Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WróżkaAbisunda

Ciotka wprowadzila mnie w arkany tajemnej wiedzy

Polecane posty

Gość WróżkaAbisunda

w arkana wiedzy nieznanej dla wiekszosci. wiedza ta ukryta jest w swiecie od pokolen, niesie z soba niepojeta moc.

Gość gość
Na przykład taką moc, że jak się głupio ubierzesz, to dostaniesz na ulicy od skina kopa w du pala :D🖐️

Jakbyś zawinęła do góry tą swoją tajemną kieckę, to bym ci wprowadził w arkana moją magiczną różdżkę ;)

Gość gość
mnie tez... byla mikrobiologiem :P

Gość WróżkaAbisunda
biologia to tylko niewielki fragment tego swiata, nie macie pojecia jak wiele skrywa jego duchowy wymiar.

Gość gość
alez wiemy, ostatnio pocieszalem rozklejona amebe i dwie bakterie oslabione i bez chceci do rzycia :classic_cool:

Mogę cię zapoznać z prawdziwą magią. Będziesz krzyczała z rozkoszy i gryzła poduszkę. A potem będziesz mówiła "Co ty mi robisz"?, "Nie wiedziałam, że tak może być", "Odleciałam" :D Cipki zawsze tak mówią jak im pokazuję sztuczki w których głównym rekwizytem jest moja różdżka, a wcześniej za pomocą dłoni, ust i języka odprawiam nad nimi czary.

gość alez wiemy, ostatnio pocieszalem rozklejona amebe i dwie bakterie oslabione i bez chceci do rzycia - Musisz je karmić witaminami i wychodzić z nimi częściej na spacer. A i podobno ameby lubią oglądać TV National Geographic.