Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceta w konkubinacie można odbic

Polecane posty

Gość ta ktora napisala do faceta
Obserwowalam go przez dlugi czas, po prostu byla ku temu okazja, bo wspolni znajomi itp. Wartosci, marzenia, zainteresowania, charakter - na kazdej plaszczyznie mamy bardzo duzo wspolnego... :O

Gość gość
Ja od paru dni wiem ze jest zajety XXXXXXXXXXXXXXXXXX A z tobą też coś nie tak? Ten facet zgodnie z prawem jest wolnym człowiekiem i może spotykać się z kim tylko chce, może nawet seksić się z kim ma ochotę. On zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem nie ma żony, ma jedynie dzieci z obcą mu kobietą. A co ty zrobisz to tylko i wyłącznie twoja sprawa i nikomu nic do tego, bo spotykając się z tym panem nie rozbijasz młżeństwa.

Gość gość
No wszystko pięknie i fajnie szkoda tylko, że nie pomyslisz o jego kobiecie i dzieciach. Świadomie wpieprzasz się w czyjeś życie. Nie rozumiem takich ludzi jak ty i nie wiem czym się kierują postepujac w ten sposób. Ktoś wyżej dobrze napisał że chyba cię swędzi...

Gość gość
Czyli czaisz się na zajętego faceta od długiego czasu i masz w d***e, żonaty, zajęty lub wolny.

Gość gość
gość Podrywacz i k****arz. xxxx I taki jest lepiej odbierany przez kobietę niż ten normalny facet

Gość gość
Ja od paru dni wiem ze jest zajety XXXXXXXXXXXXXXXXXX A z tobą też coś nie tak? Ten facet zgodnie z prawem jest wolnym człowiekiem i może spotykać się z kim tylko chce, może nawet seksić się z kim ma ochotę. On zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem nie ma żony, ma jedynie dzieci z obcą mu kobietą. A co ty zrobisz to tylko i wyłącznie twoja sprawa i nikomu nic do tego, bo spotykając się z tym panem nie rozbijasz młżeństwa. No nie wiem, czy żona dowiadując się o tym, co robił mąż przed zawarciem związku małżeńskiego myślałaby tak samo. Nie ośmieszaj się już trolu, ty w związku byłaś :D

Gość gość
Hahaha mylisz się zdziro nie zgadłaś nic a nic. Sama jesteś taką, jak to ujęłaś, latającą za obcym facetem w związku k***ą bez klasy, z niedor****ną, tłustą i mokrą c**ą. Ok, idąc twoją logiką, twój mąż (wątpię, żebyś kogoś miała, ale to taki przykład) był dla ciebie obcym facetem przed ślubem i byś nie miała nic przeciwko, żeby wszystkie szmaty z osiedla się z nim przer****ły? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Stul ryja głupi k****iszonie, bo sie w sądzie spotkamy. Poznasz osobiście zarówno mnie, jak i mojego męża. Tak latały przed ślubem, za moim męzem takie osiedlowe ścierwa jak ty, ale on je olał komisyjnie i ożenił się ze mną. :D

Gość gość
No wszystko pięknie i fajnie szkoda tylko, że nie pomyslisz o jego kobiecie i dzieciach. Świadomie wpieprzasz się w czyjeś życie. Nie rozumiem takich ludzi jak ty i nie wiem czym się kierują postepujac w ten sposób. Ktoś wyżej dobrze napisał że chyba cię swędzi... Żal mi takich kobiet, które myślą sobie, że ukradną komuś partnera i bedą szczęśliwe. Życie to jednak weryfikuje, że to nie jest recepta.

Gość gość
Hahaha mylisz się zdziro nie zgadłaś nic a nic. Sama jesteś taką, jak to ujęłaś, latającą za obcym facetem w związku k***ą bez klasy, z niedor****ną, tłustą i mokrą c**ą. Ok, idąc twoją logiką, twój mąż (wątpię, żebyś kogoś miała, ale to taki przykład) był dla ciebie obcym facetem przed ślubem i byś nie miała nic przeciwko, żeby wszystkie szmaty z osiedla się z nim przer****ły? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Stul ryja głupi k****iszonie, bo sie w sądzie spotkamy. Poznasz osobiście zarówno mnie, jak i mojego męża. Tak latały przed ślubem, za moim męzem takie osiedlowe ścierwa jak ty, ale on je olał komisyjnie i ożenił się ze mną. Nie strasz mnie sądem głupia d****o :D hahaha nie latałam za twoim "mężem" tak jak ty za nim jak był w związku bo ja w przeciwieństwie do ciebie mam klasę. Ty jej nie masz, nie kupisz jej sobie i związek małżeński też ci tego nie da.

Ej, chyba mnie z kims pomyliliscie - nie ja jestem autorka tematu. Ja pisze swoja historie. Ten facet, ktory ze mna kreci NIE MA z konkubina dzieci! Nie jest zareczony, nie mowiac juz o jakiejkolwiek zonie. Po prostu jest z dziewczyna 8 lat. Tyle.

Gość gość
gość Ja od paru dni wiem ze jest zajety XXXXXXXXXXXXXXXXXX A z tobą też coś nie tak? Ten facet zgodnie z prawem jest wolnym człowiekiem i może spotykać się z kim tylko chce, może nawet seksić się z kim ma ochotę. On zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem nie ma żony, ma jedynie dzieci z obcą mu kobietą. A co ty zrobisz to tylko i wyłącznie twoja sprawa i nikomu nic do tego, bo spotykając się z tym panem nie rozbijasz młżeństwa. No nie wiem, czy żona dowiadując się o tym, co robił mąż przed zawarciem związku małżeńskiego myślałaby tak samo. Nie ośmieszaj się już trolu, ty w związku byłaś XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Wiem co robił mój mąz przed ślubem i z iloma dziewczynami się spotykał. Miał do tego prawo, bo był kawalerem. Ja też zanim poznałam jego spotykałam się z innymi facetami. A ty co? Od przedszkola z jednym? Aż taka szkaradna jesteś, że powodzenia wśród meżczyzn nie masz i jak jeden zwrócił na ciebie uwagę, to już mu nie odpuścisz, bo innego nie znajdzesz? :D

Gość gość
Aha, nie ma dzieci, to faktycznie wiele zmienia :D Nie tłumacz tym kwokom, one się tu przyszły bić :D

Gość gość
Tak wiesz, szkoda, że prostactwo i słoma z butów ci wystaje prościutka kwoczko :D

Gość gość
"ta ktora napisala do faceta No i co mam zrobic w takim razie? Facet ewidentnie cos kreci do mnie. W bardzo uprzejmy sposob, wrecz idealnie. Z kolei ja od zawsze go lubilam. I od zawsze czulam, ze jest wyjatkowy. Z tym ze wczesniej nie mialo to dla mnie zadnego znaczenia, bo bylam w zwiazku i kochalam wowczas obecnego i poza nim swiata nie widzialam. A gdy teraz jestem wolna to widze, ze mysli kieruja sie w strone tego kolegi. A on wcale sie nie opiera, wrecz widac ze mu w jakims stopniu zalezy. Ja od paru dni wiem ze jest zajety. Wczesniej nie czulam potrzeby zeby pytac sie kolezanki od takie rzeczy. Co polecacie, skoro tacy madrzy jestescie? Oboje mamy specyficzne zainteresowania, ktore nieprzecietnie sie ze soba pokrywaja. Mogloby sie wydawac ze jest to wrecz niemozliwe. A jednak. Widzieliscie kiedys podziw w oczach faceta? On na mnie tak patrzy. Jakby nie wierzyl, ze ktos taki istnieje. Slucha mnie z nadzwyczajnym zainteresowaniem". I co z tego? Mój znajomy (oboje byliśmy wolni) też taki był bardzo uprzejmy, ceniony przez innych, bardzo inteligentny i dzielił ze mną mnostwo wspólnych, specyficznych zainteresowań. Też rozumieliśmy się bez słów i podziwialiśmy nawzajem. Gdy go poznałam bliżej, okazał się chamem, który się tym interesuje tylko po to, by zwracać uwagę innych, a naprawdę mial wszystko w nosie.

Gość gość
Ty mnie tu z wikipedia nie wyskakuj , idz do prawnika lub zasięgnij informacji w kancelari prawniczej w jakim przypadku konkubina moze otrzymac majątek i alimenty na siebie np jak jest osoba niepełnosprawna :)

No wyobraz sobie ze jest to pierwszy facet, ktory ma takie same zainteresowania i marzenia jak ja. Nie bede wdawala sie w szczegoly, ale zainteresowania te wymagaja naprawde wiele odwagi i bardzo specyficznego podejscia do zycia. Nigdy nie spotkalam takiego faceta. Nie ukrywam ze martwi mnie fakt, ze tak swobodnie ze mna rozmawia. Ale jak wczesniej napisalam: nie oceniam poki co, bo za malo wiem. W zasadzie to nic nie wiem poza tym ze chyba zle im sie uklada, ze nie maja dzieci, ze nie sa malzenstwem ani narzeczenstwem. Niestety, takie zycie. Nie moja wina ze akurat on. Ja jeszcze niczego zlego nie zrobilam.

Gość gość
Wolny facet to taki który nie ma dziewczyny , konkubiny i dzieci a tak to bedzie miał swoje zobowiazania wobec dzieci

Gość iwonciaaaaa
hahaaaa , widze ze wy zyjecie w innym swiecie. W swiecie marzen małych ksiezniczek ktore czekaja na ksiecia z bajki. Nie zuwazyłas sarkazmu w tym co napisałam. To ty tu piszesz o problemie swoim najwiekszym jak odbic jakies lasce faceta i to jeszcze z dzieckiem. Bo przeciez on nie ma slubu! o rany to jak nie ma slubu to jak on mogł sie bzykac i dzieci zrobic ???? ja jestem hipokrytka i mam 12 lat. A ty za to jestes dorosła kobieta za pewne bardzo madra, i jakze oczytana (codziennie czytasz biblie ?) ktora za cel postawiła sobie jak uwiesc faceta ktory posiada juz rodzine i jest ojcem. no brawo, powinni ci postawic ci z tego powodu pomnik .

Oczywiscie ze moze sie okazac chamem. Ostroznie podchodze do tematu, bo juz jeden dal mi popalic chamskim zachowaniem. Nie znam tego kolegi na tyle, zeby nawet myslec o zwiazku :D ja go poznaje dopiero tak naprawde...

Gość gość
Oczywiscie że nic nie zrobiłas jeszcze złego , ale wyczuwam że masz zamiar i szukasz poparcia dla swoich planów :)

I teraz niech ktos szczerze przeczyta moje wypowiedzi i doradzi cos madrego. Postawcie sie na moim miejscu... :O

Gość gość
gość Hahaha mylisz się zdziro nie zgadłaś nic a nic. Sama jesteś taką, jak to ujęłaś, latającą za obcym facetem w związku k***ą bez klasy, z niedor****ną, tłustą i mokrą c**ą. Ok, idąc twoją logiką, twój mąż (wątpię, żebyś kogoś miała, ale to taki przykład) był dla ciebie obcym facetem przed ślubem i byś nie miała nic przeciwko, żeby wszystkie szmaty z osiedla się z nim przer****ły? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Stul ryja głupi k****iszonie, bo sie w sądzie spotkamy. Poznasz osobiście zarówno mnie, jak i mojego męża. Tak latały przed ślubem, za moim męzem takie osiedlowe ścierwa jak ty, ale on je olał komisyjnie i ożenił się ze mną. Nie strasz mnie sądem głupia d****o hahaha nie latałam za twoim "mężem" tak jak ty za nim jak był w związku bo ja w przeciwieństwie do ciebie mam klasę. Ty jej nie masz, nie kupisz jej sobie i związek małżeński też ci tego nie da. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Ty żadnej klasy tchórzliwa dzifko nie masz, bo kobieta z klasą szanuje sama siebie, a nie wykłóca się, ze obcy dla niej facet jest tylko jej, bo doopy mu dała pare razy w osiedlowych krzakach. Jednak wywłoko wytoczę ci ten proces w sądzie, bo walisz tu samymi pomowieniami, oszczerstwami i do tego bezpodstawnie ubliżasz. Kiedy poznalam mojego meża był wolnym człowiekiem i nawet nie myślał, żeby zwracać uwagę na te szmaciska twego pokroju, co latały za nim jak wściekłe suki i tylko czekały, zeby je przeleciał byle gdzie, to będą mogły pieprzyć głupoty, że są z nim w związku. Do zobaczenia w sadzie kretynko. Zobaczymy jaka będziesz odwazna, gdy sąd każe ci publicznie przeprosić żonę prokuratora.

Czy Wy wszystkie nie zauważyłyście jak Autorka napisała, że on nie ma dzieci? :P A tak w ogóle co do sytuacji, poczekałabym jak się tam między nimi sytuacja rozwinie, ale nic bym nie robiła póki się ewentualnie nie rozstaną. Nie są małżeństwem, ale parą są i wbijanie się między dwójkę ludzi nie jest ok, teraz póki co możesz być najwyżej jego kumpelką, ale nic więcej się nie powinno zadziać. A jeśli faktycznie im się źle układa i za jakiś czas będzie wolny to wtedy zaczniesz działać jeśli Ci na nim zależy ;)

Pewnie, że można, jak taki sam puszcz...przepraszam, "wyzwolony" jak ta co chce go "odbić" ;) tylko niech taka panna wie, że jak facet jest piłeczką to nie będzie to ostatni raz kiedy się odbije.

Ale też nie tak od razu, lepiej dobrze go poznać żeby nie okazało się, że on z tych zmieniających dziewczyny jak rękawiczki ;)

Gość gość
Juz sie postawilam wole wolnego faceta , nie chciałabym byc jednym z powodów że niszcze komus zycie chodzi o ta dziewczynę Pamietaj jest zasada nie rób komus tego co Tobie nie miłe mnie to w zyciu wystarczy i na szczescie mam spokojne zycie prawie bez problemów bo nie komplikuje sobie go

Tak, z pewnoscia szukam poparcia dla swoich planow. A jakie mam plany? Na pewno nie takie, by byc kochanka. Chodzi mi jedynie o sytuacje np. taka: Ja nie ingeruje w ogole, szukam dalej, znajduje kogos, ukladam sobie zycie, a tu nagle okazuje sie ze kolega jest wolny. Nie chce stracic mozliwosci poznawania tego faceta. Chce go wyczuc, co on czuje i jak widzi swoja przyszlosc. A moze nie widzi przyszlosci ze swoja obecna dziewczyna? Ja zerwalam narzeczenstwo po 5 latach bycia razem. Roznie w zyciu sie uklada.

Gość gość
Zona prokuratora fajnie ale widac że ty w słowach tez nie przebierałas zreszta fajna sprawa bedzie zaprosisz mnie bo bedzie uba po pachy .Jak wyczytaja co to za sprawa ubliżanie na kafe he he he he he :P

Gość gość
facet jest wolny, dzieci nie ma to o co chodzi? bo chwilowo z jakąś babą mieszka? jakby z siostrą mieszkał to też by był zajęty? nawet się nie zastanawiaj i śmiało umawiaj się z nim.