Gość gość Napisano Październik 31, 2013 ludzie którzy nie lubią zwierząt są wredni i nigdy sie z nimi nie dogadam, kto myśli podobnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 90Syriusz Napisano Październik 31, 2013 Nie ma reguły. Niektorzy kochają zwierzęta, a też są wredni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2013 moja teściowa nie lubi psów i jest wredną jędzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 90Syriusz Napisano Październik 31, 2013 jak 90% teściowych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2013 a jak ktoś lubi zwierzęta, ale z daleka bo się ich panicznie boi to co? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 90Syriusz Napisano Październik 31, 2013 kotów też się boisz? :D No nie mów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BasiaBurak 0 Napisano Styczeń 13, 2019 My adoptowaliśmy piesiorka i uwazam, że pies to najlepszy przyjaciel człowieka, odwdzięcza się po stokroc za to, że go wzielismy do siebie i daliśmy dom. Polecam ich https://sdz.org.pl/ naprawdę dbają o zwierzaki i im pomagają, warto także wspierać ich, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Styczeń 13, 2019 no nie wiem, jak to działa, ale w drugą stronę - to na pewno nie ja kocham wszystkie zwierzaki i ogólnie przyrodę (z wyjątkiem chrabąszczy i pająków), a z natury wredna jestem chociaż od takiego, który zwierząt nie lubię, to bym się trzymała na odległość kija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BasiaBurak 0 Napisano Luty 17, 2019 My mamy pieska, daliśmy mu dom dzięki nim https://sdz.org.pl/. Bardzo się cieszę, ponieważ po pierwsze, mogliśmy przyczynić się do tego, że psiak znalazł rodzinę, a po drugie wspieramy działania tej organizacji. Cieszę się, że są jeszcze takie, które pomagają, którym los zwierząt po prostu nie jest obojętny. Fajna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marysia Napisano Listopad 24, 2019 Ja kocham swojego psa, uwielbiam mu kupować różne ładne rzeczy. Jestem stałą klientką sklepu Futerkowo. Duży wybór, zarówno stroi eleganckich jak i na co dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JanKowal1 0 Napisano Sierpień 2, 2023 Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego chciałbym Wam polecić stronę, na której znajdziecie ofertę internetowego sklepu zoologicznego - bielany wrocławskie , w którego ofercie znajdziecie m.in. karmy dla zwierząt, akcesoria i wiele więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach