Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mirrranda

Jak mu pokazać że bardzo go kocham

Polecane posty

Hej :) Mój facet przechodzi teraz ciężki okres - kryzys wieku średniego, chyba :( Ja jestem od niego o wiele młodsza i on uważa, że nie może mi się naprawdę podobać (przez przypadek słyszałam jego rozmowę z kumplem). Jak mam mu pokazać, że to nieprawda i że szaleję za nim, kocham go na zabój i fizycznie również bardzo mocno mnie pociąga, a z kolei nie podobają mi się moi rówieśnicy? Jak mam mu pokazać, że seks z nim jest boski, że uwielbiam go za to, że jest odpowiedzialny i opiekuńczy i nie przeszkadza mi to, że ma trochę siwych włosów? Może jakieś doświadczenia młodszych narzeczonych (jesteśmy od niedawna zaręczeni) dojrzałych facetów?

Zależy mi na nim i chcę żeby o tym wiedział. A nie przejmował się takimi pierdołami jak siwe włosy i parę zmarszczek koło oczu. Zresztą te kurze łapki są u niego urocze :)

Gość gość
niech usłyszy przez przypadek twoją rozmowę z kumpelką

Gość gość
albo ze wszyskimi dookoła (nie żartuję). poczta pantoflowa potrafi zdziałać cuda

Gość gość
działa to tak, że osoba postronna i w tym sensie bezinteresowna nie ma powodów by mówić nieprawdę - taki sposób

Gość gość
nie rozgadywać, ale zachwycać

Może i tak... W sumie nie wiem, dlaczego nie wystarcza to że mu mówię jak bardzo go kocham i jak bardzo mi się podoba, to że się staram i dbam o siebie nie tylko dla siebie samej ale także dla niego, to że codziennie się kochamy i to że chciałabym w przyszłości zostać jego żoną (może już nie tak bardzo dalekiej przyszłości). A on uparcie porównuje się do kolegów którzy wyglądają młodziej od niego a są starsi :( Ma 38 lat, wygląda jakoś na 44-46, ale to tylko dlatego, że (podobnie jak jego ojciec) wcześnie zaczął mieć siwe włosy. I, co najgorsze, kiedyś pod dom (mieszkamy razem) odprowadziła mnie koleżanka ze studiów ze swoim facetem, a on się porównywał do 26-latka!!! (który moim zdaniem do pięt mu nie dorasta).

Właśnie on jest na zebraniu (norma, teoretycznie ja też powinnam być ale stwierdziłam że zrobię sobie wolne :D ), a ja kombinuję jak mu zrobić niespodziankę jakąś :)

Zrobiłabym kolację, ale problem w tym, że jedyne co potrafię zrobić to jajecznica i zupka chińska :( Mam szampana i wino, ale do jedzenia nic :/

Gość gość
Oja gdzie go wyrwalas?

W pracy :) Znaczy to skomplikowane - razem pracujemy, ale nie ma między nami jakiejkolwiek zależności służbowej. Ja jestem asystentką prezesa zarządu, mój P. jest wiceprezesem ale w żaden sposób mu nie podlegam - całe szczęście. Czasami coś mi tylko doradzi, bo to jednocześnie praca i organizacja która "układa" nam właściwie całe życie :D

Gość gość
to mialas 19 lat tylko...;p? Dziecko i dorosly;p

Ciężko mi to ocenić, ale chyba zawsze miałam trochę "przystary" charakter. On na początku (jak się poznaliśmy) myślał że mam około 24 lat, bo wyglądam trochę poważniej :D

Gość gość
Nie dziwie sie, ze on ma kryzys. Duza roznica.

Rzecz w tym, że jego wątpliwości co do samego siebie są absurdalne - bo on podoba mi się taki jaki jest o wiele bardziej niż moi rówieśnicy.

Ja kocham go za to jaki jest. Za to, że jest czuły i opiekuńczy (czasami za bardzo, ale za to też go kocham :D ) Za to, że chce mu się gotować, bo wie, że ja nie umiem i nienawidzę stać przy garach. Za to, że jest jedynym człowiekiem, który wyjedzie po mnie jak jest ciemno a mam zajęcia do późnego wieczora. Albo nawet wstanie w nocy i odbierze mnie o 5 rano z klubu, i jeszcze odwiezie moje przyjaciółki. Za to jak się uśmiecha. I za te urocze zmarszczki wokół oczu :) A on tego cholera jasna nie może pojąć! Wrr :D