Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestescie w zwiazku z wielkiej pasji milosci od pierwszego wejrzenia czy

Polecane posty

Gość gość
Miesiac? dwa? 3?

Tutaj chyba ciężko jest zrobić grafik. Myślę, że intuicja mimo wszystko gra dużą rolę, jeżeli głównie przewidujesz, że go zranisz to źle to wygląda. Może być tak, że zniechęca Cię presja, ale efekt końcowy jest ten sam - "nie czujesz tego". Możesz spróbować się wyluzować, miło spędzić z nim czas, jak nie zaiskrzy to trudno. Uprzedzałaś.

Gość młoda jędza
oj, Hela, Hela :D

Gość gość
Dzieki, Moor :) No tak, uczciwie uprzedzilam o wszystkim. Po prostu bardzo go lubie i tesknie, jak nie rozmawiamy ze soba i postanowilam sprobowac, tylko ta presja rzeczywiscie mnie troche odstrecza, to ze widze, ze jemu tak zalezy. Coz, widzimy sie za 2 dni.

Gość gość
pzdr piszesz młoda jędza, co mi tutaj piszesz "oj hela hela"?? niech każdy definiuje jak chce, ja pragnę związku,w którym ludzie sa dla siebie najlepsi, jedyni i możemy nawet sobie spijać z dziubków, nawet miec niewielu znajomych, po to, by w pełni czuć, że jesteśmy dla siebie najlepsi, że na sobie nade wszytko możemy polegać, an siebie liczyć, że najbardziej liczymy się my

Gość gość
autorko- w d***e zpasja i zaangażowaniem zrób sobie z nim dzieciaka i takie rzeczy momentalnie i tak przestaną mieć wieksze znaczenie, bo teraz już bedzie sie liczyć przede wszystkim "wasza kruszynka" i choćby romantyzm itp. miał sie na amen skończyć- nie szkodzi, każda matka z kafe Ci pwoie, że w związku najwazniejsze są dzieci, więc jeśli czujesz, że on będzie dobrym ojcem, to nie mysl jak egoistka o swoim przywiązaniu i ch*j wie czym, bo nie robisz tego wszystkiego dla siebie, lecz dla swojej przyszłej potencjalnej rodziny, dzieci najważniejsze ;-DDD dzisiaj tak to przeżywasz jakby nie wiem co, zakładasz tematy, a potem i tak bardziej będziesz kochała dziecko, więc nie wiem o co Ci chodzi;-)

Gość gość
up