Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż wrzuca brudne gacie do kosza na bieliznę

Polecane posty

Gość gość

a ja to piorę, jego majty mają drachę i to mnie obrzydza, np do seksu z nim :O wy też pierzecie obesroły faceta ?

Gość gość
Od czego jest pralka?Moga byc nawet obsrane do wrzucam i sie pierze samo przeciesz:)

Gość gość
wrzucam do pralki ale widzę te majty z drachą brązową i to mnie obrzydza, was nie ?

Gość gość
o j tam oj tam....to nie pierz... jak jestes taka delikatna, wyrzucaj i kupuj mu nowe za kazdym razem... a ty myslisz kobieto ze twoje to co ? czyste?....jaj sobie nie rob!!

Gość gość
jak można mieć g***o na majtkach, ja p******ę :O W******abym brudasa w 5 sekund w domu. Pewnie łap po szczaniu też nie myje :O

Gość gość
moje majtki są estetyczne, dbam o higienę ale gacie męża mają drachy, nie wiem dlaczego , brzydzi mnie to , np mówi do mnie w środku dnia żebym mu loda zrobiła a ja uciekłam bo wyobraziłam sobie te majty, nie wiem co robić masakra :O

Gość do diabla z facetami
czasem wydaje sie byc fajny na poczatku a potem wylazi z niego swinia.jak mozna udawac kogos kim sie nie jest!!!

Gość gość
ni wiem co robić ? mam się rozstać ? :O

Gość dupka w gruszkę
Twój facet nie umie się podetrzeć? o.O' Nigdy nie widziałam jego gaci obsranych, i nigdy sobie gaci też nie obsrałam :D

Gość gość
Nie rozstawaj się, ale kup mu nawilżany papier toaletowy, wiesz... takie chusteczki to są, przeznaczone do wycierania tyłka po sraniu i które można wrzucać do kibelka bez ryzyka zapchania. Wielu facetów ma po prostu włosy w tyłku i ciężko im dokładnie wszystko wytrzeć zwykłym papierem, więc facet, który dba o higienę, używa najpierw nawilżanego papieru a dopiero potem suchego i ci właśnie nie zostawiają drach ;)

Gość gość
Proponuję wyjąc ciuchy z kosza, że niby segregujesz do prania, a na wierzchu połóż te jego gacie z tą sraką na wierzchu i zostaw tak żeby to sam zobaczył. Może da mu to do myślenia ... A swoja drogą, czy wy w ogóle rozmawiacie ze sobą ? przecież o ty też można rozmawiać. Jak znowu zaczepi cię o tego loda, to powiedziałabym mu, że mam zastrzeżenia do jego higieny i nic z tego. A potem niech się obraża. Albo powiedz mu, że od dzisiaj on robi pranie. Albo zrób tak żeby widział jak wstawiasz pranie, to jego gacie demonstracyjnie wkładaj do pralki jakimś kijem z odpowiednią miną. Albo zawołaj go na ten moment o każ mu samemu te gacie włozyć i powiedz że się brzydzisz.

Gość gość
ja tych gaci boję sie jak horroru, nawet nie mogę tego ogladać ani się przyglądać, to obrzydliwe i nie zostawie tego na wierzchu :O pomyśle o tym wilgotnym papierze

Gość gość
Brzydzisz się jego gaci a nie brzydzisz się z nim kochać. Jeśli ma takie gacie, to i taki tyłek obsrany. Nie wierzę żebyście kochali się tylko po prysznicu. Ło matko, jak tu nie myśleć, że posuwa mnie z takim ufajdanym kraterem.

Gość gość
wspolczuje temu facetowi takiej baby

Gość gość
proponuję,abys ich nie prała...jak dłużej poleżą to dracha sama sie wykruszy....najprostrze rozwiązania są najlepsze:D

Gość gość
Kurcze kobieto zainwestuj w mokre husteczki i po klopocie. Ja mam zawsze jedno opakowanie w naszej lazience i jedno w lazience dzieciaków i wszyscy wiedza ze po hmmm kupce trzeba sie mokra podetrzec.

Gość mentolowaaa
hahahaha dobre. A na serio to jak sie kocha to sie wszystko toleruje, nawet obesrane majtasy:D Poprostu wrzucaj je do pralki a nie ogladasz z kazdej strony.

Gość gość K
Po '2' powinno się umyć i po kłopocie. Jak ktoś się wiąże z brudasem to tak potem ma.

Wszyscy, którzy proponują "dokładne podcieranie papierem" to syfiarze. Nie wiecie, że dokładnie się nie wytrzecie? Jest cos takiego jak WODA i MYDŁO!!!

Gość Jakie to przykre
Masz faceta fleje! Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji.Mój mąż kapie się nawet 2 razy dziennie.Czyścioch do przesady.Przy kąpieli pierze swoje skarpetki slipki.Nie nauczylaś od początku, teraz tak masz!

Gość gość
Powiedzialabym męzowi ze ma myc się po zrobieniu kupy. To prosta czynność swiadcząca o tym,ze ktoś dba o higienę.Inne wyjście-kupuj mu tylko czarne majtki i podczas wrzucania do pralki nie staraj się oglądac lewej strony.

Gość gość
To ze te gacie sa obsrane to jedno. Ale jak mozna je prac w pralce z reszta ciuchow? ja bym sie brzydzila je wrzucic do pralki. Przeciez woda wyplucze z nich to gowno i bedzie rozpowszechnione po calej pralce w tym innych ciuchach. Ja to bym mu kazala recznie prac takie gacie. I nie owijalabym w bawelne. A na przyszlosc rzeczywisice trzeba porozmawiac by problemu nie bylo kupic chusteczki, kazac sie podmywac. Pokazac problem, bo on moze go nie widzi.

Gość gość
jestem kobietą i też kiedyś mi się takie coś zdarzyło. Ogolnie powiem wam ze przy podcieraniu zuzywam pol rolki papieru. Czasem klibel tym papierem zapycham, bo boje sie, ze wytre sie nie dokladnie. Czasem mi sie nawet reka brudzi, bo to gowno czasem jest na rzadko i tak sie po calej d***e rozmazuje:(

Gość gość
Moj piekny obsrywa majtki ale i przscieradlo a dzis koldre, niby sie myje ale mimo to... raczej uczucia mi odeszly, obrzydzenie jest tak wielkie ze zaden seks nie jest mozliwy. Czekam na okazje by odejsc... probowalam.wszystkiego. Niektorzy juz brudasami sie rodza, nie kazdy moze to tolerowac. A co do prania obsranych gaci w pralce, to zgafzam sie, inne rzeczy tez sa wtedy w kupie.

Gość gość
Mój wieczorem bierze prysznic i slipy i skarpety pierze sam,wiesza na grzejniku.Tak go po ślubie nauczyłam.Ja piorę w pralce tylko te białe,w lecie jak nosi pod jasne spodnie,ale obsrane nie są.Musisz mu powiedzieć czego oczekujesz.Oni są mało domyslni.Jak mu zależy to będzie po kłopocie.Jak nie ,to nie pierz.Jak sie mu wszystkie czyste skończą to sam wypierze.

Gość gość
a ja mam ciągle g****o na majtkach i co mi zrobicie? :D

Gość gość
Ja też często wrzucam brudne gacie do kosza na bieliznę. Dlaczego? Bo qrwa gacie to jest bielizna. Że jest obsrana? Od tego jest bielizna, żeby była obsrana - im dłuższy pas startowy tym bardziej swojski partner. Baby też mają swoje pasy startowe żółte i pomarańczowe a niektóre czerwone plamiska.

Gość gość
bo największe brudasy to kobiety a chcą coś od mężczyzn