Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceta w konkubinacie można odbic

Polecane posty

Gość gość
Miło ci odpisał bo jest kulturalny, a czy spotkanie się odbędzie to niewiadomo :D na dzieci już zawsze będzie musiał łożyć, lepiej poszukaj sobie bezdzietnego.

Gość gość
Łażą po ciucholandach , noszą po innych szmaty to i chłopów też mogą po innych donosić . Tępe pustaki . Szanujący się facet to was w te wasze tłuste dupska nie kopnie . Interesują się wami takie same jak wy zakały .

Gość gość
Tez sie zdziwilam, ze kolezanka mnie tak podkusila. Ale przynajmniej szczera byla. Powiedziala mi jedna rzecz: Rob tak zebys to ty byla szczesliwa. Nikt nie bedzie dbal o twoje szczescie, jesli sama tego nie zrobisz. Zycie jest jedno i kto wie co przyniesie jutro. .. Tak, ona zna ta konkubine. Troche swinstwo - ale.. ale powiedziala swieta prawde i powiedziala szczerze co mysli, a nie co wypada powiedziec. No i się wydało kto ma klasę.

Gość ta ktora napisala do faceta
A ja jednak nie robie sobie wiekszych nadzieji. Chociaz wiem, ze polubil mnie i bardzo mu zaplusowalam, nie raz. Momentami z wielkim podziwem na mnie patrzyl, gdy rozmawialismy. Ogolnie nie napalam sie jak wariatka. Nie chce go odbic. Nie chce rozkochac, robic jakies sztuczki itp. Ja chce jedynie wiedziec czy ma zamiar byc z ta kobieta do konca zycia. Spytam sie wprost nim do czegokolwiek dojdzie. Bo jesli ma tak samo w zwiazku jak ja mialam, to moze chcialby ulozyc sobie szczesliwe zycie z kims innym. 8 lat! bez pierscionka!

Gość gość
Łażą po ciucholandach , noszą po innych szmaty to i chłopów też mogą po innych donosić . Tępe pustaki . Szanujący się facet to was w te wasze tłuste dupska nie kopnie . Interesują się wami takie same jak wy zakały . Racja, taki styl życia, żeby coś zabrać, wygrzebać z ciucholanda / śmietnika, to faceta też można sobie "donosić". Jak się taki wami interesuje to sam jest jak ta szmata z lumpa.

Gość gość
Głupia c**a z ciebie.

Gość gość
8 lat bez pierścienka, tak bywa, jak ma się np. w h*j długów jak ci tu inni piszą. Jak by mu tak źle było to by z nią 8 lat nie był... A może ona nie chce, kto wie a ty się pchasz tam gdzie nie jesteście potrzebna.

Gość gość
to że slubu nie ma nie znaczy, że facetowi nie zależy... Sama żyje w konkubinacie i facet jakoś mnie w d**ę nie kopnał a co do slubu to nie było go jeszcze bo zwyczajnie kasy nie mamy na tyle. On chce miec prawdziwe wesele na ok 100 osób, takie mu sie marzy i koniec, mi w sumie też. Nie mamy całej kasy to nie robimy i koniec, a co do cywilnego to twierdzi że to strata czasu. Mówi co chwile że ja i córka jestesmy całym światem dla niego, że nie może się doczekać kiedy będziemy mogli sobie na wymarzony slub pozwolic i jeszcze czasem mówi do mnie kochana żonko. Kochamy siebie i nasze dziecko i to jest najwazniejsze a nie papierek. A on jak ma wiecej niz jedno dziecko to sie tym bardziej nie dziwie że nie mają czasu i mozliwości na ślub

Gość gość
Jeśli ten facet jest taki wspaniały to walcz i niego!

Gość gość
*nie jesteś potrzebna

Gość gość
"No ty tam na górze zgodnie z prawem jak mija 7 lat w konkubinacie to kobieta ma prawo do majatku i alimentów na siebie i dzieci więc papierek slubny nic nie daje" XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Paragraf na to poproszę.

Nie wydaje sie, zeby mial dlugi. Wlasnie otwiera firme na wlasne nazwisko, wiec jedno z drugim sie wyklucza. Poza tym intercyze mozna podpisac. Coz za problem?

Gość gość
jak zostawi kobiete i dzieci dla Ciebie tzn że jest dupkiem i z toba tez tak zrobi

Gość gość
no i umówic z toba też się może - będziesz taką nową zabawką na chwilę

Gość gość
Facet może sobie otwierać firmę, ale kasy na ślub mogą nie mieć. Rodzice dają wam na wesele np. w remizie to pewnie, że możecie brać ślub po kilku miesiącach :D ludzie liczący tylko na siebie nie mogą sobie pozwolić.

Ustalmy pare faktow: Nigdy nie mowil o swojej pannie. Nigdy! Nawet wsrod znajomych. Gdy opowiada o swoim zyciu to zawsze uzywa zwrot: ja. Nie ma my. O wszystkim mowi oprocz wlasnie o swoim zyciu uczuciowym. Odpisal szybko i wyrazil duzo pozytywnych emocji w calej rozmowie. Zawsze sie nam dobrze rozmawialo. Ostatnio patrzyl mi wymownie w oczy. Sama pare dni temu spytalam kolezanke czy jest wolny. Ja napisalam do niego jako kolezanka, ktora potrafila kiedys dwie godziny na osobnosci z nim rozmawiac, w samochodzie - znajomy mial zaraz przyjsc, ale zajelo mu to 2 godziny i wyszlo tak, ze przesiedzilismy na pogaduchach i bylo super. To nie jest tak, ze ja go odbijam. Ja z nim rozmawiam jak zawsze. Smsy pierwszy raz, ale tak to przez telefon juz gadalismy. To on zaczal wykazywac inicjatywe jak tylko napisalam. Moja siostra az sie zdziwila jak przeczytala te wiadomosci. Rozumiecie teraz? On sam nakreca mnie. Jeszcze kolezanka mi powiedziala, ze chyba kiepsko u nich. A on od miesiaca mnie widuje jako wolna dziewczyne. I chetnie, bardzo chetnie ze mna rozmawia.

Gość gość
No gdzie ten paragraf o konkubinacie? Bo ja znalazłam coś takiego http://pl.wikipedia.org/wiki/Konkubinat z tego wynika, że facet zgodnie z prawem jest wolnym człowiekiem i mowy nie ma o żadnych dziedziczeniach i alimentach na konkubinę. Alimenty jedynie na dzieci, jeśli są jego dziećmi.

Gość iwonciaaaaa
tu same 12 latki katolickie sie wypowiadaja, smiech na sali a w kosciele sie echem odbija... co to za róznica czy ma slub czy nie, mysle , ze tobie i tak zadna roznica by była, chcesz mu wskoczyc do wyra i tyle. i jak on ci na to pozwoli to to zrobisz. bedziesz za nim latac do poki ci nie pozwoli sie dotknac. . coz powodzenia, nie patrz na to czy ma dzieci czy jest w malzenstwie, przeciez ty za jakis czas bedziesz na miejscu tej z ktora on teraz jest i tak samo bedziesz robiona w balona. Powodzenia :) na tym to polega . tak to sie kreci

Gość gość
Podrywacz i k****arz.

Gość gość
iwonciaaaaa tu same 12 latki katolickie sie wypowiadaja, smiech na sali a w kosciele sie echem odbija... co to za róznica czy ma slub czy nie XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Wyobraź sobie, że ma i to decydujące znaczenie, więc iwonciaaaa nie rób z siebie pośmiewiska za darmo. :D

Gość gość
iwoncia najwyraźniej sma jest 12 latką, albo ma rozum 12 letniej dziewczynki, skoro nie odróżnia faceta wolnego od żonatego. jaki jest stan cywilny tego pana, bo chyba nie żonaty?

Nie swedzi mnie na tyle, zeby zajetemu facetowi wskoczyc do lozka. Nie swedzi mnie na tyle, zeby bez zwiazku wyladowac w lozku z jakimkolwiek pierwszym lepszym. Seks dla mnie ma wyzszy wymiar. Albo bedzie wolny albo nic z tego nie bedzie. Proste.

Gość gość
iwonciaaaaa tu same 12 latki katolickie sie wypowiadaja, smiech na sali a w kosciele sie echem odbija... co to za róznica czy ma slub czy nie XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Wyobraź sobie, że ma i to decydujące znaczenie, więc iwonciaaaa nie rób z siebie pośmiewiska za darmo. Pośmiewisko to ty z siebie robisz dziwo bez klasy :D żonaty czy nie, jest zajęty, więc jest to bardzo nieeleganckie tak latać za facetem. A jemu to się podoba, że dziwa pierwsza się prosi.

Gość gość
Autorko ile masz lat a ile ten facet? W jakim wieku są dzieci?

Gość gość
iwoncia najwyraźniej sma jest 12 latką, albo ma rozum 12 letniej dziewczynki, skoro nie odróżnia faceta wolnego od żonatego. jaki jest stan cywilny tego pana, bo chyba nie żonaty? Wam to i tak nie robi różnicy hipokrytki zakichane. Znalazły sobie wymówkę - ślub :D jak mają ochotę na żonatego to znajdą inną wymówkę :D uroda lub pozycja. Kobiety, którym się to robi, nie czują różnicy.

Gość gość
Nie swedzi mnie na tyle, zeby zajetemu facetowi wskoczyc do lozka. Nie swedzi mnie na tyle, zeby bez zwiazku wyladowac w lozku z jakimkolwiek pierwszym lepszym. Seks dla mnie ma wyzszy wymiar. Albo bedzie wolny albo nic z tego nie bedzie. Proste. I masz nadzieję, że on ją dla ciebie zostawi? :D

Gość gość
iwonciaaaaa tu same 12 latki katolickie sie wypowiadaja, smiech na sali a w kosciele sie echem odbija... co to za róznica czy ma slub czy nie XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Wyobraź sobie, że ma i to decydujące znaczenie, więc iwonciaaaa nie rób z siebie pośmiewiska za darmo. Pośmiewisko to ty z siebie robisz dziwo bez klasy żonaty czy nie, jest zajęty, więc jest to bardzo nieeleganckie tak latać za facetem. A jemu to się podoba, że dziwa pierwsza się prosi. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Przyjmij do wiadomośc niedorozwinięta umysłowo wywłoko, że dla ciebie nie jestem żadna dziwą, tylko meżatką i to od 25 lat. Pewnie sama jesteś nic wartą szmata żyjącą w jakimś pseudo związku zwanym konkubinatem i latasz jak wściekła za obcym ci facetam, trzęsąc ze strachu gaciami, żeby cię nie zostawił dla innej, bo mu zawsze wolno i ty nic mu nie ztobisz, kretynko.

Gość gość
Albo bedzie wolny albo nic z tego nie bedzie. Proste. //////////// ale on jest wolny. coś nie tak z mózgiem u ciebie? czego nie rozumiesz?

No i co mam zrobic w takim razie? Facet ewidentnie cos kreci do mnie. W bardzo uprzejmy sposob, wrecz idealnie. Z kolei ja od zawsze go lubilam. I od zawsze czulam, ze jest wyjatkowy. Z tym ze wczesniej nie mialo to dla mnie zadnego znaczenia, bo bylam w zwiazku i kochalam wowczas obecnego i poza nim swiata nie widzialam. A gdy teraz jestem wolna to widze, ze mysli kieruja sie w strone tego kolegi. A on wcale sie nie opiera, wrecz widac ze mu w jakims stopniu zalezy. Ja od paru dni wiem ze jest zajety. Wczesniej nie czulam potrzeby zeby pytac sie kolezanki od takie rzeczy. Co polecacie, skoro tacy madrzy jestescie? Oboje mamy specyficzne zainteresowania, ktore nieprzecietnie sie ze soba pokrywaja. Mogloby sie wydawac ze jest to wrecz niemozliwe. A jednak. Widzieliscie kiedys podziw w oczach faceta? On na mnie tak patrzy. Jakby nie wierzyl, ze ktos taki istnieje. Slucha mnie z nadzwyczajnym zainteresowaniem. A ja sie wkrecam od kad go znam. Powoli powoli i znalazlam sie w takiej sytuacji, o jakiej wam napisalam.

Gość gość
iwonciaaaaa tu same 12 latki katolickie sie wypowiadaja, smiech na sali a w kosciele sie echem odbija... co to za róznica czy ma slub czy nie XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Wyobraź sobie, że ma i to decydujące znaczenie, więc iwonciaaaa nie rób z siebie pośmiewiska za darmo. Pośmiewisko to ty z siebie robisz dziwo bez klasy żonaty czy nie, jest zajęty, więc jest to bardzo nieeleganckie tak latać za facetem. A jemu to się podoba, że dziwa pierwsza się prosi. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Przyjmij do wiadomośc niedorozwinięta umysłowo wywłoko, że dla ciebie nie jestem żadna dziwą, tylko meżatką i to od 25 lat. Pewnie sama jesteś nic wartą szmata żyjącą w jakimś pseudo związku zwanym konkubinatem i latasz jak wściekła za obcym ci facetam, trzęsąc ze strachu gaciami, żeby cię nie zostawił dla innej, bo mu zawsze wolno i ty nic mu nie ztobisz, kretynko. Hahaha mylisz się zdziro :D nie zgadłaś nic a nic. Sama jesteś taką, jak to ujęłaś, latającą za obcym facetem w związku k***ą bez klasy, z niedor****ną, tłustą i mokrą c**ą. Ok, idąc twoją logiką, twój mąż (wątpię, żebyś kogoś miała, ale to taki przykład) był dla ciebie obcym facetem przed ślubem :D i byś nie miała nic przeciwko, żeby wszystkie szmaty z osiedla się z nim przer****ły?