Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drugiego dziecka nie będzie czyli NIE mieszkamy u rodziców

Polecane posty

Gość gość
Chwali się ze zmienia dziecku AŻ 3 pampersy dziennie :D

Gość gość
Jagody facet zarobi max 3000 zł wiec nie wiem czym ona sie tak podnieca :( Z tego polowa idzie na alkohol. Jednym słowem rodzina Jagody to patologia :(

Gość gość
Jagoda w wjakim wieku masz dzieci?

Gość gość
No widzisz Jagoda czyli pobierasz zasiłki Bo kto je wypłaca nie ma żadnego znaczenia.

polowa na alk o matko! to ile on musialby dziennie pic? :D . . 2013-10-28 14:58:30 , ja nei wiem czy ty jestes jakas uposledzona czy co? Napisalam , ze nie powinni dawac zasilkow, bo szkodza ludzom ktorzy je powieraja ale jak mi ktos kase daje to proste , ze wezme. kumasz?

Gość gość
Jagoda369 lepiej idź kupić mężusiowi 8 piwek żebyś znowu po ryju nie dostała .

Gość gość
A co do kumania ? masz niskie dochody skoro dostajesz zasiłki . Czyli twoj mąż ma na umowie najniższa krajowa .TO nie jest powód do dumy ze faceta zarabia takie grosze.

Gość gość
Skoro wielu z Was tak dobrze idzie mitomaństwo, moze napiszccie jakieś ksiażki bo w te bajki tutaj nie uwierze.

Gość gość
No ty Jagoda masz RYJ :)

Gość gość
Jadźki rodzice pół gospodarki oddali jej chłopu, aby ja wziął. Był goły, więc się zdecydował, a potem zrozumiał swój błąd. Jakbyście mieli taka babę w domu to tez byście ciągle pili i woleli do roboty wyjechać. Nie dziwcie się mu.

Gość gość
Ja tez pamietam jak jagoda szukała pracy . Nikt nie chcial jej zatrudnić to teraz musi zadowolić się zasiłkami i tym co przyniesie jej mąż.

Gość gość
Jagodo Joanno prosiłam w sercu, żebyś była prowokacją, ale ty naprawdę istniejesz.... nietrudno cię znaleźć 🖐️ i wszystko jasne. Nie można od ciebie wiele wymagać. ...

Gość gość
Jagoda teraz wystarczy że ktoś życzliwy bierze IP twojego Kompa i twoje wpisy z mają tego roku ile to mąż wypłaty przynosi i zwracasz całe rodzinne.Na to wlazi urząd skarbowy i masz gąsko za swoje.

Gość gość
hehe co jest Asiu głupio ci ze ktos cie rozpoznał?

Gość gość
A masz sie czego bać bo tak się składa że ja z zawodu jestem detektywem i nie cierpię takich wytykajcych ludziom wszystko głupich naciągar. A że w tej cj,hwili choruję poważnie to mam dużo czasu.

Gość gość
Mimo że choruje to i tak mój rozum pracuje dwa razy lepiej niż twój nie podaję swojej rodziny na tacy urzędowi skarbowemu.Zastanów sie dobrze co teraz piszesz bo nie każdy przechodzi bokiem koło naciągary i śmierdzącego lenia.

Gość gość
Jagoda jest po prostu leniem i pasożytem ,ja pamiętam jakie pierdoły kiedyś tutaj pisała ,typiara leniwa ,prosta i licząca na innych .

Gość gość
"Napisalam , ze nie powinni dawac zasilkow, bo szkodza ludzom ktorzy je powieraja ale jak mi ktos kase daje to proste , ze wezme. kumasz?" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jagoda ale tobie nikt nie daje kasy za to że jesteś, sama idziesz do mopsu, gminy po ten zasiłek, starasz sie o niego, wykazujesz że masz minimum socjalne czyli że żyjesz na granicy biedy a po drugie okradasz pastwo bo oszukujesz!!!!! twój facet robi na czarno więc ukrywacie jego dochód dlatego dostajecie zasiłek. a po drugie szczycisz sie że jesteś katoliczką metody naturalne stosujesz ale za to w codziennym zyciu kradniesz, oszukujesz i jeszcze wg ciebie jest ok, należy ci się.... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx i niniejszym jagoda kolejny topic rozwala....