Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izizzz

Sex w trójkącie

Polecane posty

Gość Izizzz

Jakie macie zdanie o tego typu zabawach?

Gość pacyfica33
kręci mnie to i lubie oglądac nawet gangbang ale nie chcę się dzielić moim M. i on mną też nie. jest tyle pomysłów zeby sobie urozmaicić sex we dwoje ..

Gość Izizzz
Mnie tez cholernie kreci

Gość gość
Dobry pomysł. Zgłaszam się, jakby co ;-)

Gość gość
Trójkąt jest raczej tego typu marzeniem, które spora część osób by chciała zrealizować, ale jak przychodzi okazja, to rezygnuje...

Gość opolskie
chciałbym mieć dziewczynę co by to lubiała ale z dwoma facetami bo to jest naturalny trójkąt

Gość gość
daj maila

Gość Gunwo
Gunwo

Gość gość
Pewnie bym chciał ale wiem że skończyło by się mega kacem moralnym

Gość gość
G***t to podłość!! nie kac dasz do trójkąta swoją panią?

Gość gość
więc g**o z tego wyjdzie bo kazdy myśli tak samo

Gość Gunwo
Gunwo

Gunwo prawda, wystarczy jedna chetna która nie jest niczyją dziewczyną a chce spróbować :d

Gość gość
Zapraszamy do naszej sypialni kilka razy w roku czy to Panią czy to Pana czy to pare. Nie miewamy moralniaka bo nam zależy na zabawie a nie dla odr*****iu się na boku. Mamy stalych znajomych na takie zabawy. Dla par pewnych siebie na 500% to jest świetną odmianą. Jeżeli jednak wasz facet chce zaprosic tylko panią ( nie ma zamiaru zaprosić drugiego pana) to na 10000% nie chodzi mu o trojkat ale o r*****ie innej za waszą zgodą.

Gość zenek46
pozdrawiam gość masz racje nie w związkach trójkąty robić urwać się z łańcucha nagrać jakieś spontaniczne spotkanie i pa wracamy do zon mężów itp

zmuszac sie nie ma co, ale wg mnie - z mojego doswiadczenia - jesli do czegos ciagnie to warto sprobowac, aby samemu okreslic czy sie chce powtarzac i jak czesto czy jest to rzecz, do ktorej sie nie chce wracac. inaczej to powraca, mieli glowe, a tak - mozna odkryc cos wyzwalajacego lub... wyzwolic sie od powracajacej fantazji :)

Gość lubię czasem takie zabawy
Nigdy z partnerem ale czasem sie umawiam na taki sex na wyjazdach służbowych

Gość gość
Jeżeli ktoś zaczyna pisać że zabawa w trójkącie jest narażaniem zwiazku to slusznie ze nie bawi sie grupowo. dla dojrzałej emocjonalnie do takich zabaw pary nie jest to żadne narażenie ale aftodyzjak. Wisienka do tortu a nie danie główne. Daniem głównym dla siebie pozostają partnerzy z związku. Opisane sytuacje nie maja nic wspolnego z grupową zabawą. To zwykłe szczeniackie wyskoki opisujecie je jak zaplanowane i przemyslone imprezy. Pisalam dzisiaj ze mamy swoch stalych znajomych do spotkań. I my i oni dobrze rozumiemy po co się spotykamy. Nie ma żadnego związku to z szczeniackim piciem i pieprzeniem się z kim poznanym przypadkowo. Jak tak robicie to. Sie nie dziwię ze macie problemy. Pary spotykajace się świadomie nie mają żadnych problemów w swoich związkach bo zwyczajnie dorosły do czegoś wiecej. Niestety nie są to zabawy dla wszystkich.

Gość Edith 25
A JA BYŁAM I BYŁO BOSKO

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://www.sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem bezpruderyjna, mam na imię Ania, najgorętsza laseczka na http://sextel.ovh/ i zapraszam na sex telefon lub luźne pogawędki.Jestem dostępna o każdej godzinie ! zapraszam panów i panie :)