Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden facet nie zwraca na mnie uwagi bo JESTEM BRZYDKA

Polecane posty

Gość tralalilalila
O Jesus, ale nie chodzi o to, co się przyda... czy Ty przy każdym wyjściu na ulicę myslisz tylko o tym jak Cię widzą faceci? jesli tak, to współczuję. Chodzi o to, co Cię może wprawić w dobry nastrój.

Gość Tak jest i już
Przypominam, że poruszamy się w odpowiednim temacie. A temat dotyczy tego, że autorka jest osobą nieatrakcyjną, nie przyciągająca uwagi płci przeciwnej.

Gość tralalilalila
nie mówię, że będą zaraz wtedy ją rwać, ale pozytywna aura ma dużą moc

Gość Tak jest i już
W przypadku osób rażąco nieatrakcyjnych dobra aura nie wywiera żadnego pozytywnego wpływu na płeć przeciwną (wersja optymistyczna). W bardziej pesymistycznym wariancie wzbudza politowanie bądź wręcz prowokuje do wyzwisk (,,Co się szczerzysz, paszczurze"). Halo, tu Polska.

Gość tralalilalila
no, może w gimnazjum... ale nie sądzę by dorosły dorosłemu obcemu na ulicy tak mówił :D

Gość Tak jest i już
Mieszkasz w krainie teletubisiów, świecie ,,Hello Kitty" czy kucyków Pony? A nie sorry, zapomniałam, że teletubisie proumują wyuzdanie i homoseksualizm, a kotek i kucyki okultyzm. To może jakaś bliżej mi nieznana nibylandia, no naprawdę nie mam pomysłów...

Pewny siebie paszczur odpowiedziałby: z pożeracza twojego mózgu... strajkuje, bo nie ma co jeść haha :D

Gość tralalilalila
no chyba że pijaczek.. bo przypomniała mi się sytuacja jak moja dość nieatrakcyjna koleżanka opowiedziała mi, że jakiś pijaczek powiedział do niej i jej koleżanki "ale wy brzydkie jesteście!" I opowiadała to ze śmiechem, jako śmieszną historyjkę, i właśnie o takie podejście mi chodziło wczoraj.

Gość tralalilalila
mieszkam na samym Olimpie :D a ty? w Hadesie? :D

Gość tralalilalila
hah namichwwann, Twoje żarty są mega, nawet ja nie od razu je łapię ;P

Gość Tak jest i już
Na to wychodzi. Ale zawsze to lepiej w Hadesie niż w sedesie. :) Ale mam cięty dowcip, co?

Gość tralalilalila
dowcip toaletowy może nie cięty, ale jeden z moich ulubionych :P

Gość tralalilalila
a, ta co usłyszała od pijaczka, że brzydka, ma od roku całkiem atrakcyjnego chłopaka :) taka sytuacja... a ta druga zrobiła operację plastyczną, ale nie wiem, czy ma chłopaka :)

Gość tralalilalila
a wiemy, że po alkoholu widzi się ludzi jako atrakcyjniejszych, więc... ;)

Gość tralalilalila
....więc nie wierzę w teorię miłosnej bezwzględności, głoszoną z zawzięciem przez Tak jest i już. So help me God. Amen .

Gość gość
pomodl się ślepy kulawy ojednym oku byle w tym roku :)

Gość tralalilalila
Ale atrakcyjne dziewczyny, to dopiero mają przerąbane!!! ;) "Ładna, zgrabna jestem? Jestem. Miła, kontaktowna jestem? Jestem. Inteligentna , można ze mną pogadać? Można. No to czemu, k********, on mnie nie chce!!!!!??? " ahahahha ;)

Gość Tak jest i już
,,ślepy, kulawy o jednym oku, byle w tym roku" - dobre. Myślę, że i wśród tych najmniej urodziwych, nie każda jest taką desperatką by wznosić modły o kogokolwiek bądź. Oczywiście z całym szacunkiem dla niewidomych cyklopów-kuternóg, im też się coś od życia należy (ale czy dostaną?). Jednak mimo wszystko myślę, że pisana jest im u boku jedynie laska z drewna, niekoniecznie ta z krwi i kości...

Gość tralalilalila
"nie patrz kulawemu na nogi" -> nie patrz kulawemu głupiemu brzydkiemu chamowi na nogi, intelekt, twarz i osobowość ;P