Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe112

Jaki procentowy macie odzwe na sympatii

Polecane posty

Gość ciekawe112

No wlasnie jaki ile % odpisuje Wam dziewczyn

Gość Tymiii
Ja pisze do ladnych dziewczyn (nie modelek) i tak srednio mam 1 na 10 odezwie sie i jest mozliwosc spotkania sie. Nie wiem czy to duzo czy malo ale dziewczyn jest tam sporo wiec nie jest fatalnie. Nie pisze do tych najladniejszych modelek bo one nigdy nie odpisza. Moje wiadomosci wysylam do bardzo ladnych ale nie idealnych.

Gość Andrzej1990_
To niezle Tymiii Ja pisze do przecietnych i odzew z rzedu 2/10

Gość gość
1/100

Gość ciekawe112
Ja pisze do ladnych i brzydkich i odzew z rzedu 1/70

Gość gość
U mnie róznie, powiem wam ze DUZO dziewczyn odpisuje mi na wiadomosc, ale wiekszosc z uprzejmosci, cos tam powiedza na odczepnego albo wprost, ze nie jestem w ich typie, na szczescie trafiam na kulturalne ktore potrafią powiedziec nie, a nie bydło które zaraz dodaje cie do czarnej listy. na 100 wiadomosci mam tą 1 - 2 randki ale to szukanie igły w stogu siana, poki co bylo 5 randek i nic nie wyszło, z jedna utrzymuje kontakt ale nie leci na mnie:(

Gość ciekawe112
Aha i odzew oczywiscie brzydkiej dziewczyny

Gość Tymiii
MI nigdy nie powiedziala, ze nie jestem w jej typie ale pewnie nie odpisujac dalja do zrozumienia:) Z drugiej strony nie ma co sie przejmowac bo 80% dziewczyn nie wie czego chce. Wczoraj odpisala mi dziewczyna i powiedziala, ze nie moze ze mna pisac bo spotyka sie z kims..siedzina sympatii a ma chlopaka to jest dopiero patologia:) Ja przegladam w wolnych chwilach i wysle wiadomosc. Szansa na poznanie kogos na stale jest wg mnie 1% (powaznie). W sumie ja rowniez wyczuwam gdy dziewczyny odpisuja na odczepnego ale nie ma co sie dziwic: jesli rozmawia z 10-15 w tym samym czasie to jak ma inaczej odpisywac?

Gość Tymiii
@Piotr B Odpisywac to mi kazda moze jak wybiore te najbrzydsze. Jakbym pisal do przecietnych to pewnie odzew mialbym z rzedu 5/10, jakbym pisal do brzydkich to mialbym 8-9/10 a do bardzo brzydkich to kazda lecialaby na mnie(bo nie uwazam sie za brzydkiego) Dziewczyny narzekaja, ze faceci kopiuja wiadomosci ale to ich wina. Gdyby odpisywaly normalnie to kazdy staralby sie podchodzic indywidualnie jednak kazdy wie, ze one olewaja wiec pisze 100 wiadomosci a moze ktoras odpisze.

Ja to tam piszę do średnich/ładnych ale tak żeby osobowość się w miarę zgadzała z tym co podałem. Dużo dziewczyn chce też zwyczajnie pogadać.

Gość annoyer
Ludzie z tego korzystaja? Ja zobaczylem kilka dziubkow i nigdy wiecej sie tam nie pojawilem.

Gość facetttoja
a do mnie nie napisała sama żadna dziewczyna :(

Kiedyś miałem tam krótko konto to odpisywało jakieś 20%, ale oczywiście tylko te najbrzydsze. nawet pewną prawidłowość zauważyłem, że odpisują zawsze te, co do których się zastanawiałem czy w ogóle jest sens pisać. oczywiście nikogo normalnego tam nie poznałem i moja przygoda z tym portalem skończyła się błyskawicznie.

Gość Tymiii
Ja jeszcze troche pobede na tym portalu. Mysle, ze mozna trafic kogos ale jest ciezko napewno. Jestem osoba ktora nie wysyla dziesiatek wiadomosci, jesli napisze jedna to czekam az przeczyta. Jesli przeczyta i przez jakis czas nie odpisze to wysylam do kogos innego. Udalo mi sie umowic z pewna dziewczyna na srode. Ciekawe jak bedzie.. Ja sie nigdy z nikim nie spotkalem, ona mowila ze widziala sie z 3ma facetami i i bylo beznadziejnie. Otuchy mi tym nie dodala

Gość Tymiii
@facetttoja nie przejmuj sie chlopie mi bardzo duzo nie odpisuje i sie tym nie przejmuje. 90% dziewczyn czeka na modela ktory jeszcze musi ja w 1szej wiadomosci uswiadomic jaki to on bogaty jest. Mimo tego, ze nie jestem brzydkim facetem to oczywiscie bardzo duzo dziewczyn mi nie odpisuje bo wlasnie czeka na faceta opisanego powyzej. Prawda jest taka, ze zadna sie takiego nie doczeka bo takich wymarzonych jest doslownie paru:)

Gość gość
Tymiii po jakim czasie sie umowiliscie? jak utrzymujecie kontakt?

Gość Tymiii
Po jakis 10 dniach wymieniania sie mailami. Co ciekawe powiedziala, ze 3 niewypaly byly i 4 spotkania musi byc pewna. Troche mnie to zniechecilo ale 3 dni pozniej zapytalem sie i powiedziala, ze bardzo chetnie. Piszemy maile do siebie, wczoraj wyslalem jej wiecej swoich zdjec bo kto wie moze Ci trzej poprzedni wygladali inaczej niz na swoich zdjeciach wiec wole aby byla w 100% pewna mojego wygladu:)

Gość gość
A to u mnie sa taie ktore nawet nie przeczytaja wiadomosci. Loguje sie regularnie codziennie i wiadomosci odemnie nawet nie przeczyta. Bezczelnosc:)

Gość Tymiii
Co ciekawe jedna taka "Miss" sympatii ktora ma dziesiatki prezentow otrzymanych na portalu zdecydowala mi sie dac....swoj numer. Napisalem do niej, wymienilismy sie 10 wiadomosciami i potem spytalem sie czy nie chcialby sie lepiej poznac , mowila ze chetnie i spytala sie co proponuje wiec powiedzialem ze moze numerami sie wymienimy i zgodzila sie. W sumie to tak dziwnie sie czuje, bo ona zapewna gada z niewiadomo iloma facetami na sympatii...niewiem co ja mam pisac za smsy do niej ze swiadomoscia ze zapewne w tym samym czasie otrzymuje jakies wiadomosci na tym portalu. Pogubilem sie:)

Gość Tymiii
Niewiem czy mam tak poprostu pisac z nia smsy? Kurde cos takiego jest dobre jesli poznasz kogos w realu i wtedy wiesz ze pisze z Toba. Jesli ona ma konto na sympatii, otrzymuje dziesiatki dziennie wiadomosci to pisanie smsow moze ja zanudzic? ehh

Gość gość
a macie profil ze zdjeciem, czy bez? bo to na pewno mocno wplywa na odzew

Nie masz pisać sms, tylko zadzwoń i zaproponuj spotkanie konkretnie. Typu czwartek 18:00 i podaj miejsce. Idzcie do jakiejś kawiarni pogadać.

Gość gość
Moj kolega spotyka sie z dziewczynami z sympatii w srode, piatek i sobote z czego w sobote ma spotkanie o 14 i 20. niezly wariat z niego

Gość gość
Panowie.... Zejdźcie na ziemię. Jak to czytam to mi się śmiać z was chce. Nie piszę do brzydkich/średnich itd.... One też nie piszą do brzydkich facetów. Stąd 1 odpowiedź na 20 wiadomości. Z takim podejściem możecie śmiało skasować tam konto. No, chyba że macie po 17 lat, a jak to czytam to na to wygląda.

Gość gość
ja wolę eDarling, Sympatia jakaś taka chaotyczna dla mnie

Gość gość
"mi się śmiać z was chce" - a mnie się chce załamać z powodu takich polskich pustaków które to "nie dziwią się że dziewczyny nie odpisują, bo one do brzydkich nie napiszą" - pewnie, usprawiedliwiaj chamstwo bo pustak będzie łaskaw pisać tylko z modelem, a takich jest może 5% facetów.

Gość gość
22:18 a mnie się chce śmiać z Ciebie, oczadziały człowieku, że odkopujesz temat sprzed pięciu lat :D wyszukiwarka Ci to jakoś wyłapała "sympatia, kafeteria", znalazłeś temat i już jakąś "egoistyczną" dziewoję opluwasz która się wypowiedziała tutaj właśnie te pięć lat temu. Zluzuj :)

Gość gość
Błędem tego portalu jest że pozwalają zakładać profile bez zdjęć.