Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaakka

On pisze z innymi o seksie

Polecane posty

Gość gość
Ile Ty masz lat? 15? Jesteś taka głupia czy tylko udajesz? Ty mogłabyś mu coś takiego zrobić? Flirtować z innymi i wysyłać im swoje półnagie zdjęcia?

Gość Aniaakka
a taki niesmialy z pozoru, to niemozliwe ze mi to zrobil i robi nadal!

Gość Aniaakka
polnagie? raczej w calej nagosci..:( a za rok bierzemy slub dla ciekawosci..

Gość gość
hahaha wyjdziesz za kogoś takiego? To nie świadczy dobrze o Tobie

Gość gość
Jakie wy jesteście głupie Zdrada, zdrada ja p******ę. To jest problem miedzy wami do rozwiązania, a wy już chcecie to rozpieprzyć jakie głąby no nie mogę koumuna normalnie. Życzę temu facetowi, żebyś dalej była taką idiotka dłużej i nich naprawdę znajdzie sobie inną. Z która będzie mógł otwarcie rozmawiać o tym co go tak interesuje i życzę mu udanego związku bo to świetny start jeśli w seksie się dobrze dogadują. A głupiej pani dowidzenia jak najszybciej. Olałaś jego potrzeby w prostacki sposób zakazami, wiec dalej sobie krzyczcie zdrada. Tylko to umiecie dać. Dlatego tyle beznadziejnych rozstań jest dzieki wam idiotki.

Gość gość
co on mi robi ? dzizass własnie dlatego, ze jestes tak skupiona na sobie to olałas jego potrzeby głupim zakazem, zamiast a w d***e bez sensu kolejna idiotka, zerwij z nim przynajmniej się chłopak uwolni. Rozumu nikomu dodać się nie da niestety.

Gość gość
Rozumiem, że dla Ciebie to normalne, że Twój facet wysyła sobie z jakimiś dziuniami z neta nagie fotki i uprawiają wirtualny seks?

Gość Aniaakka
dla mnie to nienormalne! prosilam zeby juz tak nie robil, nie minal miesiac a tu znow rozmowy o seksie, a nawet prosby o spotkanie typu: "kiedy to wreszcie zrobimy?" Mam dosc!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Skoro mu tak źle w związku to po co z nią jest? Dla wygody? Autorko, jestem pewna, że zdradził Cię też fizycznie

Gość gość
to nie o to chodzi to nie jest normalka. Bardziej nie normalne jest to co do tego doprowadziło czyli ze ona olała to co stało się przyczyna tego. Sama to zrobiła i jak widać nic z tym nie robi oprócz lamentu. Ale to trzeba mieć trochę rozumu. To ze pisze z kimś to już wyraźny sygnał, a ta nic tylko płacz. Córeczka po prostu chce, żąda i nic więcej. Dziecko, ciekawe ile ma lat ta sierota.

Gość gość
To zerwij i znajdź sobie normalnego gościa, dla którego będziesz wszystkim. I który będzie Cię kochał, bo ten na pewno Cię nie kocha.

Gość gość
Dlaczego usprawiedliwiasz faceta, który zdradza? Jeśli mu coś nie pasuje powinien powiedzieć jej o tym, a nie umawiać się na seks z innymi. Jej coś nie pasowało - powiedziała mu o tym.

Gość gość
normalnego gościa, ona z każdego zrobi nie normalnego jak nie w seksie to w czym innym z takim podejściem

Gość Aniaakka
no powiedzialam mu o tym, on obiecal i znow zaczal te pisanki....!!!!

Gość gość
Z jakim podejściem? Laska jest normalną dziewczyną. Nigdzie nie napisała, że coś jest nie tak

Gość gość
to ja mam pytanie (nie do autorki) Jak masz problem z związku to wskakujesz od razu komuś innemu do łóżka?

Gość gość
powiedziała tylko, ze ma tego nie robić zakaz. Nie dała mu szansy na pewno na wygadanie się na bank tak do konca. Na pewno próbował, mówić, ale dowodem na to ze go do końca nie wysłuchała, jest to co robi dalej. Jestem facetem i miałem tak samo, wiem co mówię.

Gość gość
to na bank nie kochałeś swojej dziewczyny. To przecież obrzydliwe

Gość gość
Dlaczego atakujecie autorke? Co ona zlego zrobila? Ze czuje sie zraniona przez faceta? Ja bym chyba jaja urwala za takie akcje!!! Dla mnie to nie jest normalne ,ze w ogole zaczepia jakies obce kobiety a co dopiero wirtualny sex? Kamerki tez pewnie poszly w ruch...

Gość gość
tutaj facet ma duże potrzeby, ale co w tym złego o tych potrzebach powinni rozmawiać i znależć kompromis, a nie zakazy i dać mu się wygadać. Pisanie z innymi to jest reszta jego wypowiedzi, na jakie mu nie pozwoliłaś pokazuje ci przez to czego mu brakuje. Jeszcze Cie nie zdradził, nikomu do łózka nie wskoczył. Pomysl kobieto i następnym razem inaczej z nim porozmawiaj. Jeśli zrobisz to tak samo to będziesz miec taki sam efekt.

Gość gość
czyli jesli moj maz puscil sie z jakas dziunia na imprezie to powodem tego bylam ja, tak? I powinnam to zrozumiec i uznac to za naturalne, bo moze za czesto mu mowilam, zeby zabral swoje smierdzace skarpetki z salonu?

Gość gość
obrzydliwe jest niewysłuchanie, nie pozwolenie sie wygadać tak jak tego chciał. Ona go k***a nie kocha bo załozyła mu kaganiec. Gdyby go kochała to by mu dała sie wygadać i od tego zaczyna się problem.

Gość gość
Autorka nic złego nie zrobiła, mamy na forum tylko jednego samca alfa, który też zdradzał swoją kobietę i sądzi, że to naturalne, bo kobieta nie usiadła i nie zapytała "co robię źle kochanie, że się puszczasz z innymi?" tylko od razu dała mu w pysk i wystawiła walizki za drzwi

Gość gość
Ale skąd przekonanie, że ona z nim nie rozmawia? Przecież nic takiego nie napisała. Wręcz przeciwnie.

Gość gość
nie mówimy tutaj o puszczaniu sie na imprezie, na takim etapie mozna to spokojnie ogarnać, niepokojace najbardziej jest to, ze chcecie leczyc skutki, a nie przyczynę. Ale jak chcecie, zróbcie z niego k****arza, jak chcecie.

Gość gość
Tak, chcemy leczyć skutki - wyrzucić intruza, bo jak wyjść za niego za mąż?

Gość Aniaakka
kamerki tez byly, te kobiety nie chcialy kamerek ale on je zachecal, ze kiedy sobie kupia itp.

Gość gość
Mój też pisał, prawie 3 lata. Niestety dowiedziałam się za późno, jak związek już został "skonsumowany". Jest moim ex. Nie żałuję

Gość gość
nie mogła z nim rozmawiać tak do końca jesli zaczął pisać z inną. Sciemnia, albo wydaje jej się ze tyle wystarczyło, a jednak nie, wiec wiadomo co robić Ona tego nie robi bo pewnie o swoich potrzebach została wysłuchana. E tam nie chce mi się już z wami gadać. Nic nie rozumiecie. Dlatego idę pisać z inną pa. Która mnie rozumie, a wam dziękuje za uwagę i tak wam to nic nie dało. Udanego rozpadu związku.

Gość gość
A może skutecznie z nim rozmawiała, tylko to taki typ babiarza i bawidamka. Potrzebuje uwagi innych kobiet.