Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olkaa90

kiedy test pokazał Wam ciążę

Polecane posty

Gość żonaimama
Witajcie. Ja z pytaniem - my kochaliśmy się do końca do 11 dnia cyklu - czy któraś z Was zaszła w ciążę w tych dniach? cykle mam 28-29 dniowe. Teraz jest 21 dzień cyklu,kupiłam test, który wykrywa już 6 dniową ciążę. Chcę zrobić jutro rano, ale nie wiem czy nie za wcześnie.

Gość Olkaa90
żonaimama a jaki to test jaka firma?? :) bo ja identyczny kupiłam dziś co 6dniową niby wykrywa i ma 99,9% skuteczności. I wiem że jest skuteczny bo dwa razy pokazał ciążę bratowej mojego męża:) I dlatego mam dylemat czy go robić żeby się nie rozczarować bo póki co ciągle żyję nadzieją :)

Gość Olkaa90
żonaimama a co do 'wczesności' robienia testu to poczekaj jeszcze trochę bo mi się wydaje że to jest 6 dni od zagnieżdżenia (które trwa nawet 7-10dni) ale mogę się mylić :) Ewentualnie zrób jutro rano (daj nam koniecznie znać ! :) :) ) a dla pewności powtórz za kilka dni

Gość Olkaa90
żonaimama ja również kupiłam w rossmanie:) bratowa mojego męża poleciła mi właśnie ten bo dwa razy pokazał jej ciążę i się nie pomylił :) tylko że ona robiła raz w dniu spodziewanej @, a drugi miesiąc po terminie @. A ja robiłam już jeden jakiś zwykły w piątek (również rozchodziło się o alkohol bo szłam na wesele) i niestety był negatywny. No ale może już coś wyjdzie, może za wcześnie było :) Fajnie że dzieci masz, ja pragnę dzidziusia, nie mam jeszcze żadnego:) to czekam jutro na wieści:) ja również mierzę temperaturę i od 10 dni mam 37,0-37,2. A @ miałam mieć 8 dni temu

Gość Anonina
Róbcie testy z rana bo muszę się dowiedzieć i wam pogratulować :) ja dalej czekam na okres... :) bo już chyba nie mam co się nastawiać na dzidzie...

Gość Olkaa90
Anonina ja dziś testu nie robiłam bo rano tempka mi spadła z 37,0 (wczoraj) do 36,8 ... Więc chyba będzie okres nadchodził. Jutro znów zmierzę i się okaże co i jak

Gość Olkaa90
żonaimama i jak tam???? Robiłaś???? :)

Gość Z powrotem a nie spowrotem
Ja robilam dzien przed okresem i byla bardzo bardzo lada druga kreska potem jak pokazalam mężowi to jej ńie widzial, dopiero jak zrobilam kolejny test po 5 dniach od spodzIewanego okresu pokazala sie blada druga kreska ale dalej blada, dzis jestem w 5 mc

Gość Olkaa90
Gratuluję że się udało:) Mój mąż usilnie twierdzi że w moim brzuchu mieszka już sobie fasolka. I nie da sobie powiedzieć że może być inaczej;) A ja czekam mimo wszystko na okres, choć jeden test w zanadrzu mam to może zrobię jak zobaczę że temperatura już nie spada, bo dzisiaj zobaczyłam spadek

Gość Anonina
Gratulacje zonaimama :)!!! Olkaa91 wiem jedno ,że jak temperatura zaczyna spadać to na okres właśnie.. ale ale... każdy organizm jest inny :) Nie tym razem to następnym dziewczyny! Nie ma co się załamywać! :) Ja dziś u siebie dostrzegłam plamkę krwi... a właściwie to sluzu pomieszanego z krwią a więc lada dzień dostanę okres :) Mimo to idę jutro do lekarza sprawdzić czy aby na pewno wszystko jest ok umnie :) trzymajcie kciuki bym była zdrowa i płooodna ,że ho ho ! :)

Gość Olkaa90
No to trzymam kciuki Anonina by wszystko było dobrze:* Wiem właśnie że spadek oznacza że okres się już czai.. zobaczę jaka temperatura będzie jutro, ale chyba ten okres będę mieć ;/ Daj znać jutro co i jak:) Ja mam jeszcze test jeden w domu i zrobię jeśli temperatura jutro będzie 37 :) A jeśli nie to nie robię. A ginka mam na 5.11

Gość żonaimama
Witajcie. Zrobiłam i jest jedna kreska,ale i tak jakaś niepewność się czai.Wiem, że zrobiłam ten test dużo za wcześnie,cóż nie mogłam się powstrzymać. Zobaczymy co będzie za tydzień. We wtorek idę do gina prosić o skierowanie na betę,w ubiegłym roku poroniłam i powinnam co jakiś czas sprawdzać jej poziom. Życzę Wam dziewczynki dwóch kreseczek i dużo zdrówka. Anonina trzymam kciukasy. Muszę kończyć,zaspana córcia przyszła się poprzytulać.

Gość Olkaa90
żonaimama może faktycznie troszkę za wcześnie na test. Odezwij się czasem, np jak zrobisz betę :) Ucałuj córcię:) W jakim wieku masz dzieci? :) Ja chyba jutro zrobię test. Pozdrawiam:)

Gość gość
fajnie tak piszecie,o tych testach,u mnie było tak...czułam,że jestem w ciąży okresu nie było ponad 2 tygodnie słabo mi było sennie,nawet nie chciało mi się do apteki po test jechać po prostu"leciałam na gębę,Jak przy grypie" i nie szalałam z radości bo mi tak słabo było mówię do męża on euforia a ja śpię na stojąco,przyjechała moja mama,pojechali po test zrobilam -NIC-mówię do mamy że test zapsuty że ja na bank jestem w ciąży pojechali po następne testy 3 różne,zrobiłam na drugi dzień rano itd-NIC.Mąż się martwi że jak nie ciąża to na co jestem chora bo taka słaba ja mówię testy zepsute,ja jestem w ciąży,trochę mnie wkurzyli a ja ich bo wiedzieli,że testy nie mogą być zepsute a ja,że zepsute,do lekarza, labolatorium, ciąża była 6ty tydzień więc mąż szalał :):):) a ja spałam,już mnie nie budzili co chwilę:),tak bylo 6 lat temu,a w tym roku to samo testy nic lekarz,labolatorium i brzusio już rośnie i tylko bym spała,normalnie jakby nie trzeba było jeść to bym nie wstawała.

Gość Olkaa90
cześć 'gość' :) super że takie wieści nam tu przynosisz :) Ja mam zamiar jutro lub pojutrze zrobić teścik jeszcze a jak nic nie wyjdzie to na 5 listopada i tak mam wizytę u lekarza zaklepaną :) Super że Tobie tak się udało:* Też śpię ciągle, normalnie gdyby nie jedzenie to bym nie wstawała:)

Gość Anonina
Gość robisz mi nadzieje... Dziewczyny nie wiem co się dzieje dalej nie mam okresu....a testy negatywne... zaczynam się już na poważnie martwić... błagam pocieszcie... fakt jutro ide do lekarza ale tu w anglii nie moge isc do ginekologa najpierw musi skierowac mnie doktor rodzinny... i tu jest problem bo boje sie ze odesle mnie ze słowami "prosze poczekać tydzien, dwa, trzy itd "

Gość gość
mam nadzieję,że każdej babeczce ktora pragnie dzidziusia to jej się uda,tylko życzę aby miały pełno energii a nie jak ja...przesypiają,ja już zapowiedzialam że na zakupy pojadę tylko raz w jeden dzień kupię wszystko co chcę sama kupić tj wózek i ubranka taką podstawową wyprawkę i butelki najlepiej wszystko w jednym sklepie,a resztę nich sobie mąż radzi i szuka bo ja nie dam rady jezdzić z miasta do miasta wybierać, raz, ja normalnie nie lubię zakupów, a teraz tym bardziej,lekarz mówi że ja po prostu jestem zbyt filigranowa za chuda i dlatego organizm zmusza mnie do spania,ogranicza spalanie energii,no ok ,ale moja ciocia...kawał baby jak to mówią, jedna z ciąż też przespała:) raz z piersiami w talerzu:)bo spała przy stole:)

Gość gość
Aninina,a w anglii nie można iść sobie np prywatnie do ambulatorium zrobić badanie?

Gość gość
Anonina,miało być,przepraszam:)

Gość Olkaa90
Anonina to może po prostu powiedz że bardzo się boisz czy coś? Wiesz może jak nakręcisz rodzinnego to da Ci od razu skierowanie. Nie martw się trzymam kciuki za CIebie:* I daj znać jutro co i jak :)

Gość Olkaa90
gość haha wyobraziłam sobie Twoją ciocię jak śpi z cycami w talerzu :D haha wybacz śmiesznie trochę :P A to ja też chudziutka jestem i nie wiem ciągle zaspana chodzę. Ale póki co to oficjalnie żadnej ciąży nie ma, ale ciągle mam iskierkę nadziei:) O jeeeej a to ja uwielbiam zakupy tylko forsy brak, jakby forsa była to zakupy byłyby jeszcze przyjemniejsze i dłuższe :) :)

Gość gość
ciotka sama opowiadała że jak się ocknęła to darła do łazienki bluzkę zrywać i prać żeby nikt nie zauważył,ale jak się przyznała to i wujek i jej starsze dzieci mówili że widzieli ale jej nie budzili,taka rodzinna historia.A co do zakupów to mąż lubi i nadrabia,w lipcu to zadzwonił mi do biura żebym wyszła to sandałki przymierzę bo mi kupił,a jak nie bedą pasować to te odwiezie i będzie szukał dalej. A od piątku na drzwiach wisi kurtka"bo taka ciepła i ładna" i kto nie przyjdzie to się pyta czy w styczniu,lutym się w nią zmieszczę ja mówię że dla mnie bez znaczenia bo do łóżka w kurtce chodzić nie będę:)ale on już tak ma, uraz,jako dziecko nic nie miał nawet na święta prezentów nie dostawał teraz odrabia......"Misiek kup mąkę na naleśniki" kupił 8kg-różnego rodzaju bo nie wiedział jaki typ,a nie zadzwonił żebym się nie śmiała z niego że mąki nie umie kupić:):):)

Gość Olkaa90
Dziewczyny mi się sprawa wyjaśnia powoli - test negatywny a temperatura spada więc okres idzie i jest już za rogiem niemal ;)

Gość gość
Hej! Ja też właśnie spodziewam się okresu, ale nie ukrywam że zamiast niego chciałabym ujrzec 2 kreseczki na teście ciążowym! Nieoficjalnie(bo nikt o tym nie wie) staramy się z moim partnerem od czerwca i kurka nic nadal. Daliśmy sobie czas do nowego roku, jak nic nadal nie będzie to idziemy oboje na jakieś badania. Pozdrawiam:)

Gość Anonina
Ok dziewczyny ruszam do lekarza :) zobaczymy co to będzie :) Trzymajcie kciuki :)

Gość Anonina
Ok dziewczyny ruszam do lekarza :) zobaczymy co to będzie :) Trzymajcie kciuki :)

Gość agusia713
Hej kochane:) oto moja historia:) Warto miec nadzieje:) odstawilam po 2 latach tab. odczekalam 3 miesiace i do roboty:P i tak przez 17 miesiecy nic, zrobilam mnóstwo testow , wszystkie negatywne:/, cykle 21-54. poprostu masakra jakas. przy kazdej@ placz i histeria. zdecydowalismy sie na badania, hormony wszystkie nie w normie:/ i slowa lekarza: narazie nie ma szans na dziecko:( dostalam leki , ktore mialam zaczac brac jak dostane@. Tak wiec 26 marca ostatni okres no i czekala na nastepny by zaczac terapie. a tu nic i nic.... bol piersi i skurcze podbrzusza tak jak zawsze przed@. wkoncu zrobilam pre test chodz obiecalam sobie , ze kolejnego juz nie zrobie:P i co 19 maja sie zlamalam i zrobilam 2 czerwone krechy!!! dzis moje kochanie ma rok i 10 miesiecy:) Kocham nad życie:)) MUSICIE MIEC NADZIEJE:) cuda sie zdarzają:) powodzenia i trzymam kciuki:*

Gość Olkaa90
Anonina trzymam kciuki ! Ja właśnie mam 1dc. Okres nadszedł tak jak czułam ! :/

Gość Olkaa90
agusia713 piękna historia:) gratuluje cuda się zdarzaja:*

Gość Anonina
Dziewczyny! Lekarz zbadał mnie obmacał brzuch i stwierdził ,że prawdopodobnie to ciąża!!!!! Powiedział zeby sie w sumie tak nie nastawiala bo może to być coś innego. Powiedział ,że własnie mam nieregularne cykle i trudno stwierdzić kiedy dokładnie mogłoby dojść do zapołodnienia. Kazał mi odczekać dwa tygodnie jeszcze i dwa razy w tygodniu robić testy z rana. Jak dalej bedzie negatywny to niestety mam przyjsc na badania ... co o tym myslicie?