Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałem się w o 20 lat młodszej dziewczynie

Polecane posty

Gość Mariiiika
Ile już się znacie? Wasze rodziny się znają? To jest istotne. Co do reakcji jej rodziców, prędzej czy później będą musieli to akceptować. Pytałeś się jej o plany na przyszłość? Są jakieś zrównoważone?

Gość gość
Stary zboczeniec. Współczuję młodym studentom którym dziewczyny zabierają stare capy dla kasy.

Gość gość
Znajdź sobie w swoim wieku, a jej daj spokój

Gość gość
Jakby moja córka związałaby się z takim starym facetem to bym go chyba zabił. Zrobiłbym wszystko żeby córka się więcej nie spotkała z nim.

Gość gość
nie wiem co ona w tobie widzi, chyba tylko kasę !

Gość gość
Nie niszcz jej życia. A jej się w końcu znudzisz. No bo co będzie robiła z takim starym facetem całe życie

Gość gość Autor
nasza znajomość trwa ok.3 miesięcy, nasze rodziny się nie znają, nawet jej znajomi mnie nie znają o moi jej. Na razie jest ten etap poznawania, myślenia nad tym.... Ona mów, że nie interesują ją rówieśnicy,są zbyt dziecinni a przy mnie odnajduje poczucie stabilności. Mówiła, że chciałaby ze mną być ale, że jest to bardzo trudne i nie wie czy się uda wyjść kiedyś z ukrycia

Gość gość
Skończ to zanim zajdzie to za daleko. Daj jej żyć !!!

Gość Mariiiika
Wiek to tylko liczba. Jesteście żałośni. Niby czemu ma marnować jej życie? A młody nie zmarnuje? Zero argumentów racjonalnych za bezsensownymi komentarzami.

Gość gość Autor
dlaczego byś go zabił a jakby go kochała ? była pełnoletnia i nie miałbyś za wiele do gadania

Gość gość
3 miesiące ??? Przecież to nie ma sensu. W końcu jej się znudzisz albo pozna chłopaka w swoim wieku i to będzie koniec

Następny obrzydly temat. Nie wiem skąd biorą się takie idiotki ale mam nadzieję ze zalęgniecie się w jamie z której wypelzla i że nie zlozycie jaj.

Gość gość
Mało mnie obchodzi że dorosła. Moja córka znajdzie sobie chłopca w wieku podobnym do jej i zanim będzie żyć, a nie marnować życie z starym kolesiem. Mam jedną córkę i chcę dla niej najlepiej

Gość Mariiiika
Niech minie chociaż pół roku, zobacz jak relacja się będzie układać. Jeśli ona się boi wyjść z tym z ukrycia to nie jest to dobra przesłanka wg mnie.

Gość gość Autor
ja też chcę dla niej jak najlepiej. Przecież ja darzę ją uczuciem a nie chodzi mi tylko o jej tyłek, nie rozumiesz tego? Nie skrzywdziłbym jej

Gość gość
Jakby ci na niej zależało to dałbyś jej spokój. Wtedy mógłbym szanować tego faceta.

Dokładnie, ja też bym zabił, kijem golfowym żeby klasa chociaż była. Nie wyobrażam sobie, że moja dziewczyna powiedzialaby mi że wcześniej spała z facetem 20lat starszym i to nie był gwaałt, chyba bym pawia puścił.

Gość gość
Ja bym swoją dziewczynę też zabił. Takie upokorzenie...

Kij tam z dziewczyną, głupia była bywa, ale 40letni d**ek powinien mieć więcej rozumu.

Gość gość Autor
chyba przeginacie, co w tym upokarzającego? 40 letni facet nie ma prawa do chociażby sexu z młodszą? Wy też będziecie mieli 40 lat, wcale się na tyle nie czuję. Zresztą chyba z wami jest coś nie tak skoro dziewczyny zwracają uwagę na starszych od was

Gość gość
Jego bym oskarżył o molestowanie moje dziewczyny, a policji bym powiedział że bo się potwierdzić moich zeznań. A jak się nie uda to powiedzieć że molestował mnie samego. Niech dziad pójdzie siedzieć.

Gość gość
No właśnie, to znaczy że z nami jest coś nie taka to upokorzenie. Ja bym zabił. Poszedłbym siedzieć ale trudno. A jak będę miał 40 lat to zamierzam mieć wtedy żonę i może dzieci.

Przeginamy? To jest zwyczajnie obrzydliwe, dla mnie zawsze to będzie wykorzystywanie a nie związek. Już widzę jak pierwsze co w niej zobaczyleś to dojrzałość i elokwencję żebyście mogli spędzać wieczory na rozmowie. Sam opisales swój problem na forum to teraz przyjmij też negatywne opinie.

Gość gość
Ta powiem innym że dziewczyna zostawiła mnie dla starego capa lat 40. Wyśmieją mnie a tego nie zniosę.

Gość gość Autor
a czemu wy tak te dziewczyny usprawiedliwiacie? one też tego chcą przecież, to chyba logiczne

Gość gość
Obydwoje byście mnie upokorzyli. Ona to jeszcze bo po prostu się puszcza, ale dziada bym zabił, a nawet jak nie to nie dałbym mu żyć, z .nią tym bardziej

Gość gość Autor
a skąd Ty możesz wiedzieć czy ona się puszcza? jest sama od bardzo dawna, spotykamy się już jakiś czas i do waszej wiadomości nie sypiamy ze sobą

Gość gość
ja mam 28 lat i z mojego punktu widzenia to jest obrzydliwe, laska leci tylko na kasę, proste , ja bym nigdy na takiego starca nie spojrzała, nigdy

P********z jak potluczony, 40lat i pretekst że to ona chciała. Masz rozum? Nie bo przyćmiły ci go resztki popędu. 20lat, będzie skończona w swoim środowisku a wasz cudowny związek potrwa jeszcze jakieś 2-3 miechy kiedy burza hormonów opadnie.

Gość ojciec222
Dobra wracam. Przynajmniej nie sypiacie ze sobą. Jeśli taki facet próbował by tknąć moją córkę to bym mu nie darował.