Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceta w konkubinacie można odbic

Polecane posty

Gość ta ktora napisala do faceta
Chociaz wczoraj nie pisal jak zwykly kolega.

Gość gość
to porozmawiaj z nim, powiedz mu żeby zakończył tą relację z kobietą z którą mieszka obecnie bo ci to przeszkadza.

A jeśli on będzie chciał czegoś więcej to mu delikatnie przypomnij, że ma dziewczynę, wtedy sytuacja powinna się wyjaśnić - może powie Ci, że ma zamiar z nią zerwać, ale póki to się nie stanie radziłabym Ci na zbyt wiele sobie nie pozwalać i nie liczyć.

Ooo! Dokladnie morning - mam wlasnie takie nastawienie. Po kolezensku :) Chyba bede wam tu pisala jak sie toczy sprawa ;)

Gość gość
to powiedz mu żeby zakończył tą relacje z kobietą z którą mieszka obecnie bo ci to przeszkadza

No pisz koniecznie bo sama już zaczynam być ciekawa czy im się w końcu dobrze układa czy są na granicy rozstania :P I bardzo dobrze, Ty do niego po koleżeńsku i co ma być to będzie, ale nie bądź powodem, dla którego on ją rzuci.

Gość gość
po co on z tą babą siedzi? dzieci nie ma ślubu nie ma. niech sie od niej wyprowadzi jak najszybciej

Nie robie sobie nadzieji. Juz sie oduczylam byc naiwna. Bedzie, co ma byc. Dzieki takiemu nastawieniu trzymam sie na nogach, bo chyba bym zwariowala gdybym wierzyla kazdemu facetowi i nawinie wiecznie myslala, ze sa tacy cacy. Ale intryguje mnie ten mezczyzna. Choc zolta lampka ostrzegawcza sie pali.

Gość gość
a nawet jakby miał dzieci, to co? przecież ślubu z nią nie ma i raczej mieć nie będzie.

Nie darowalabym sobie gdybym wymusila na mezczyznie rozstanie z kobieta. Nie mam zamiaru byc podstepna uwodzicielka, ktora czyha na niego za rogiem. Sygnal dostrzegl. Ja z jego strony tez. Buzka mi sie usmiecha :D jestem szczesliwa. Jestem w koncu szczesliwa, sama! :D ten stan trwa juz miesiac, yeaaah. A teraz taki Pan sie trafil, uhh.

Dzieci... jak dobrze, ze ta kwestia ich nie laczy.

Gość gość
A ja ci powiem autorko że mój narzeczony żył na kocią łapę z dwoma kobietami. Z jedną rok a z drugą 9 miesięcy. Poznał mnie spotykaliśmy się pól roku i oświadczył się. Slub już zamówiony pobieramy się 28 grudnia. :)

15:00 - super, ze tak Ci sie ulozylo. I wlasnie o tym mowie - moze on nie czuje, ze obecny jego zwiazek to jest TO. Gdybam tylko, bo wiem po samej sobie jak zycie potrafi byc zaskakujace.

Gość gość
musisz mu wyraźnie powiedzieć że dopóki nie skończy z nią to nie będzie miał ciebie

Za wczesnie na to, by w ogole poruszac temat o NAS (?!). Nie ma mowy zebym cokolwiek tego typu mowila. Wystarczajaco duzo wie. I albo mu bedzie zalezalo i bedzie uczciwym facetem, albo nie mamy o czym rozmawiac. Zdrady, klamstwa, ja tak nie chce zaczynac od nowa. Bo ja zaczynam od nowa zyc... ale chce byc szczesliwa i zyc zgodnie ze swoim sumieniem. Szczesliwa juz jestem :D zyje tak, jak pozwalaja mi moje wlasne wartosci.Nie bede ich naginala, tym bardziej dla faceta.

Gość olalalalala12345
ja ak powiedziałam swojemu obecnemu chłopakowi. zerwał z dziewczyną jeszcze tego samego dnia. :D

Gość gość
ale właśnie mówiąc tak postąpisz uczciwie i będziesz wiedziała na czym stoisz bo inaczej to będziesz własnie żyć w kłamstwie

olalalala Ale na jakim etapie byl obecny zwiazek Twojego chlopaka? Ile mial lat i jak dlugo byl ze swoja dziewczyna? Jestes szczesliwa? Opowiadaj jak u Ciebie bylo ;)

Wg mnie on sam powinien miec takie wartosci zakodowane w glowie, ze bez moich sugestii powinien zerwac ze swoja kobieta, jesli ja mu sie podobam i chcialby ze mna sprobowac. Tak by bylo najlepiej. Gdyby sam przyszedl do mnie i powiedzial mi to w 4 oczy - ze zerwal ze swoja kobieta i ze teraz mnie chce poznawac. Idealizuje sobie, co? :O tak wg mnie powinien postapic prawdziwy mezczyzna z jajami!

Ale by bylo swietnie... czasami za bardzo bujam w oblokach ;)

Gość olalalalala12345
2,5 roku byli razem od studniówki, ona nie odstępowała go na krok, a jej rodzice mówili że to ich przyszły zięc. poznał mnie spotkalismy się 2 razy tak po koleżeńsku i mu powiedziałam, ze jak chce się dalej ze mną spotykać to musi zerwać z tą swoją dziewczyną i zrobił to. jesteśmy razem już 3 lata, razem studiujemy. po skończeniu studiów planujemy ślub.

Stanowczo pojechalas :D Nie wiem czy mam tak zryty beret - ja po prostu obawiam sie, ze jesli postawie mu takie ultimatum i pojdzie na to, to ze pozniej bede czula jakis dziwny niedosyt (?), nie zbyt takie naturalne to bedzie dla mnie chyba. Nie chce mu tak rozbijac zwiazku stawiajac takie ultimatum. Sumienie mnie teraz nawet gryzie na sama mysl. Nie, zle sie bede czula jesli tak mu teraz tak wystrzele. Zobaczymy jak bedzie z czasem, ale poki co i tak sie dziwnie czuje :D

Ale zaczyna mnie rozbrajac ten facet. Ten mezczyzna. Takiego jeszcze nie poznalam nigdy.

Moja wewnetrzna bogini wczoraj szalala jak czytalam smsy. Jak jakas nastolatka - tak sie cieszylam. A od nastoletnich czasow calkiem sporo minelo :O

Gość olalalalala12345
jaki zryty beret? co ty za brednie wypisujesz? to co masz zamiar dzielić się facetam z inna kobietą? to dopiero masz zryty beret. z nią będzie mieszkal a z tobą w knajpie się spotykal. ja sobie czegos takiego nie wyobrażam. albo chce być ze mną albo niech spada.

Gość gość
kobiety same się nie szanują dlatego faceci was olewają i nie traktują poważnie

No wlasnie mam zryty beret chyba, bo oczekuje ze lada dzien sam ten facet mi powie, ze zerwal ze swoja dziewczyna. Wiem, ze nie bede jego odskocznia. Szczera rozmowa mysle ze nastapi, jesli z jego strony intencje beda sie powiekszaly, a dalej bedzie ze swoja kobieta. Ale mysle ze powiem mu cos na zasadzie: "czuje sie zle bedac odskocznia od twojej kobiety i zycia rodzinnego" chyba nie kaze mu zrywac.. sam po tych pierwszych slowach wsytarczajaco duzo powinien zrozumiec, zdecydowac, podjac jakies kroki. Jesli tego nie zrobi to ja sobie daruje tego delikwenta.

Bardzo sie szanuje :)

Gość gość
Dlatego tak wiele kochanek wyje na kafe. :D:D:D:D:D

Ja jeszcze go nie widzialam po tej naszej rozmowie :D o Boze! Zebym buraka nie spalila, buhaha :D