Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drugiego dziecka nie będzie czyli NIE mieszkamy u rodziców

Polecane posty

Gość gość
glupi masz tok myslenia- czemu tlumaczysz sobie ze szlag mnie trafia z zazdrosci skoro tobie nie ma czego zazdroscic. mnie szlag trafia czasem przez to co piszesz, a glownie motyw przewodni "nie po to wyszlam za maz zeby pracowac, nie pojde do pracy bo mi sie nie chce, gotouje mi matka". to jest w******jace a nie twoje "idealne zycie". a ty zawsze odkad pamietam sobie wmawiasz ze ktos ci zazdrosci, to glupie wrecz :)

Gość gość
jaogda ale pomysl skad one wiedza to wszystko o tobie i twojej rodzinie? no przeciez kur wa od ciebie bo ty piszesz tu wszystko!

Gość gość
Jagoda opisujesz to swoje marne zycie i wystawiasz swoja rodzinę na pośmiewisko.

Gość gość
Pojecie jagoda369 nt mleka enfamil :)f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4254304

Gość gość
Jagoda ja ci powiem tylko tyle zasiłki można zwracać nawet do dziesięciu lat wstecz a załatwienie kontroli i namierzenie was to pikuś. Szkoda tylko by za idiotkę odpowiadały jej dzieci I jedno możesz mieć pewne malutko kobieto są ludzie którzy tak obłudnych ludzi nie lubią.

Gość gość
ja mam mleko babydream za 15zl o połowe taniej niż enfamil.

Gość gość
tu ja autorka tematu. dopóki moi rodzice pracują, dopóty problemu nie ma.ale gdy przejdą na emeryturę, to trauma...a u was jak jest?

Gość gość
ta jagoda ma coś z głową na jednym topicu pisze że daje swojemu dziecko mleko enfamil (wg niej bardzo drogie i dlatego jej syn jest taki mądry :) ) a na innym pisze że odkąd syn jej skończył pól roku to daje mu prosto od krowy :)

Gość gość
poczytałam topic o mleku modyfikowanym i dawno sie tak nie usmiałam... eh ta nasza jagoda i jej poglądy... chyba zaczynam lubić tę kobietę, zawsze mi humor poprawi jak sie tu pojawia.

Gość gość
Ona jest projektem albo jest psychicznie chora. Pisze wykluczające się posty. Np nie kupuję w biedronce a potem pisze, że kupuje itp. Wiele jest takich tematów. Albo to baba ze wsi, wscibska, zawistna, wredna i bez szkoły. Całe jej życie to dziecko. Nigdy nie pracowała. Myśli, że praca to lajcik, ploteczki z koleżankami. Rodzice robią wszystko za nią. Nie obrażając ludzi ze wsi, bo to często pracowici i porządni ludzie. Obstawiam na projekt, bo większych głupot w życiu nie czytałam :)

Gość gość
Niestety, ale tak wygląda życie przeciętnych wiejskich dziewuch z Podkarpacia i innych rejonów Polski B. nie maja innych rozrywek to się bawią po 'swojemu'.

Gość gość
ona nie jest projektem tylko poprostu czesto klamie, jak z reszta 80% osob piszacych tutaj. chce sie popisac wszystkim, a jedno wyklucza drugie, bo pisze co sobie wymysli, ot wielka mi nowina ;)

Gość gość
Ja myślę ze jagoda ma coś z głową. Nie wiem czy pamiętacie ale ona przez kilka miesięcy wmawiała innym ze jest w 3 ciąży i urodziła dziewczynkę . Opisywała ze jej córeczka leży w łóżeczku itd a później napisała ze tak sobie ja tylko wymyśliła:(

Gość gość
no zdrowa na umyśle to ona na pewno nie jest.