Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka maehefka33

facet 37 i nie ma niczero oszczednosci i mieszkania

Polecane posty

Gość ewka maehefka33

Co to za czasy spotykam samych glodupcow, bez kasy , z marna praca jezdzacych gratami sama mam 33l mieszkanko na kredyt jescze 5 lat, zarabiam niezle i zastanawaim sie czy tylko ja poznaje takich gloych i wesolych?/czy taki ostatni sort juz zostal:( nie oczekuje bogacza ale jakies minimum spoleeczne, heheheh jak mozna miec blisko 40 lat i zero kasy:()

Gość gość
33 lata i sama bo widzisz mając mordę jak koń to tylko naszą szkapę możesz ponać

Gość ewka maehefka33
I jeszcze to głaby bez wykształcenia, znajomosci języków, umięśnienia, jurności...Eh szkoda gadać

Gość gość
uwierz mi, to wlaśnie te ostatni sort, mam 32 lata i bardzo dobrze Cię rozumiem......zostali nam d****arze albo nieudacznicy :( może któryś z tych fajnych kiedyś się zwolni.....

Gość mala1234567
wiem o czym piszesz niestety...

Gość gość
W tym wieku mężczyzni przeważnie już mają rodziny, mieszkanie, samochód, na pewno nie grata.Ja mam 42 lata, dom 240 m.własną firmę, przyzwoity samochód, żone i dwoje dzieci.Jakos masz pecha ze takich facetów spotykasz?:D

Gość gość
jak byście miały mordy wyjściowe to dawno "normalnego" faceta byście miały. Ja osobiście takim jak wy nawet loda nie pozwoliłem robić to przecież obraziło by mojego penisa.

Gość gość
Hej ludzie, dziś natknąłem się na stronkę, która doładowuje nam telefon za darmo, testowałem i naprawdę działa choć zawsze takie strony unikałem ;) korzystajcie i śpieszcie się póki trwa oferta: goo.gl/llPWC1

Gość gość
Pecha masz :D albo tylko tacy są tobą zainteresowani. W tym wieku, wolny facet to prawd. d****arz, dziwak lub nieudacznik, często te cechy są w komplecie.

Gość gość
"Mordy" no chamsko napisałeś, ale taka prawda.

Gość ewka maehefka33
albo po rozwodachz dziecmi:( nie chce z dziecki faceta, ehhhh gdzie sa na poziomie??z jakas perspektywa planem na zycie pasja

Gość gość
autorki jak dobrze cię rozumiem. Poznałam faceta 40 lat. Samochód rupiec jakiś 17 letni! Nie ma mieszkania ani domu. Kasa nie grzeszy! Mało tego jakieś debety i kredyty! Nie dziwię się ze nikt się z takim nie chciała związać! Widać sami nieudacznicy wolni!

Gość gość
polecam murzyna rozmiar xxl tylko dla was

Gość gość
to polecam Egipcjanina dla was D****I

Gość ewka maehefka33
wiesz zmoze byc i obckokrajowiec tylko zeby stac go bylo na kobiete zeby mozna bylo zalozyc rodzine i miec dzieci,a nie gloy i wesoly i sexu oczekuje tylko ahha

Gość gość
Wymagania to moglyscie miec 10-15 lat temu , niestety po 30 tce zostaje wam tylko 2 sort :-O

Gość gość
Durna kretynko każdy ma takiego partnera na jakiego zasługuje :D

Gość gość
nie umiesz szukać, albo nie masz szczęścia Mój mąż miał 31 lat jak go poznałam, wprawdzie nie miał mieszkania, ani samochodu, mieszkał z mamą, bo była wdową i jej pomagał, ale nie wydawał kasy na prawo i na lewo, miał odłożone. Żadna go nie chciała, a to dobry, wartościowy człowiek, jesteśmy wiele lat po ślubie, mamy mieszkanie, zarabiamy obydwoje. Może na dzień dobry masz za duże wymagania ?

Gość Ale skąd te wymagania
? faceci po 35 roku życia są najczęściej zajęci. Ci bardziej bogaci, przystojni i ciekawi mają żony i dzieci. Wam został rzeczywiście drugi sort, czyli nieudacznicy. Pozostaje wam czekać aż 1 sort się porozwodzi :) Ale także wtedy szanse macie marne, bo ci rozwodnicy pójdą do młódek 25 lat, a nie będą się oglądać za starymi babami około 40-tki. Taki już wasz los. I mówię to jako kobieta. Takie życie po prostu. Przegapiłyście szanse na samca alfa :) Widocznie same nie jesteście z takiej półki niestety 🖐️

Gość gość
tylko zeby stac go bylo na kobiete to od razu napisz, że lecisz na kasę

Gość ewka maehefka33
DUZE?????????????????????? ZE wymagam minimum???

Gość gość
twój czas juz minal masz 33 lata jestes stara panną

Gość ewka maehefka33
nie lece na kase, ale nie wpuscze do siebie golodupca zrozum na wszystko ciezko pracuje i we 2 chce osuagnac lepeij zyc na jakims pozomie nie wezme chlopa sobie zeby dokladac do niego, bo i po co??? a jak z takim dzieci???a jak zechce ja zostac w domu z dziecmi jakis czas kto je utrzyma?

Gość gość
Sama idiotko uważasz się za pierwszy sort, nie bądź śmieszna :D

Gość gość
w wieku 33 lat szukasz faceta ? Trzeba to było zrobić w wieku 21 lat jak ja, poza tym ja nie miałam żadnych wymagań, miał być po prostu dobrym człowiekiem, takim nadającym się do życia i takiego znalazłam, reszta przyszła później, my dorabialiśmy się wspólnie, a Ty księżniczko piszesz, że chcesz faceta którego stać na kobietę, heh śmiesznie to się czyta, trochę stara już jesteś znajdź kogokolwiek !

Gość 789gh
ja pogonilam jednego i tez sama jestem i mi lepiej duzo niz z nim. nie marze i niz nie oczekuje przynajmniej.

Gość ewka maehefka33
stara nie stara zle nie wygladam i dbam o siebie, wiesz nie bede brac byle co bo mam 33lata wybacz

Gość Ale skąd te wymagania
Ale skąd ten arogancki ton? Nie dopuszczę gołodupca i tak dalej. Tak jodłować to mogłaś 10 lat temu, a nie teraz, jak jesteś sama już drugim sortem (niemłoda i chyba niezbyt ładna, skoro dawno nie jesteś z kimś wartościowym) :O Dzieci i ich utrzymanie? Jakie dzieci? Laska, za chwilę to ty będziesz za stara na dzieci. Łap się za byle kogo albo bądź sama, kogo to obchodzi? Ten temat to chyba prowo.

Gość gość
ja znam takiego , ktory ma 29 , miaszka z mamusia, nie pracuje, tylko gra na x-box calymi dniami, nawet nie potrafi sobie zrobic zakupow i jego plany na pszyszłośc, to w wieku ok 40 lat znalezc sobie bogata babkę , ktora sie nim zaopiekuje hehe, jest tak pewny swojego"czarującego wygladu, ze według niego nie musi sie martwic o swoją przyszłośc :P