Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odrzucony11a

Odzywać się czy nie

Polecane posty

Gość Odrzucony11a

Śmieszne a raczej żałosne jest dla mnie zachowanie się chłopaka, który wyzwie dziewczynę, która go odrzuciła lub nawet nie powie jej "cześć" jak się z nią mija na ulicy, szkole itd Ostatnio jednak miała miejsce sytuacja która każe mi wątpić jak się zachować wobec dziewczyny, która mnie odrzuciła. Otóż na pierwszym spotkaniu uśmiechała się i wogóle było OK. Jednak kiedy do niej przyszedłem to powiedziała żebym się od niej odczepił i nie chce nawet ze mną rozmawiać. Nie raczyła zwrócić się po imieniu i mówiła do mnie na "Ty" - była bardzo niemiła. Zerwać z taką kontakt wogóle i nawet nie mówić jej "cześć"? Czy może jednak gadać z nią od czasu do czasu?

Gość gość
Chłopie :D Ty jesteś chyba jakimś desperatem skończonym! Powiedz, że żartujesz :d

Gość Odrzucony11a
nie zartuje.

Gość gość
Jak chcesz sie poniżać, to się poniżaj :D

Gość Odrzucony11a
gosc Czyli proponujesz żeby się nie odzywać, bo nawet nie wypada? Zapomniałem dodać że jak przyszedłem do niej ,wtedy jak mnie pogoniła, to była przy niej moja kolezanka, która wszystko słyszała i widziała...Kurde, Ja jej nic złego nie zrobiłem żeby zasłużyć na tak ostre zachowanie z jej strony...

Gość gość
Olej ją. A jak ją spotkasz na ulicy to tylko krótkie cześć i tyle.

Nie przejmuj się nią nawet. Jak się miniecie tylko cześć i każde w swoją stronę.