Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poetka 88

wierszyk od wróżki zebuszki dla dziecka

Polecane posty

Gość poetka 88

Hej, mam do Was wszystkich ogromna prosbe;) pomozecie mi sklecic jakis krótki wierszyk od wróżki zebuszki dla dziecka w nagrode ze wypadł mu pierwszy zabek :) chodzi o 2/3 linijki tekstu ;)

Gość Olivia1963
Dla mnie najlepsza wróżka to Pani Grażyna, nie tylko przekazuje, co wid******artach, ale doradza - bardzo, bardzo sensownie, jej telefon to 708 403 155 , całkiem przystępna cena 2,58zł/min

Gość gość
Zgadzam się Pani Grazyna z http://wrozkagauri.pl to zdecydowanie najlepsza z polecanych tutaj wróżek

Gość gość
Potwierdzam Grażyna z wrozkagauri.pl to bardzo konkretna wróżka i doskonale doradza

Gość gość
Najlepszym przyjacielem dziecka jest armia radziecka, jak dziecko ma zęby to na starość mu wypadną z gęby podziękuj mi za wiersz

Gość gość
Kiedy ci ząbek wypada połóż go pod poduszkę Zamknij oczka i poczekaj na zębową wróżkę Wleci do ciebie przez okno po cichutku Do pomocy ma wielu krasnoludków Odlatując podarki dzieciom zostawiają Wszyscy wróżkę bardzo kochają

Gość gość
W życiu bym nie uwierzyła w żadna zebuszke a zęby stałe miałam już w wieku 4 lat.

Gość gość
Bałem się zawdzonić, bo myślałem, że wróżka Diana (z wrozkadiana.pl) będzie mówić do mnie dziwnymi i niezrozumiałymi zwrotami. Rozmowa okazała się o wiele przyjemniejsza - czułem się jak na spotkaniu z koleżanką, z którego wyniosłem wiele ciekawych infomrmacji! Zobaczymy, czy się sprawdzą