Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona nie pisze

Polecane posty

Gość gość
Pewnie ma ładne oczy magnetyczny kolor i blask

Gość gość
No to skoro obydwoje będą sie unosić honorem to nigdy z tego nic nie będzie:-(((((((

Gość gość
oj prawiczki prawiczki,czuć od was na kilometr kobieta nie powinna robić pierwszego kroku i tamta skoro nie napisłąa to juz nie napisze, widać szanuuje sie dziewcyzna . na szczęście dużo jest normalnych kobiet, które nic sobie nie robią z paniki prawików i ich teorii, b0 wi9edzą że są na świecie prawdziwi męzczyźni którzy z a punkt honoru stawiają sobie zdobywanie kobiety i takich właśnie chcemy a nie lamentujących prawików i ich teorie

Gość gość
" może chłopak sprawdza dziewczynę czy jej zależy?" A może dziewczyna sprawdza tak samo faceta? I po co te głupie gierki? Faceci takie gierki uwielbiają, nie wiadomo czemu :O Nie lepiej po prostu wziąć telefon w łapy, być facetem i zwyczajnie wyjść z inicjatywą? Nie, najlepiej to tylko siedzieć jak pachoł i czekać na inicjatywę dziewczyny :O

Gość gość
Jak ona ma napisać skoro on ją zwyczajnie olał:-((((

tak tak maja racje - ksiezniczkowe krowy. Zadzwon , bo ksiezniczki telepatycznie dały sygnał: nie dzwon do tego faceta , bo to palant. Podrowienia dla madrych jak zawsze ksiezniczkowych krówek

Gość gość
on nie napisze, bo tym samym przyznalby sie nie tylko przed sobą, że to uczucie trawi go od dawna i mimo staran i zlosci, nie potrafi tej ksiezniczki wyrzucic ze swojego serducha :) walczy walczy ale wie, ze przegrywa

Gość gość
to zapewne jeden z kolesi co to milczą miesiącami , a potem łaskawie dzwonią po 3-4- miesiącach i jak w końcu dziewczyna chce się uwolnic od takiego typa i nie odbiera, to wielka afera masz rację, nie pisz do niej, daj jej żyć, nie zasługujesz na nią

Gość gość
jeśli ci ulży prawiczkowy patałachu jednej z drugim to tak k***a jestem egoistyczną księżniczką ze średniowiecza, jestem wspaniałą kobietą a będzie mnie miał tylko ten, który zasłuży a nie jakich patałach , który myśli, ze będę za nim ganiać. nigdy nie ganiałam i za facetem nigdy ganiać nie będę

Gość gość
Widze, ze dyskusja w toku. :-) Ona juz nie napisze. Na pewno.

Gość gość
Kobieta nie powinna robić pierwszego kroku i tamta skoro nie napisłąa to juz nie napisze, widać szanuuje sie dziewcyzna . na szczęście dużo jest normalnych kobiet, które nic sobie nie robią z paniki prawików i ich teorii, b0 wi9edzą że są na świecie prawdziwi męzczyźni którzy z a punkt honoru stawiają sobie zdobywanie kobiety i takich właśnie chcemy a nie lamentujących prawików i ich teorie. xxxx Nie powinna robić pierwszego kroku tylko pusta księżniczkowata krowa. Bo to i lepiej dla faceta że z taką się nie zada. A co ma do szacunku zrobienie pierwszego kroku przez kobietę to wiedzą tylko polskie królewny z drewna, wychowywane jak w średniowieczu. Aha, często ci "prawdziwi mężczyźni" o których pisze paniusia to łysi dresiarze, w sumie pasują idealnie do takich pustych lal.

Gość bo to tak wlasnie jest
bo ja nie wiem po co faceci próbują na siłę sie oszukiwac np moj kolega zerwał z dziewczyna bo niby nic do niwej nie czuje a widze jak sie meczy juz dobry miesiac bo za nia teskni i ja kocha a teraz glupio mu sie przyznac do bledu i duma nie pzowala sie odezwac

Gość gość
gość jesli tak uwazasz to zobaczymy...bede za godzine na gg 44283582 Sorry nie bylo mnie a poza tym nie mam GG :-)

Gość gość
prawiczku nie pogrązaj się hahaha przecież bije od ciebie zapach niewykorzystanej spermy na 10000 kilometrów hahahahaha to ze musisz swoja sperme wycierać ściereczką nie oznacza nagke że wszystkei fajne babki zaczną sie rzucać na prawików zamiast czekać na prawdziwych facetów z inicjatywą

Gość gość
jeśli ci ulży prawiczkowy patałachu jednej z drugim to tak k***a jestem egoistyczną księżniczką ze średniowiecza, jestem wspaniałą kobietą a będzie mnie miał tylko ten, który zasłuży a nie jakich patałach , który myśli, ze będę za nim ganiać. nigdy nie ganiałam i za facetem nigdy ganiać nie będę. xxxxxxxxxxxx Znam takie, faceci omijają je szerokim łukiem bo mają nasrane we łbie. A te sobie czekają same do czterdziestki, a potem kupują kota :)

Gość gość
Ja jej napisalem zegnaj wiec ona chyba nie odpisze. Nie znam jej numeru telefonu, a poza tym ona nie ma uczuc.

Gość gość
prawiczku nie pogrązaj się hahaha przecież bije od ciebie zapach niewykorzystanej spermy na 10000 kilometrów hahahahaha to ze musisz swoja sperme wycierać ściereczką nie oznacza nagke że wszystkei fajne babki zaczną sie rzucać na prawików zamiast czekać na prawdziwych facetów z inicjatywą. xxxxxxxx Ha ha, no i wyszła z paniusi dresiara. W sumie można się było tego spodziewać.

Gość gość
a co wy prawiki macie do ksieżniczek jakieś dziwaki jesteście od kiedy ksieżniczka do obelga, rozkazuje wam patałachy mówić do nas ksieżniczki, tego właśnei chcemy, chcemy być waszymi księżniczkami, no i jesteśmy haha

Gość gość
Jak to nie masz jej nr tel skoro coś tam do niej kiedyś napisałeś???????????

Gość gość
chesz, żeby ... poproś :)

Gość gość
nie faceci omijaja szerokim łukiem tylko takie zakompleksione prawiki jak ty hahaha

Gość gość
O co mam prosic? O uczucia ktorych ona nie ma?

Gość gość
popros nie warto? sprobuj

Gość gość
Ja juz jej dalem swoje serce. Drugiego juz nie mam.

Gość gość
przekonaj ze piszesz prawde