Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co się dzieje gdzie moj okres

Polecane posty

Gość gość

Miesiąc temu kochałam sie z moim chłopakiem. Niestety pekła nam guma i skończył w środku. Podejrzewam, że mogłam zajść w ciążę, chociaż nigdy nie miałam regularnych okresów a cykle mam często bardzo długie (czasami 35 dni, czasami 45...). Dziś mam 54-ty dzień cyklu!!! Zrobiłam juz 3 testy ciążowe. Wynik wszystkich negatywny. (Pierwszy 9 dni po współżyciu, drugi 16 dni po, i trzeci 26 dni po współżyciu). Co jest grane? Nadal nie mam okresu a dół brzucha jest pełniejszy i czuje tam dziwny ścisk i skurcze... Poradżcie

Gość gość
wizyta u lekarza się kłania

Gość gość
Zapisz się do lekarza -trzeba sprawdzić co się dzieje.

Gość gość
ale co lekarz zrobi? przeciez i tak nie wykryje ciąży w tak wczesnym stadium..i kaze mi czekac. tylko czemu testy wychodza negatywnie? mam im wierzyc czy nie?

Gość gość
Po miesiącu test wykryłby ciążę. Po ponad 4tyg. od zapłodnienia lekarz też zobaczy ciążę.

Gość gość
to siedz na du..e i sie martw na forum;/ jak co?obejrzy cie w srodku,zrobi cytologie moze chorujesz na cos ? a jak zrobisz test z krwi to masz wynik pewny w kilka godzin czy ciąza czy nie.

Gość gość
beta hcg daje pewność... Lekarz wykryje... Ja mam 28 dniowe cykle, w dniu spodziewanej miesiączki miałam badanie w szpitalu. I już wtedy usłyszałam "albo za chwileczkę dostanie pani miesiączkę, albo już wcale..." 2 dni później już mam zdjęcia pęcherzyka. Więc jak widać, lekarz wykryje...