Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM 30 LAT I NIGDY NIE PRACOWALAM

Polecane posty

Gość gość
nie Ty jedna, moje kolezanki 2 tez, jedna ma 38 lat druga 40, ale zayebiscie im sie zyje wiec po co??? a widac ambicji do pracy nie maja

Gość gość
no masz się leniwcze czym pochwalić! Do roboty nierobie jeden!

Gość gość
a po mam isc do pracy, ja nie piszę,ze nie mam pieniędzy tylko,ze nie pracuje, bo zyje z wynajmu wiec mam co m-c swoja kase;)maz na swoja firmę, zyjemy z jego pieniędzy a ja swoje odkladam na SWOJE konto:)

Gość co  w tym dziwnego ze ktos wyd
jak nie musisz to super:) zaraz zlecą sie zazdrosne mamuski, ktore zasuwaja za 1200:D

Gość gość
o cholera jak można mieć w małżeństwie dwie kasy? Ty swoją i mąż swoją? Nie rozumiem takich durnych związków!! A Ty jeszcze na tyle jesteś bezczelna, że swoje odkładasz a jego zabierasz... OMG :(

Gość gość
a ja to mam 80 lat i też nigdy nie pracowałam, bo zawsze mi kasa leciała z nieba i do dzisiaj tak mam

Gość gość
ale to jest nasza wpolna decyzja, a nawet męża pomysł:) wiec nie wczuwaj sie tak skoro 2 strony sie na to godzą;)

Gość gość
no właśnie jak można mieć 2 kasy??? To jest zero zaufania do siebie w takim związku niestety:(

Gość gość
jakie zero zaufania:D jakby maz mi nie ufał nie mialabym karty do jego konta przeciez:D a tak mamy 2 wiec o co Ci chodzi???

Gość jestemzmiasta
autorko . . . mam podobnie jak Ty,zreszta moje 2 znajome tez, ich faceci i moj maja firmy, one niby sa zatrudnione i ja też, skladki nam lecą a siedzimy w domku z dziećmi:)

Gość gość
no i super,ze nie musisz, jakby miala jakies stale zródło dochodu, też bym w cholere rzucila robotę, w sumie mam niezłą kase, ale jakbym mogla miec conajmniej tyle samo inny sposobem to jasne w zyciu chodzi o kase, bo kazda praca kiedys sie znudzi(a kiedys byla to praca moich marzeń:))

Gość gość
szczerze ci wspolczuje, bo nic nie daje takiego samozawodolenia jak spelnienie na polu zawodowym, poczucie, ze jest sie cos wartym, ze o ciebie zabiegaja i robisz cos bardziej konstruktywnego od plodzenia dzieci i chodzenia po galeriach handlowych, ale ty tego nie zrozumiesz🖐️:)

Gość gość
Ja tez mam 29 i mam przepracowane dwa tygodnie

Gość gość
ja pracowalam max 6 lat wszystkiego ale mam kase zyje sobie dobrze to po kiego? hobby tez mam i stac mnie na nie dzien mam wypelniony po brzegi zycie jest jedno! jak ktos nie musi pracowac to tylko sie cieszyc !

Gość gość
Ja tez bym tak chciala, wygrac w totka kupic mieszkania na wynajem i nie musiec pracowac. Moglabym sie wreszcie zajac swoimi pasjami, a kilka ich mam, a tak brak czasu ehh

Gość gość
co drugi to chyba wpis jagody tylko na pomarańczowo :)

Gość gość
a jest sens pracowac w bylejakiej pracy????????????? jesliw iesz ze nie mozna sie realizowac w tym co bys chcial?????

Gość też 30 lat
tez mam 30 lat i nigdy nie pracowałam...utrzymuje mnie mąż...dzieci nie mamy bo ja nie chcę

Zawsze na rozmowe kwalifikacyjnej mozesz powiedziec,ze do tego czzasu zbieralas maniok w Ameryce pd lub w Afryce ,ale papierow na to zadnych nie otrzymalas :D Autentyczny tekst jaki uslyszalam podczas rozm .kw od goscia w wieku 35 lat :classic_cool:

Gość gość
a np. jak ktos mial przerwe. np. 2-3 lata. i sie spyta o to przyszly pracodawca. co powiedziec?

Gość gość
że podróżowałaś po Chinach :)

Gość gość
witam, ja tez nie pracuje mam 33 lata, 2 lata stazu, zarabiam w inny sposob(tylko bez głupich domysłow:D) nie kazdy musi chodzic do pracy,zeby miec kase i to większą niz wiekszość:D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość szczerze ci wspolczuje, bo nic nie daje takiego samozawodolenia jak spelnienie na polu zawodowym, poczucie, ze jest sie cos wartym, ze o ciebie zabiegaja i robisz cos bardziej konstruktywnego od plodzenia dzieci i chodzenia po galeriach handlowych, ale ty tego nie zrozumieszlapka.gifusmiech.gif x x a co Ty mozesz wiedziec o moim zyciu:D nie jedna was chcialaby byc ma moim miejscu wierz mi,ze chcialabys miec conajmniej takie tylko nudy człowiek nudzi sie nie pracując a ja mam tyle zajęć, ktore robie z przyjemnością a nie bo musżę na te 1300 zł zapracować:D to jest dopiero porazka

Gość gość
no właśnie miałam napisać o pracy, która jest równocześnie pasją. Wiem, że gdybym nie musiała pracować, to chciałbym w mojej pracy być zatrudniona na pół etatu i tak pracuje jedna z moich koleżanek, która nie musi a jednak pracuje. Sama mam staż 8 lat pracy a jestem twoją rówieśniczką. Mam jeszcze jedną teorię, że każdy człowiek powinien przynajmniej przez rok-dwa popracować fizycznie np na studiach jeszcze, żeby mu się w d***e nie poprzewracało i umiał szanować czyjąś ciężką prace.

Gość gość
to sobie szanuj ty wyzej,ja pracuje fizycznie a jakos nikt mnie nie docenia, mam na mysli ludzi, ktorzy pracują...wiec nie pisz głupot, nawet szefostwo nas nie szanuje, a pracujemy by nie tylko my ale i oni mieli, a niby wyszktalceni ludzie[cześć}

Gość gość
swoją wypowiedzią pokazujesz, że jesteś prosta chamka i nie należy ci się szacunek :O ja tu staram się być miła a ta mi wyjeżdża, aż taką samarytanką nie jestem, na chamstwo odpowiadam chamstwem

Gość gość
to nie wyjezdzaj z szacunkiem, bo nawet ludzie na rownoległym stanowisku go nie maja wzgledem siebie... wiec o czym ty dziecko piszesz...fantazja cie z rana poniosi:D

Gość gość
albo się jest kulturalnym człowiekiem albo nie jest, wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy. Dziecko możesz mówić do swoich potomków a ja nie zaliczam się do nich.