Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka maehefka33

facet 37 i nie ma niczero oszczednosci i mieszkania

Polecane posty

Gość gość
Może g***o zarabia albo płaci na dzieci.

Gość gość
moxe i malo zarabia wiec powinnie znalezc lepiej platna prace facet niedlugo dobiegnie 40stki i cale zycie bedzie mieszkal u kogos na wynajetym pokoju?:O asamochodu tez nie ma,nawet grata jak Wy tu piszecie jezdzi PKP masakra

Gość gość
juz ja wiem na co oni wydaja jak pali no to wiadomo - papierochy a i nie tylko , bardzo duzo facetow pali marihuane, mozliwe ze i inne narkotyki, jak lubi piwko, no to pewnie co weekend pije badz nawet w tygodniu, na imprezy, wyjscia do pubu czy jakiegos clubu tez sa kosztowne, bywa ze placa za sex, a na siebie - ciuchy , kosmetyki tez wydaja dlatego tez wynajmuje pokoj - zawsze troche taniej niz zeby mial wynajac mieszkanie..

Gość gosciowa33
do emerytury na wynajmnie

Gość gość
ten 35letni nie pil,nie palil,inne uzywki tez nie,nigdzie ,podkreslam ,nigdzie nie wychodzil bo nie ma znajomych,w nic nie inwestuje,samochodu i mieszkania nie ma,ciuchow jedna walizeczke

Gość gość
chyba do smierci na wynajmie bo bo jak zostanie emerytem to mu Zus mieszkania nie da z przydzialu

Gość gość
a moze placi alimenty mto go tam wie :D takich facetow za granica tez pelno - maja rodziny, dzieci w pl. a w uk np. uganiaja sie za kobietami i udaja ze sa single hahaha :D jelopy

Gość Ale skąd te wymagania
Pudło, bo ja wyszłam za mąż mając lat 28, będąc po studiach i tak dalej, w dodatku motywem do ślubu była banalnie miłość, ale też dojrzały wybór (jesteśmy bardzo dobraną parą z mężem). Jednak znam myślenie facetów, jedyne czego oni chcą będąc w pewnym wieku, to młodość i uroda. A facet wolny, ustawiony, z perspektywami, może mieć kobietę piękną, młodą i inteligentną w dodatku. Więc sorry, ale śmieszy mnie tokowanie baby po 30-tce, której się wyobraża niewiadomo co :) Więc niech się wyobraża dalej :) A jak ją śmieszy, że niedługo będzie za stara na dziecko, to niech ją smieszy dalej :) Obawiam się, że potencjalny kandydat na tatusia może jednak podzielać tę opinię 🖐️

Gość prezes 32
Widzicie drogie Panie, nie kazyd po 30 tce facet jest drugiego sortu, sa tez przystjoni, wysocy, atrakcyjni fizycznie, zadbanu dobrze zbudowani mezczyzni po studiach ktorzy maja wlasne firmy albo sa na wysokich stanowiskach i niestety nie maja czasu za bardzo na zwiazki generlnie lub tez zwiazki z byle kim. W moim przypadku ze wzlgedu na pozaycje w ktorej sie znajduje kobiet musi byc przede wszytkim atrakcyjna fizycznie i do tego musi byc zaradna zyciowo i ambitna, moze byc biedna ale musi byc super babka. Ile jest takich ?? jak na razie nie za wiele.

Gość gość
nie ma co gdybac kto kofo moze miec albo jest ta chemia, to cos" miedzy dwojgiem ludzi abo nie - proste

Gość gość
Patrzac na grono znajomychi rodziny potwierdzam Twoje pzypuszczenia : tym wieku zostaja sami a) nieudacznicy b) rozwodnicy + dzieci

Gość gość
myślę, że te co szybko powychodziły za mąż są lepsze, bo po prostu mądrzejsze we dwójkę łatwiej się żyje, a im kobieta starsza, tym mniej atrakcyjna (w przeciwieństwie do facetów), poza tym facet który w wieku 20 paru lat jest golodupcem, w ciągu iluś tam lat dorabia się domu, samochodu i byłby łakomym kąskiem dla zalozycielki topiku, ale on już jest dawno po ślubie i ma dzieci.

Gość gość
to sie tyczy chyba facetow :D

Gość gość
mialam mlodszego - i co ? zerowal cwel na mnie i myslał ze to bedzie juz trwac wiecznie hahahaha , kopnelam w zadek dziada a on teraz biedak teskni i zaluje swoich uczynkow, fajfus, mam go serdecznie gdzies

Gość gosciowa456
tylko czemu na porodowce same baby kolo 40 rodza? a jak mloda to wpadka i nawet nie ma gdzie po porodzie wracac,albo do kawalka podlogi u rodzicow teraz madra kobieta rodzi gruba po 30 albo pozniej:)

Gość gość
wlasnie - teraz kobiety jak decyduja sie na dziecko to sa po 30-tce, a nawet ok.40

Gość fanaberiastac ja
tu wyzwa cie od starych hahahha-zreszta tu patole siedza same

Gość gość
no i zaczyna sie starym ciulom marzenie o mlodej babce. jakiez to zalosne brac sie za mlodke ktora bedzie tylko z powodu kasy dawala staremu ciulowi d**y. Po czasie jak juz bedzie flak to babka se na boku rpzygr***a

Gość gość
Z***biście u niego z finansami :D

Gość jeszcze nastka
Brzydzą mnie tacy podstarzali wyłysiali faceci myślący, że jak są ustawieni to mogą mnie mieć. Sto razy bardziej wolę rówieśnika. Ale czasem chętne się znajdują to fakt.

Prezes 32 na wysokim stanowisku, nie mający czasu na związki, spędza czas na damskim forum. Ktoś ma bujną fantazję...:P

Gość gość77
Halucynacja88, nie wiesz, że tu dominują lekarze, prawnicy i prezesi ze średnią pensją 15 tys?

Gość gość
I tacy wyżej srają niż d**ę mają. Nieudacznicy i brzydale.

nie ma co generalizować.. że młode ładniejsze.. kobieta 33 letnia może być oszałamiającą laską, mnie rzucił facet dla starszej o 10lat (jego równieśniczki) i szczęka mi opadła jak ją zobaczyłam. to świetna laska. Do autorki topiku:nie trafiłaś jeszcze na tego odpowiedniego widocznie. Pojawi się znienacka, dokładnie wtedy, gdy przestaniesz szukać (przy założeniu, że szukasz partnera;) )

Gość smerf7T
Nieudacznicy,brzydale,golodupcy.Piekni,ale to kobieta wybiera sobie mezczyzne a nie odwrotnie,moze sie myle?

Gość gość
też uważam, że to kobieta sobie męża wybiera ja mam właśnie takiego informatyka, spokojnego, grzecznego, bez nałogów mąż idealny :-)

To niestety trochę daleko ode mnie, ale bardzo dziękuję za dobre chęci:) A jeśli chodzi o badboyów to hmm... chyba tak nas nieszczęśiwe natura stworzyła, że szukamy testosteronowego buhaja;P