Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co mu chodzi

Niech ktos JAIS FACET mi wytlumaczy o co tu chodzi SZCZERZE

Polecane posty

Gość O co mu chodzi

AniolZInnegoSwiataPowoli się zadomawiamZarejestrowany: 2013-09-27Posty: 59E-mail Dlaczego nawet nie zadzowni zapytac sie co slychac ,chocby tylko to?? Spotykalam sie z facetem przez dluzszy czas ,rozstawalismy pozniej znow powroty...Jeden drugiemu nie popusci ,obydwoje uparci... Jak nie bylo po jego mysli ,cos wkurzalo go we mnie wyktzywidwal do mnie _"NIENAWIDZE CIE" Az pewnego raz zdenerwowal sie to co mi powiedzial tez mnie wkurzylo... Tez sie zaparlam i cisza zadno sie nie odzywa ...cisza juz dlugi czas znacznie dluzszy niz poprzednie cisze... Mowil ze tak mnie bardzo lubi ,ze chcialby ze mna cos wiecej ,ale ja nie jestem jeszcze gotowa ,dlaczego chocby nie zadzwoni nie zapyta ,co slychac u mnie,nie chodzi mi o to zeby sie umowic z nim ,ale zeby chociaz zadzwonil zapytal jak u mnie...mowil ze takk bardzo mnie lubi ...to dlaczego teraz nawet nie zadzwoni chocby z zapytaniem czy u mnie wszystko ok ?? dlaczego ? AZ TU do dzisiaj po Jakis 8 miesiacach CISZY zadzwonil az mnie zatkalo nie wiedzilam co odpowiedziec i zapytal czy mam problemy jak sie masz? ze tylko to czasu ...I CZY BEDDZIESZ SPALA ze mna " A JA na to ze dlaczego takie rzeczy mi mowi? a on ROZLACZYL SIE i nie oddzwonil......O CO MU CHODZI dlaczego tak robi?

Gość gość
bo chce cie zaciągnąć do łóżka to oczywiste ma cie za nic. Daj sobie spokój bo tylko chce cie przelecieć

Gość O co mu chodzi
Jak tak mozna? a niby jest wrazliwym czlowiekiem..a takie rzeczy robi...??o co chodzi?

Gość gość
kindybał mu staje i nie chce opaść

Gość O co mu chodzi
No ale jak tak mozna? po 8 miesiacach ciszy nawet nie zadzwonil raz zeby zapytac sie co slychac,a tu nagle dzis dzwoni ..??? i jest czlowiekiem wrazliwym ..........

Gość O co mu chodzi
to po co teraz po 8 miesiacach dzwoni ?? wlasnie teraz? a 8 miesiecy milczyl nic ,ani jednego telefonu chociazby z zapytaniem co slychac? ......co to ma byc?

Gość O co mu chodzi
AZ TU do dzisiaj po Jakis 8 miesiacach CISZY zadzwonil az mnie zatkalo nie wiedzialam co odpowiedziec i zapytal "czy mam problemy jak sie masz? ze tylko to czasu ...I CZY BEDDZIESZ SPALA ze mna ".............. A JA na to ze dlaczego takie rzeczy mi mowi? a on ROZLACZYL SIE i nie oddzwonil......O CO MU CHODZI dlaczego tak robi? no ale jak tak mozna,a jest wrazliwym czlowiekiem,bo znamy sie pare lat ........

Gość gość
po co sobie sama odpisujesz kobieto chyba kazdy ci gada, że chce cie przelecieć i tyle bo akurat żadnej miłości tutaj nie ma a na pewno nie względem ciebie

Gość gość
Bo jesteś upośledzona. Powiedziałaś, że nie jesteś gotowa na coś więcej to ma Cię w doopie. Na co ma niby czekać? Rozwalają mnie laski, które spławiają faceta a potem wielce zdziwione, że jak to ona na mnie nie czeka te parę miesięcy/lat? Przecież mówił że mnie LUBI :D żenada, tyle bab na świecie a on ma czekać 8 miesięcy na taką tępą klępę :D

Gość gość
a zadzwonił pewnie bo się upił i miał chcicę to myślał, że przylecisz z gumą w zębach :D

Gość O co mu chodzi
nie ja nie przylece,a nie zdaje sobie sprawy ze ja moge byc zajeta moge mie kogos??? tyle czasu sie nie odzywal 8 miesiecy a teraz dzowni? PO CO PYTAM DLACZEGO tak postepuje?

Gość O co mu chodzi
to wy jak sie upijacie tez takie rzeczy robicie??? Jak tak mozna???...

Gość O co mu chodzi
to na trzezwo nie mogl do mnie zadzwonic normalnie??? i pozniej sie rozlaczyl..?