Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna1979

ile zarabiaja i kim sa z zawodu Wasi mezowie

Polecane posty

Gość gość
Vbabi zarabia kupeee szmalu i siedzi na kafe w godzinach pracy ,napewno ciezka i nazywa sie ZASILEK

Gość gość
co za tępe polskie dzidy wiecznie tylko rywalizacja i dopierdalanie jedna drugiej która lepsza,bogatsza,bardziej wykształcona i mądrzejsza zaraz sie pobiją o to ktora ma zaradniejszego i mądrzejszego męża....ja p*****le

Gość gość
Ja mam 23 lata , a mój narzeczony ma 31 i pracuje jako ochroniarz zarabia 1300zł nie jest to dużo ale kocham go

Gość gość
Ten gosc jest jakims sflustrowanym kretynem.Zal mi twojej zony pewnie dziennie jej dziennie trujesz za ma isc do rooboty,a dziecie pewnie tez juz ulotki roznosza

Gość gość
Urzędnik wyższego szczebla, 16-18 tys. netto.

Gość gość
debile i nic dodać nic ująć

gość Vbabi zarabia kupeee szmalu i siedzi na kafe w godzinach pracy ,napewno ciezka i nazywa sie ZASILEK Jak się dziecinko ma własną firmę, to się pracuje, kiedy się chce. Sam sobie ustalam czas pracy i nawet pisząc na Kafeterii pracuję na tym samym komputerze 🖐️

Gość gość
Taki debil jak i ty:-)

Gość gość
Vbambino tu wszyscy mamy wlasne firmy domy z basenem i sluzacych:-D i zarabiamy kupe forsy dlatego gu siedzimy na kafe....na forum dla samych pieknych madrych i bagatych

Gość basistka z czerwoną gitarą
On jest programistą :) Ja jestem graficzką. Zarabiamy po 5-10 tysięcy na głowę w zależności od tego ile jest zleceń bo nie pracujemy na etat :)

Gość gość
Policjanci tyle zarabiaja?

Gość gość
Bambino, wszyscy wiedzą żeś jest alfons leśny :O Biedne d****i okradasz z grosza uczciwie zarobionego ciężką fizyczną pracą.

Gość zwinrozwin
"Urzędnik wyższego szczebla, 16-18 tys. netto." jasne :)))) A swistak siedzi i zawija.... :) sama pracuje w urzedzie i wiem jak się zarabia Musiałbybyc jakims dyrektorkiem

Gość gość
zwinrozwin a to teraz nie sa twoje godziny pracy ??? PANI URZEDNICZKO ??? jakbys na kafe nie siedzial to bys zarabiala !!!

Gość gosciowa
moj po podstawowce , a raczej niepelnym zawodowym zalozyl dzialalnosc i np. w tym miesiacu bedzie 7906 zl , poprzednio 6928 itd

Gość gość
gosciowa-jaka branza?

Gość zwinrozwin
Nie, nie jestem teraz w pracy, więc mogę pośmigac po internecie :)

zwinrozwin "Urzędnik wyższego szczebla, 16-18 tys. netto." jasne usmiech.gif A swistak siedzi i zawija.... usmiech.gif sama pracuje w urzedzie i wiem jak się zarabia Musiałbybyc jakims dyrektorkiem - To nie takie dziwne. W niektórych urzędach bliższych kołom PO-PSL, przypada 1 dyrektor na 5 pracowników.

Gość gosciowa
SPAWACZ - SLUSARZ

Gość lkuvtcrx
programista 7000 brutto

Gość Piotr 24
Najlepsza odpowiedź to ta w której dziewczyna wpisała" mój narzeczony pracuje jako ochroniarz zarabia 1300 zł ,(...)kocham go" . Co do pozostałych osób. Gratuluję szczęścia w życiu :) A prymitywy które sobie nawzajem dogryzają, widocznie zarabiają dobrze, ale są do ludzi tak zawistni że tylko kopa sprzedać w dupsko

Gość lkuvtcrx
może autorka tematu pochwali sie swoimi zarobkami?

Gość Piotr 24
Jak dla mnie to wypowiedzi o zarobkach są dobrowolne, i nie jest obowiązkiem udzielać odpowiedzi na to pytanie

Gość gość
Ciekawe, kiedy jest tak dobrze, to dlaczego jest tak żle? Wszystkie niby żony piszą, że pracują i forsa jest wspólna i na facetach nie żerują. Okazuje się, że u nas jest bardzo dobrze bo pracują oboje.Niestety znając życie tak nie jest, podejrzewam, że żerowanie na zarobkach męża zdarza się aż nadto często (nie piszę teraz o sytuacjach losowych : choroba czy maleńkie dziecko).

Gość żona tego urzednika
co dobrze zarabia (kilka postów wyzej) : 1. mąż nigdy nie był w żadnym ugrupowaniu politycznym, z żadnym nie sympatyzował. W trakcie jego pracy w tamtym miejscu awansuje - awansowali go Ci, którzy byli przed kaczorami, awansowali go Ci od kaczorów, awansowali go Ci od obecnej koalicji :) Chyba jednak jest niezły w tym co robi. Podejrzewam, ze raz z kolejna zmianą znów powtórzy się schemat :) 2. My też za żadne skarby świata nie przyznamy się znajomym i dalszej rodzince jakie mamy dochody. Za samo wynagrodzenie męża mogliby nas obgadać, a mamy jeszcze moje dochody.... po co wzbudzac zazdrość?

Gość panna1979
Wywolana do tablicy odpowiadam-4300.choc temat dotyczyl mezow,ale ktos byl ciekawy widc odpowiadam

Gość gość
Mąż (referent finansowy) - 6000 netto, Ja (tłumacz konferencyjny) - 4800 netto.

Gość gość
moj były chłopak jest celnikiem . ... cały dzien 12 h łazi po pasie i sprawdza auto osobowe wjezdzajace do polski. zarabia na reke 2800 + napiwki od podruznych (rekord to 17 tysia za dzien). pracuje 15 dni w miesiacu .