Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doloresssa

seksowna byc

Polecane posty

Gość Doloresssa

strasznie mnie denerwuje, jak poznany facet np. w pubie mowi mi, ze jestem sexi. Nie wiem, czy w mniemaniu facetow powiedzenie tego, to ma być komplement, bo mnie to doprowadza wręcz do szalu. Od razu wiadomo, ze facet mnie traktuje jak obiekt seksualny i tylko to mu w glowie. Czemu nie powie, ze mam fajny styl bycia czy poczucie humoru? jest to ponizajace, takie przedmiotowe traktowanie, a co gorsze, na takie cos większość kobiet się cieszy. jak można się cieszyc z tego ze facet cie traktuje jak chodzaca doope i cycki do przelecenia tylko...

Gość prawictwo pospolite125
ale w pubie ludzie sa pijani więc nie wiedzą co mówią

Gość gość
a co biedny facet widząc atrakcyjną kobietę ma począć?podobacie sie nam i tyle.ja zwracam uwage na to co kobieta ma w głowie.ale masz rację.tani komplement to żenujący komplement.

Gość TheBoski
Staszek widzę cię już pod którymś wątkiem który czytam i ani razu nie napisałeś nic twórczego , a szkoda :/

Gość Doloresssa
jest tyle innych milych rzeczy, które można powiedzieć kobiecie, ale nieeeeeeeeee......seksi. i co, może mam się z tego cieszyc, ze ktoś mnie traktuje jak potencjalna gumowa lalke!?

Gość gość
Lubisz chodzic w szlafroczku satynowym i bez bielizny pod spodem?

Gość gość
Doloresssa oświeć to męskie plemie.