Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadia czy Wiktoria

Polecane posty

Gość gość
u koleżanki jest Nadia, śliczna dziewczynka, wygadana i bardzo mądra:)) ma 5 lat

Gość gość
No właśnie te dwa imiona walczą ze sobą, a ja nie umiem się zdecydować. Ustaliliśmy Wiktorię, ale cały czas chodzi mi po głowie ta Nadia.

Gość kss
Nadia a zdrobniale Nadźka. Też Ci się podba ? ;)

Gość gość
Tak też mi się podoba :)

Gość cztery z plusem
Nie sa to moje ulubione imiona ale z tych 3 to chyba Wiktoria bym wybrała. Już chyba Wikusiowy szał trochę przeminął.

Gość gość
nadia najładniejsze z tych wszystkich

Gość gość
I nie wiem skad ta opinia ze jest az taki szal na te imie. Moja Nadia ma 5lat i od samego poczatku przedszkola jest jedna Nadia w grupie za to 4 Zuzie. 2 Nikole i 2 Oliwie. Ogolnie w najblizszym otoczeniu znam jeszcze 2 Nadie

Gość gość
Na Wiktorię nigdy nie było takiego szału. Większy już zaobserwowałam pod względem imienia Zośka czy Maryśka, które są totalną wiejską porażką.

Gość gość
Nadźka?? hehe Nadusia wołają ,albo Naduśka:)) ale najczęsciej Nadia bo jest to krótkie imie i niewymaga zdrabniania.

Gość gość
Dokładnie imię Nadia nie wymaga zdrabniania, bo i po co zdrabniać i tak już krótkie imię.

Gość gość
Moja corka lubi jak mowimy do niej Nadusia. Bo mowi ze to tak milo ;-) W przedszkolu pani mowi Nadunia

Gość gość
Wiktoria bo tych już coraz mniej za to Nadii coraz więcej. Znałam kiedyś jedną Nadię (dziś ma już po 30) i straszna wieśniara z niej była, może dlatego mam wstręt do tego imienia.

Gość cztery z plusem
Nie twierdzę ze Marysia i Zosia są niepopularne, wręcz przeciwnie. Bardzo. Ale z rocznika Marysi wlaśnie znam cale mnóstwo Wiktorek. 6-7 lat temu byl na nie buum, teraz zdecydowanie przycichł. No i jak już pisalam mnie się z tych 3 najbardziej wlasnie Wiktoria podoba. Ale mam "specyficzny" gust bo nie lubie imion typu Nadia, Nikola, Ksenia i innych w ten deseń. Kazdy woli co innego :)

Gość gość
Ksenia? :-o Nadia najładniejsze.

Gość gość
Moja siostra ma I Wiktorię i Nadię. A zdrobnienie od Nadii - Naduśka, Nadeńka:)

Gość Gosciowaa
Wiktoria zdecydowanie,wlasnie chce tak nazwe swoja coreczke jezeli poznam plec...;)

Gość gość
nadia. ja wiktorii znam od 18latek po niemowlęta, imię przekramione, przenudzone.oklepane.

Gość gość
ja na corke kolezanki nadie wolam natka ;) wiktoria tez ladne ale jakos takie bardzo nadumane-wydumane.takie sztywne ,nie wiem jak to okreslic.dla mnie to imie idealnie pasuje do victori beckham.

Gość gość
ja mam Wiki, corka ma 3 latka i w jej wieku nie znam zadnej innej Wiktorii, znam natomiast duzo 9, 10 letnich Wiktorii, wszystkie przebojowe i hop do przodu;) Nadia tez fajne imie:) mam kolezanke Nadie, Wloszke, i te imie zawsze bedzie mi sie kojarzylo z jej osoba, cicha, niesmiala, drobniutka,

Gość gość
Ksenia?? przeciez to imie dla psa, na gorze mam dobermanke Ksenie, i na osiedlu tez jest jest suczka Ksenia..nigdy nie nazwalabym tak dziecka..

Gość gość
Obydwa wydumane i beznadziejne. Ze wsi jesteś?

Gość gość
Nadia/ Nadiśka, piękne imię za to znam dwie Wiktorie, małe,wścibskie gówniary