc swoim zyciem i daj zyc innym :o

gość ale jestes zalosny chlopie pechowiec.gif od 5 godz dyskutowac o bzdurach, na ktore i tak nie masz wplywu pechowiec.gif zacznij zyc swoim zyciem i daj zyc innym pechowiec.gif - żałosny, to jesteś ty pajacu, 5 godzin ujadający jak ratlerek pod drzwiami państwa.

Moorland to teraz od drugiej strony - jak Ty byś chciał żeby kobiety wyglądały? - Różnie. Inaczej. Żeby każda starała się mieć własny styl wyrażający jej osobowość. Żeby trochę dbały o włosy, bo zaraz po nogach i pupie włosy są tym na co mężczyźni zwracają podświadomie dużą uwagę. To włosy potrafią zmienić kobietę nie do poznania, a nie makijaż. Po prostu trochę zadbania i oryginalności. Tak, żeby się wyróżniać z tłumu, być ciekawym. Sporo widzę takich kobiet, ale też sporo niestety takich bezmyślnych kalek (od słowa kalka). A przecież tyle jest pięknych kobiet w Polsce i tak się oszpecają nie potrafiąc wydobyć nie tylko swojego piękna po przez ubiór i stylizację, ale także duszy i własnej osobowości.

Gość gość
Mieszkam w UK i tutaj to dopiero sie dzieje :/ Totalne syfiary! W pracy mamy kupe nowego narybku 18-20 lat i pozygac sie mozna. Jak mozna?

No dobrze, ale nie każdy jest oryginalny czy odczuwa potrzebę bycia takim. Wiele osób podłapuje trendy właśnie przez wpływ w reklam, co się opatrzy to się podoba. Poza tym ludzie oryginalni są też krytykowani - tutaj nie wygrasz.

gość Mieszkam w UK i tutaj to dopiero sie dzieje :/ Totalne syfiary! W pracy mamy kupe nowego narybku 18-20 lat i pozygac sie mozna. Jak mozna? - tak zwane kobiety, albo wyroby kobietopodobne z UK, to patologia poza wszelkimi normami i nie podlegająca porównaniom.

Gość Debra  Morgan
Oj tam ciężko o tę oryginalność bo w sieciówkach jest to samo,poza tym koleżanka dobrze stwierdziła,że nie każdy potrzebuje tej oryginalności.Ja np.się ubieram coś w stylu Kasi Tusk,stawiam głównie na jakość a nie na ilość.Wolę styl klasyczny a nie jakieś tam przebieranki.

Bardziej chodziło mi o to, że niezależnie od tego co ktoś zrobi będą tacy co go skrytykują. Więc najlepsze co można robić to właśnie zakładać to w czym czujemy się komfortowo. Jeżeli ktoś ma swój "safe-zone" w "modnym" wyglądzie (nawet jak moda taka-sobie) to niech się tak ubiera. W końcu to on/ona ma się dobrze czuć, a nie patrzący.

Gość gość
oglądałyście wczoraj tę blogerkę Jessicę Mercedes Kirschner u Wojewódzkiego? Tutaj fajna relacja z programu: http://teleshow.pl/