Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałem się w o 20 lat młodszej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

mam 40 lat zakochalem sie w 20 latce. Jak sprawdzić, że ona we mnie też, że nie chce być ze mną dla pieniędzy...

Gość gość
Jak by ci napisala maila to bys jej odpisal tego samego dnia?

Gość gość
Pozwól jej pare razy zaplacic za jakies drobne zakupy(chipsy,ciastka) wtedy zobaczysz jak zareaguje :) Powiesz jej "zapomnialem portfela, oddam ci w ... np. domu,samochodzie pieniadze" i jej nie oddasz, zobaczyczysz czy sie upomni o te pare złotych ...

Gość gość
tak odpisalbym a co to ma do rzeczy? Jeszcze nie jesteśmy chyba na takim etapie by robić zakupy w supermarkecie ale to dobra rada... macie cos co zdradza ją od razu, jakies cechy moze charakteru, nie wiem sam, ja jestem troche zaslepiony.....

Gość gość
HA HA HA ale jaja i Ty masz 40 lat? mentalnie gimnazjum ;)

Gość gość
pierwszy raz jestem w takiej sytuacji ze podobam sie 20latce

Gość gość
Kobiety nie lubia takich zagran, moze sie obrazic. Powiedz lepiej zeby ci pozyczyla bo ci zabraklo

Gość gość
Na bank nie zakochala sie w tobie dla pieniedzy. Zakochala sie w tobie, z tego samoego powodu, dla ktoregoi zakochuje sie w 40- sto letnich facetach, 100% 20-sto latek. Imponuje jej to, ze jestes inny niz koledzy ze szkoly, i w ogole, ze interesuje sie nia dojrzalszy facet. Za 5 dni jej przejdzie i znow bardziej bedzie ja krecil rownolatek, a ty zostaniesz sam ,ze swoim kryzysem wieku sredniego...

Gość gość
To podoba czy ją kochasz ?

Gość gość
wloz swoje najgorsze ciuchy jakie masz , nigdy nie chodz z nia do restauracji , omijaj miejsca w ktorych za cos ciagle placisz . Jezeli po 6 miesiacach nadal z toba bedzie , to mozesz przestac udawac i odwiedzac restauracje .

Gość gość
jesli bedzie miala urodziny daj jej skromny prezent . Nie wiecej niz za 50 złotych . Ale tez nie przesadzaj - JEsli kupisz jej tylko jedną czekolade za 2 zł, to zrobisz z siebie idiote .

Gość gość
a jak ona jest inna i tez sie zakochala? nie ma przecież 18 lat, jest bardzo dojrzała i ma charakterek, potrafi się sprzeciwić

Gość gość
Skad sie biora wolni 40 latkowie?

Gość gość
I co będzie do końca Twoich dni ? Ha ha naiwny.

Gość gość
Rozwiodłem się ale nie dla niej, ona pojawiła się później. A może wy byliście w takich związkach, ja nie widzę w tym nic złego jeśli ona na prawdę będzie mnie darzyć uczuciem

Gość gość
Jasne. Ona jest jeszcze zbyt mloda albo zbyt glupia, zeby wiedziec, ze ty, w twouim wieku mozesz jej zapewnic tylko moze max ze 2 z mniej wiecej 10 rzeczy, ktorych ona oczekiwalaby od swojego partnera. Na razie, imponuje jej ze jestes dojrzaly. Za rok bedzie chciala, zebys chodzil z nia na imprezki do jej kolezanek. Dasz rade? I zebys sie z nia bez konca wyglupial jak 20-sto latek. A za 10 lat, bedzie oczekiwala, ze przez nastepnych 20, bedzie ci stawal jak25-latkowi. Ale ty juz wtedy bedziesz mial 7 dych na karku. Tylko, ze ona jeszcze o tym nie mysli, bo za mloda jest. Ale moze juz jutro, madrzejsze kolezanki jej to wytlumacza, i znowu, tak jak juz pisalam, zostaniesz sam ze swoim kryzysem.

Gość gość
Masz dzieci?

Gość gość Autor
Masz sporo racji ale to jest taka pokusa.... nie mam dzieci

Gość gość
To jej zrob dziecko bedzie upupiona

Gość gość Autor
ona nie chce dzieci mówiła

Gość gość
Odpuść nie ma sensu to tylko chwilowy romans nic znaczącego.

Gość gość Autor
ale z nią to ja nawet mógłbym mieć dziecko, czuje, że to jest, ta kobieta. Kumple mi gadają, że leci na kase i mi wode z mozgu robia

Gość gość
Tak mozesz ja stracic.Zabijesz jej milosc podejrzliwoscia i testowaniem

Gość gość Autor
ona jest taka piękna, była modelką, ma idealną figurę, jest zabawna, wesoła, idealna, spróbuje, bardziej będę cierpiał jak odpuszczę

Gość gość
Ja nie mogę kolejny stary cap ugania się za młodą. Daj jej spokój i pozwól jej się cieszyć wiekiem. Sam znajdź sobie kobitę w swoim wieku.

Gość gość
Niech sobie znajdzie w swoim wieku a ty daj jej spokój. Powinieneś dla jej dobra się z nią rozstać.

Gość Mariiiika
Ja uważam, że możesz się jej podobać. Są różne gusta, ja też lubię starszych i też mam 20 lat. Wiem z własnego doświadczenia, że ludzie z boku mogą szkodzić takim gadaniem. Chyba, że ją znają lepiej niż Ty. Na Twoim miejscu nie robiłabym jej sprawdzianów. To trochę żałosne byłoby z Twojej strony. Przedstawiła Cię znajomym? Pokazuje się z Tobą publicznie w miejscach gdzie są jej znajomi? Wiem że są osoby, które dla pieniędzy zrobią wszystko, ale jeśli zrobiła już to co napisałam wyżej, to jest to duży plus. Czy są między wami sytuacje, które budzą Twoją wątpliwość? Czy po prostu zacząłeś widzieć problem gdy znajomi stwierdzili, że może jej chodzić jedynie o pieniądze?

Gość gość
Facet jesteś żałosny. Nie potrafisz sobie znaleźć dziewczyny w swoim wieku. Jak byłeś w jej wieku było korzystać a teraz dać sobie spokój.

Gość gość Autor
Sprawa wygląda tak, że wie o mnie jej najlepsza przyjaciółka, przed resztą się ukrywamy, zarówno ja jak i ona. Nie muszę pisać jak reakcja byłaby jej rodziców. Wychodzimy razem na miasto owszem, raz gdy spotkaliśmy jej znajomą powiedziała, że jestem Paweł, czyli moje imię bez dalszych tłumaczeń

Gość gość
Ten związek nie ma sensu. Jej rodzice nie pozwolą być wam razem, a prędzej czy później się dowiedzą. Zresztą różnica wieku w końcu da się w znaki. Znajdź sobie dziewczynę w swoim wieku