Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polski Robolek z UK

Mój kolejny znajomy padł ofiarą kobiety

Polecane posty

Gość Polski Robolek z UK

Nie dość, że go zdradziła z czarnoskórym i sprowadziła go do ich mieszkania, to jeszcze zmieniła zamki w drzwiach, wyrzuciła wszystkie jego rzeczy pod drzwi i zadzwoniła po policję, że ich nachodzi. Facet od dwóch tygodni pije na umór - nie wiem czy się po czymś takim podniesie. Tego typu historie skutecznie zniechęcają mnie do wchodzenia w związek małżeński i utwierdzają w przekonaniu, że kobietę najlepiej brać na "jeden raz", a potem "zapominać" jej numer telefonu i bardzo uważać na to, gdzie się spuszcza ;) Pod tym względem jestem niesamowicie skrupulatny, a i tak zdarzało mi się kilka razy, że dziewczyny oskarżały mnie o sprawstwo ciąży. Dwa razy musiałem dowodzić, że nie jestem ojcem poprzez badania genetyczne, a za trzecim razem uciekłem do UK, chociaż podejrzewam, że i tamte dziecko nie jest moje, bo ona nie wniosła nawet pozwu o alimenty.

Gość gość
no coz, jak widac trafia swoj na swego. Szmacisz sie tak samo jak kobiety, na ktore plujesz. Hahahahaha zalosna meska k***wka

Gość zdzich hydraulik z piwem
pokazywarka.pl/iesu7r/

Gość Polski Robolek z UK
Facet się nie "szmaci", facet zdobywa :) Jedynie kobieta może się szmacić. Nie będę znowu powtarzał przypowieści o zamku i kluczu, bo każdy i tak wie o co chodzi. Poruszę zaś temat zdrady, bo akurat o tym traktuje mój post. Otóż gdy facet ma żonę, dzieci i robi "skok w bok" to w 99% przypadków wraca do rodziny i kocha tak samo - to, że sobie pociupciał nie ma kompletnie żadnego znaczenia dla życia rodzinnego. Tymczasem gdy kobieta znajdzie sobie jakiegoś gacha, zeszmaci się z nim, to wtedy traci rozum - mąż i dzieci przestają mieć dla niej jakiekolwiek znaczenie i nie ma skrupułów, żeby uciec ze swoim Adonisem do ciepłych krajów. Tym właśnie różni się kobieta od mężczyzny. Te śmieszne neofeministyczne pogadanki o tym, że kobieta i mężczyzna to jedno i to samo, nie mają kompletnie żadnego potwierdzenia w faktach, dlatego zbywam je śmiechem. Wszystkie "-izmy" wcześniej czy później umierają - zazwyczaj w bólu. Komun-izm zdechł, naz-izm zdechł, to samo czeka również femin-izm ;)

Gość gość
I dlatego bidny robolku musisz konia trzepać bo w te twoje bajeczki o przygodach seksualnych to nawet choćbym nie wiem jak chciał nie uwierzę . Jeśli jednak masz chęć mnie przekonać że miałeś takowe to szybciej uwierzę że Big Bena w tyłek sobie wepchniesz . Utop się albo coś i wstydu nam nie przynoś .

Gość Polski Robolek z UK
Mam liczne przygody natury seksualnej, bo w realnym życiu potrafię być bardzo miły dla kobiet i wiem, jak je zarywać na imprezach. Nie mówię im tego wszystkiego, co tutaj wam teraz piszę - to chyba jasne? ;) Mówię im tylko to, co chcą usłyszeć. Niemniej żadna siła na tym świecie nie zmusi mnie do szanowania kobiety, która daje mi tyłka po tygodniu czy dwóch. Dla mnie taka kobieta to szmata, wykorzystam ją i zapominam o jej istnieniu. Z mojej strony zasady gry są jasne i przejrzyste, czyż nie?

widocznie ten twój kolega to taki ciul był, ze nawet murzyn lepszy. dobrze dziewczyna zrobila.... a kolega nie chc się zapije, będzie jednego kartoflaka mniej....hehe

Gość Polski Robolek z UK
Ty też jesteś kartoflak, tyle że płci żeńskiej ;)

Gość gość
dlatego ja już w żaden związek z kobiet na stałe nie wiążę się jak potrzebuje bzykania to dzwonie po panienkę bara numerek płace i mam święty spokój i taniej to wychodzi jak bym miał mieć kobietę na stałe i nie marudzi mi, żyję jak chce wychodzę kiedy chce wracam do domu kiedy chce pije piwo kiedy mam ochotę niech żyje wolność i swoboda

Gość Polski Robolek z UK
Niech się Murzyni z nimi żenią. Na własnej czarnej skórze poznają jaki to miód ;)

Gość gość
kaca masz po imprezie m nic nie podupczyles wczoraj i siedzis na babskim forum od rana?

Gość gostekczek
Robelk, madry koles, fajnie piszesz. Ja tam lubie jego teksty. a polskie zmije pluja jadem od rana, bo nawet czarna na impresce przy Esce nie chcial zamoczyc swojego brundego kija w to szambo. bleeh ------------ wracajac do tematu, to masz racje autorze, ja znam kilka podobnych historii. Lacznie z obrabowaniem wspolnego konta do zera. To sa szmaciska.

Gość gość
dokładnie trafiasz na kobiety podobne do ciebie ty się szmacisz, robolku to trfiasz na szmaty tak to już jest, a to że Polki tak łatwo dają się uwiezć kolorowym wynika chyba z tego że tamci maja dobrą gadke, od razu mówią o dziecku i ślubie iże jest napiękniejsza i najważniejsza i wszystkim jest a Polki zakompleksione głodne komplemętów, Polscy faceci są bardziej skromni i powściągliwi, zobaczymy autorze jak długo ta dziewczyna z czarnym o którym pieszesz z nim posiedzi, rok?potem jego ciuchy będą fruwać

Gość gość
Z takimi pogladami to nie wiwm gdzie ty znajdziesz desperatke, ktora poszla by z toba choc do lozka, o malzenstwie nie wspominajac.

Gość gość
Polaki cebulaki z czym do ludzi :D

Gość gość
facet zdobywa?? szmaciarz zawsze znajdzie usprawiedliwienie swojego k****enia sie...

Gość Polski Robolek z UK
Suka nie da, pies nie weźmie ;)

Gość Polski Robolek z UK
W odróżnieniu od niektórych cudzoziemskich partnerów Polek myję się dwa razy dziennie :)

Robolek, Ty jesteś mizogin i mitoman. Wiesz, dlaczego nie możesz jakoś spotkać porządnych dziewczyn? Bo trzymają się od Ciebie z daleka. Dostajesz to, na co zasługujesz.

Gość gość
brawo Madziu, celnie go podsumowalas:)

Gość Polski Robolek z UK
Mizogin? Ale ja uwielbiam kobiety :)