Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka maehefka33

facet 37 i nie ma niczero oszczednosci i mieszkania

Polecane posty

Gość gość
a ja szukam wlasnie grzecznego spokojnego nie imprezowego ale znowu nie takie cieple kluchy tylko zaradnego odpoiwedzialnego i ciezko o takiego

Gość prezes32
@Halucynacja88 Prezes 32 na wysokim stanowisku, nie mający czasu na związki, spędza czas na damskim forum. Ktoś ma bujną fantazję...jezyk.gif - Jest godzina 19 30 w niedziele ? moze mam wyjsc na impreze ? to jak kazdy z nas spoedza czas wolny to jego sprawa. No chyba , ze zakladamy, ze laski tutaj to same paszkwile po zawodowce a klesie to nieudacznicy ?

Gość prezes32
Nie oszukujemy sie 99% z was na tym forum jest po prostu nieatrakcyjna dla faceta. Widzialem tutaj przynjamenij ze 30 zdjec kobiet z dwoch biegunow, takie ktore sa skromne i takie ktore uwazaja sie za atrakcyjen i przepiekne. Te ktore uwazaja sie za atrakcyjne i przepiekne to hmm.. szkoda gadac to psychicznie chore dziewice po 26 roku zycia, a reszta ... Dajcie spokoj, zalozcie profil na sympatii i zobaczymy jakie bedziecie mialy branie. szkoda czasu. Poza tym lubie czytac te wasze farmazony i glupoty ktore pleciec na forum. Forum kafeteria to obowiazkowa lektora dla przyszlych kandydatow na meza. mnie malzenstwo nie ineteresuje, bo 99.9% kobiet to szumowiny tylko do roochania.

Gość prezes32
zanim ktos mi dopieroli za bledy ortograficzne poprawiam "lektura" oczywiscie :D F U

@Prezes 32 Oczywiście forma spędzania wolnego czasu jest indywidualną sprawą każdego z nas. Nie chodzi o to, że nakazuję komukolwiek jakie strony powinien odwiedzać. To tylko trochę niecodzienne, że fajny facet po 30 udziela się na damskim forum, nieprawdaż? Mogę zapytać, jak trafiłeś na kafeterię?

Gość prezes32
@Halucynacja88 - jak trafilem na forum, zartujesz?? 90% google ja zasypany odnosnikami do tej strony od dlaczego mnie boli ucho do jak zostac kochanka sasiada. Odnoscnie szanowania kobiet. Jak mozna szanowac kogos kto sam sie nie szanuje??

@prezes 32 każdej osobie należy się szacunek, bez wyjątku. Twoje podejście do innych ludzi świadczy tylko o Tobie

Gość prezes32
@Halucynacja88 - zgoda.

Gość Agatka98765
To nie żaden prezes32, tylko jakiś piotrek57. Uśmiać się można. Paździoch też jest prezesem. Swojej budy.

Gość prezes32
@Halucynacja88 - uplynie troche czasu, musi najpierw sie pojawic godna zaufania kobieta, zeby doszlo do mojej wewnetrznej przemiany. @agatka - wiesz co przywyklem do oczerniania na tym forum z kazdego powodu, zaczynajac od bledow ortograficznych czy przewaznie czystej zawisci, ze komus sie zwyczajnie moze sie lepiej w zyciu ukladac. Generlnie w d***e mam co o mnie myslisz, ja wiem gdzie i kim jestem .

To obrzydliwe. Ten was materializm. Że trzeba mieć mieć i mieć. Być to mieć, mieć to być. Wszystko tylko kręci się wokół samochodów i mieszkań. Jednak przesłanie Fight Cluba jest trafne...

Gość prezes32
swiat zszedl na psy, juz jakis czas temu.