Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drugiego dziecka nie będzie czyli NIE mieszkamy u rodziców

Polecane posty

Gość gość
Krytykuje innych a sama leń jakich mało matka dziecko pilnuje bo jagódka siedząc cały dzien w domu nie może przypilniwać dzieci i obiadku ugotować.I te katolickie poglądy szkoda że tylko na pokaz.

Gość do jagody
no nieźle się urządziłaś mąż utrzymuje cie (żeby miał jeszcze z czego), mamusia obiadki gotuje, dzieci w przedszkolu.... tak się zastanawiam co ty robisz??? bo ile można oglądać seriali??? wiesz ale wcale ci nie zazdroszczę, nie wyobrażam sonie wieść takiego nudnego życia, dzięn do dnia podobny.....

Gość gość
"Po co jej odpisujecie? Jest taki typ ludzi, żyją w swoim świecie, nie potrafią nic przyjąć do wiadomości. Jej narobicie na głowę a ona będzie się dalej uśmiechać i pisać bajkę jak to jest jej cudownie. To osoba niesamodzielna, zacofane i uparta. Dajcie sobie spokój bo ona nikogo nie słucha i ma zawsze rację" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx masz rację gościu tylko że jak po raz kolejny czytam jej głupoty to cięzko tego nie komentować.....od razu ciśnienie mi skacze.

Gość gość
jagoda jakim prawem prawisz ludziom morały??? ty która nic w życiu nie osiągnęłaś??? chyba ze urodzenie dzieci było twoim jedynym celem w życiu nie masz pracy, dom w którym mieszkasz jest po rodzicach, mało tego twój mąż pracuje na czarno, korzystacie z zasiłków, żyjesz od pierwszego do pierwszego, na wakacje nie jeżdzisz..... czym ty się szczycisz?

Gość alutka33
w dodatku oszustka

Gość gość
Ciekawe czy to ona .Często tu pisała ze nie musi pracować a składki ma opłacone wiec może rzeczywiscie to ona.

Gość gość
ale z tego co kojarze to masz jagody zarabia ponoc jakies 2500 na budowie czy cos to rzeczywiscie koksy w ch*j przy dwojce dzieci czy ile tam ona ma, no poprostu sra pieniedzmi i siedzi na krzywy ryj u matki, swojego nie ma nic, poruta w ch*j. takie to dzis sa typowe polki bez ambicji. do tego maz pracuje bez umowy- wszystko dla was az 2000 brawo hehe!!!! ciekawe co bedzie jak przyjdzie emerytura, jagodka zero lat pracy, maz wali na czarno cale zycie. jako 65letni chlop na budowie dlugo nie pociagnie a wtedy pojdzie jago do mopsika

Gość gość
może to ona. MIeszka na trasie między limanową a nowym sączem. Widać z gadki, że to prosta kobieta. Kiedyś pisała, że ma sklep internetowy z rzeczami dla matki idziecka.

Gość gość
zwiała bo w każdej plotce jest ziarno prawdy......

Gość gość
sory mialo byc maz zle mi sie nacisnelo :p zeby zaraz nie bylo ze analfabetka jestem cool.gif

Gość gość
ona pracowac nie musi ale sama zarla sie kiedys ze mna na jakims topiku ze ona kupuje wszystko co najtansze bo to bez roznicy a drozsze wcale nie jest lepsze. to rzeczywiscie magnaczka z niej straszna. jakby miala tyle kasy to by raczej nie musiala gowna jesc i gownem sie myc

Gość gość
Jej mąż ma na imię Aleksander, ona woła na niego Olek. Jej poglądy, to to że jak do 25 roku życia nie masz męża, to tragedia życiowa. Jest zacofana jak jej wioska.

Gość gość
Ja mam synka Bartusia ale chcialabym miec troje :) NIESTEYY MYSLE ZE FINANSOW WYSTRCZY NAM NA DWOJKE. :( jagoda369jagoda369 02.12.10, 19:53 cytuj link zgłoś jej wypowiedź z forum dobramama

Gość gość
Czy wy myslice,ze jak ktos ma nick jagoda to sie w realu nazywa jagoda:/ kuzwa, nie raz mialam nicki z imieniem i ani razu z prawdziwym. A poza tym co was tak interesuje zycie innych,ze w nie wnikacoe,komentujecie, to czyjas sprawa jak je sobie uklada a nie wasza. Nas z mezem denerwuje to jak zachowuje sie jego brat i bratowa w zyciu prawdziwym i siedzimy cicho a wam ktos moze naoopowoadac bzdur w sieci i przezywacie jak mrowka okres.

Gość gość
28.10.13 [zgłoś do usunięcia] jagoda369 Co do mopsu to widze, ze jestes bardzo obeznana z zasadmi tam panujacymi smiech.gif ja nie bo nigdy nawet tam nie bylam usmiech.gif Nawet uwazam, ze wszelkie zapomogi powinny byc bezwzglednie przez rzad usuniete bo SZKODZA ludziom ktorzy je biora usmiech.gif . cytat z innego tematu 14.05.13 [zgłoś do usunięcia] jagoda369 pobieram zasilek rodzinny 68zl/dziecko . Co w tym takiego dziwnego?

Gość gość
Czy wy myslice,ze jak ktos ma nick jagoda to sie w realu nazywa jagoda:/ kuzwa, nie raz mialam nicki z imieniem i ani razu z prawdziwym. A poza tym co was tak interesuje zycie innych,ze w nie wnikacoe,komentujecie, to czyja sprawa jak je sobie uklada a nie wasza. Nas z mezem denerwuje to jak zachowuje sie jego brat i bratowa w zyciu prawdziwym i siedzimy cicho a wam ktos moze naoopowoadac bzdur w sieci i przezywacie jak mrowka okres. Mnie jej życie obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg.Natomiast nie cierpię oszustów którzy pobierają np rodzinne a po cichu chwalą się że nie muszą pracować.Którzy kpią z innych,i mądrzy są tylko w gębie.

Gość gość
akurat Jagoda nie ma na imię Jagoda ,ja pisałam kiedyś znam ją ,widują ją często wiem jak ma na imię ,ogólnie osoba roszczeniowa i szkoda słów .

Gość gość
jagoda369 to Magdalena woźniak

Gość gość
a skad wiesz ze to ona naprawde?

Gość gość
28.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość 28.10.13 [zgłoś do usunięcia] jagoda369 Co do mopsu to widze, ze jestes bardzo obeznana z zasadmi tam panujacymi smiech.gif ja nie bo nigdy nawet tam nie bylam usmiech.gif Nawet uwazam, ze wszelkie zapomogi powinny byc bezwzglednie przez rzad usuniete bo SZKODZA ludziom ktorzy je biora usmiech.gif . cytat z innego tematu 14.05.13 [zgłoś do usunięcia] jagoda369 pobieram zasilek rodzinny 68zl/dziecko . Co w tym takiego dziwnego? xxxxxxxxx to jets mega poprostu!!! piwko dla ciebie gosciu za to haha!!!

Gość wpis roku jagody
Ale zescie ludzie nabrali kredytow jezyk.gif koszmar ! Jak wy w nocy potraficie spac majac takie dlugi... Ja na szczescie nie mam ani jednego kredytu, jestem ustawiona "zyciowo" dom jest , samochod , maz zarabiajacy , 2 dzieci

Gość gość
skad ona jest ta kobieta skoro ja znasz?

Gość kolejna mądrość jagody
Ja uwazam, ze po 30 a juz po 35 r.z nie powinno sie myslec o macierzynstwie. Taka kobieta duzo gorzej znosi ciazxe niz w przedziale wiekowym 20-30 lat, a juz nie mowie o wysokim ryzyku wad genetycznych, poronieniach, wadach rozwojowych. Pewnie zarz napisza te ktore rodzily jako 40- stki i wszytsko bylo ok a teraz wygladaja jak modelki ale ja wiem swoje.

Gość gość
z nowego sącza albo spod nowego sacza jakaś wieś... ale to chyba widać po jej poglądach

Gość gość
a czego mozna ci zazdroscic? bo tu siedze od lat i jeszcze nie znalazlam powodu zadnego?

gdybyscie nie zazdroscily to by was szlag nie trafial na moje posty :) a jak ja cos napisze to rabiecie pare stron o moim zyciu i rodzinie :D Smieszne i zalosne jednoczesnie :(

A ta detekty co wkleila link o jakijs oszustce z NS to juz jest hit. Ja nie moge jak mozna byc tak glupia :(