Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co mi się dzisiaj śniło

Polecane posty

Gość gość

:o Zawsze śnią mi się głupoty ale teraz to już przesada. Śniło mi się mianowicie, iż ziemia byłą ogarnięta zombie apokalipsą. Ja i grupa ludzi przejęliśmy jakiś budynek, po czym oczyściliśmy parter z żywych trupów i tam mieszkaliśmy jakiś czas. Po jakimś czasie okazało się, że nocami czasem ktoś chodzi pod drzwiami i nie był to nikt z naszej grupy. Postanowiliśmy więc zeksplorować piętro naszego budynku. Poszłam tam pierwsza i wybijając po drodze zombie dotarłam do innej grupy ludzi, którzy jak się okazał byli nastawieni przyjaźnie a nawet podzielili się ze mną paroma tajemnicami :D Okazało się, że reszta świata żyje spokojnie od jakiegoś czasu, bez żadnej zombie apokalipsy (albo może zombie zostały pokonane?) a to co dzieje się w promieniu paru kilometrów od naszego budynku to tajny rządowy eksperyment :D Potem uciekaliśmy do nowoczesnego samolotu (który stał tak sobie) za rogiem aby uciec stamtąd i rozprawić się z rządem :D Niestety wtedy się obudziłam, więc nie wiem czy udało nam się zemścić :D Pamiętam jeszcze nie związany z powyższą sytuacją fakty, że gdzieś wśród tego zamieszania polowałam z jakimś facetem na bardzo jadowity gatunek krocionoga, tkóry ciągle zakopywał się w piasku :o

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować