Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TRUDNA SPRAWA

Polecane posty

Gość gość

czesc. bylam w piatek u ginekologa i powiedzial mi ze mam mala nadzerke,ktora bedzie mi leczyl po pierwszym porodzi,jednak nie wzbudzil we mnie zaufania i poszlam do drugiego,ktory nie wspomnial o zadnej nadzerce ani slow mimo ze zrobil usb dopochwoe. jedyne co sie potwierdzilo to,to ze mam tylozgiecie macicy.

Gość gość
Bo lekarz lekarzowi nie równy.Jeden będzie chciał ją usuwać a drugi powie że nie ma takiej potrzeby.Wiem bo też tak miałam. Poszłam do jednego powiedział że to stan fizjologiczny kobiety a inny że trzeba usunąć.Wybór należy do ciebie.

Gość gość
No i gdzie ta trudna sprawa. Wiele kobiet ma ma nadżerkę i raczej leczy się ją po porodzie.

Gość gość
Moja nadżerka uleczyła się sama w ciąży.

Gość gość
ja miałam wypalankę jak miałam jakoś 21 lat

Gość mmmm25
ja miałam naprawde dużą jak miałam 19 lat ale lekarz powiedział że się nie pali..poczekamy aż urodzę jedno dziecko. kilka lat później już po ślubie zaszłam w ciąże i nadrzerka sama wtedy znikła. ciąża często leczy takie dolegliwości

Gość gość
ja miałam zamrażaną nadżerkę po porodzie

Gość gość
nadżerka bardzo często leczy się sama w ciąży. Jednak jeśli nie jesteś w ciąży to zmień lekarzy :o nadżerkę powinno się usuwać, bo prowadzi do raka szyjki macicy

Gość gość
A dlaczego nie powiedziałaś potem temu drugiemu lekarzowi co powiedział ten pierwszy o nadżerce?

Gość gość
ja pierdziule.moj ginekolog juz 7 lat temu mi powiedzial,ze wedlug badan nadzerka nie prowadzi do raka szyjki macicy. odchodzi sie teraz od wymrazania i wypalania,tylko naprawde ekstremalne przypadki sie leczy