Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość havania

czy kochanek zostawił dla was żonę czy on ją dla mnie zostawi

Polecane posty

Gość havania

Spotykamy się pół roku. On twierdzi że się we mnie zakochał. Z żoną ma dwie córki (16 i 10 lat). Łączy ich spory kredyt hipoteczny i dzieci. Czy jest szansa że może ją dla mnie zostawić?

Gość gość
tak zostawil 11 lat temu , mając 2 dzieci , i nadal jestesmy razem

Gość gość
tak, zostawil mnie dla kochanki z malym dzieckiem

Gość gość
wrócił do zony po 7 letnim zdradzaniu jej ze mna.

Gość gość
tak, zostawił żonę dla mnie, a potem mnie z małym dzieckiem zostawił dla kolejnej. tak to jest związać się z k****arzem bez zasad. zakochałam się i mnie zaślepiło, teraz żałuję

Gość gość
generalnie bylaby szansa ze ja zostawi ale kredyt hipoteczny.... no to raczej nie.. kredyt to cos gorszego i powazniejszego niz papierek i obraczka.. nawet jak ja zostawi to i tak kredyt bedzie na co ci to? splacac cudzy kredyt chore nie bedziecie miec wspolnego budzetu bo jego kasa bedzie szla na alienty razy dwa (bo dwoje dzieci) i kredyt wspolczuje

Gość havania
Faktczynie kredyt to spore zobowiązanie, nie tak łatwo zostawić nowy dom żonie i spłacać kredyt, a ona sama nie spłaci, błędne koło...

Gość gość
dokladnie a kredyt to sprawa nie do ominiecia..niestety wiele par ma ten problem kredyt na pol wieku biora, pozniej cos sie psuje w malzenstwie a kredyt jest i bedzie ...bank ci nie daruje a dlugo jeszcze ten kredyt beda splacac.? bo faktycznie lipa zyc z kims, mieszkac razem a on splaca dom/mieszkanie w ktorym nie mieszkacie.... okrponie bym sie czula ze ja musze ze swojej kasy wiekszosc oplacac i kupowac bo on ma inne zobowiazania... :-/ to ogranicza wydatki, plany, wakacje. podziwiam twoja cierpliwosci i odwage ja bym tak nie mogla

Gość gość
zalezy jak jest w umowie na kogo jest kredyt czy na nich oboje czy tylko na niego ...czy na nia ...

Gość gość
nie zostawi żony. będzie cię posuwał na boku, aż się zestarzejesz. a wtedy kopnie cię w dupsko i znajdzie sobie nowe posuwadło

Gość gość
no to ja teraz swojego kochanka zapytam sie czy ma kredyt ...ha ha ha

Może zwyczajnie zapytaj go, czy widzi taką możliwość? A Ty jesteś pewna, że byś tego chciała? Przemyślałaś w ogóle z czym to się wiąże? Proponuję Ci też odnaleźć na tym forum V34 i przeczytać jej stopkę :)

Gość gość
znam ta stopke "nie czyñ priorytetu z kogos kto cie ma tylko za opcje swietne przeslanie dla kochanek

Gość gość
gosc z 01;45 no smiej sie, ale moze warto zapytac bo to pieniadze i sprawy finansowe komplikuja zycie nawet rozwodnikow- niestety takie sytuacje sie zdazaja

Gość gość
zakochać się w kochanku to tak jak zakochać się w prostytutce. żałosne. przecież wiadomo że taki facet za niedługo zdradzi i ciebie. kochanek to przede wszystkim zabawa i dobry seks. nie dopisuj sobie do tego jakiejś głębszej filozofii bo się przejedziesz i zostaniesz z ręką w nocniku

Gość facet taki tam
z tym kredytem to nie jest tak ze on bedzie splacal a ona bedzie mieszkac. sklada sie odpowiednie papiery w sadzie i to on zazwyczaj decyduje chyba ze dojdzie do ugody. jesli jest rozdzielnosc majatkowa to kredyt jego i dom jego ona nie ma nic do powiedzenia. Jesli nie ma rozdzielnosci(mozna ja ustalic takze podczas malzenstwa przez sad) to sa 4 mozliwosci: on splaca kredyt dom jego, ona splaca kredyt dom jej, oboje splacaja dom nalezy do obojga mieszkaja razem lecz nie ze soba, sprzedaja dom splacaja kredyt reszta sie dziela. sad bierze pod uwage kondycje finansowa obydwojga i decyduje. w malzenstwie nie tylko majatek jest wspolny zobowiazania tez.

Gość gość
facet no nie do konca jest tak jak piszesz moj brat sie chce rozwiesc, tzn rozwodzi sie maja dom na kredyt zostalo do splacenia ok 100 tys jeszcze kredyt na ich oboje rata kredytu schodzi z konta mojego brata i sad ma nic do tego , w banku powiedzieli ze trzeba splacic kredyt i basta w sadzie sie dowiedzial ze dopiero po splaceniu calego kredytu moj brat moze domagac sie od bylej zony zwrotu polowy kasy ale dopiero po splaceniu....byla zona nie chce sie wyprowadzic bo nie ma gdzie z 3 dzieci, zarabia mniej niz moj brat i nie stac ja na splacanie kredytu... podobno moze sie ubiegac o alimenty na siebie... moga tez chalupe sprzedac kredyt z tych poieniedzy splacic i za reszte ewentualnie kupic 2 mniejsze mieszkania - no i probuja sprzedac juz rok ta chate..... ktos napisal ze zycie do poziomu kredytu sprowadzacie.. no niestety czasem ten kredyt wiele komplikuje

Gość facet taki tam
ona alimenty na siebie?- rozwod z orzeknieciem jego winy.prawda?innej mozliwosci nie ma. uwierz mi ze jest to ptoste. potrzebny dobry adwokat specjalizujacy sie w tego typu sprawach a nie pseudo radca prawny za 50zl wiem z autopsji.

Gość gość
przecież to on ma kochankę więc załatwienie rozwodu z jego winy to żaden problem. sam się wręcz o to prosi

Gość gość
mój ojciec rozwiódł się z matką bo jego kochanka zaszła w ciążę. rozwód z orzeczeniem o jego winie poszedł jak bułka z masłem, bez żadnego chodzenia po super prawnikach

Gość gość
Ja uważam, że rozsądek zwycięża, facet po g łębokich przemyśleniach nie odejdzie od żony: szkoda dzieci, zbyt duże problemy z kredytem , nie tak łatwo sprzedać dom, nie tak łatwo później placić alimenty, raty. W dodatku właśnie rozwód z jego winy to żona może starać się o alimenty na siebie. Po co ci taki facet, to tylko prblemy. Może i on chcialby być z tobą, ale chcieć a zrobić to dwie różne rzeczy. Zbyt dużo komplikacji, Nie żyje się powietrzem. Sprzedadzą dom, pogorszą się warunki materialne jego dzieci, kupią sobie po 2 pok w bloku lub nawet nie bo kredyt z odsetkami trzeba spłacić...

Gość gość
dziewczyno, tego kwiatu jest pół światu, po co ci akurat brać się za żonatego?

Gość gość
6 lat zdradzał żonę, potem okazało się , że żona też od roku ma faceta na boku.Teraz będzie się rozwodził, twierdząc, że to zony wina. Ale między nami zaczęło się psuć. Czy watro ratować i budować związek z takim facetem?.

Gość gość
Oczywiście, że warto. Zaraz pewnie znajdzie sobie jakąś na boku i będzie się z nią bzykał przez następne kilka lat. Ale przecież Ty nie jesteś monogamistką, wiec Tobie to przeszkadzać nie powinno.

Gość gość
żonatych i zamężnych się nie rusza !!!!!

Gość gość
Nie wiesz o tym że teraz młode dziewczyny lecą na żonatych bo podobno podniecają ich obraczki:)

Gość gość
dzieciaka ci zostawi a nie żone dla ciebie

Gość gość
nie zostawi, naobiecuje a jak przyjdzie co do czego wybierze zone, jak juz minie mu euforia i romans zacznie go meczyc zacznie mowic ze to jest zle co robicie, ze on tak dalej nie moze, ze zony ze wzgledu na dzieci nie moze zostawic i kopnie cie w d....

Gość gość
dwóch facetów zostawiło dla mnie swoje zony...z żadnym nie jestem