Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszna dziewczyna

Pytanie do MĘŻCZYZN proszę o pomoc

Polecane posty

Gość straszna dziewczyna

Witam was Panowie, chodzi mi przede wszystkim o waszą opinię. Męsko, rzeczową. Piszę w każdym calu prawdę, bez udawanej skromności. Mam 21 lat, jest bardzo ładna, mam świetną figurę, długie nogi, długie blond włosy. regularnie ćwiczę. Mam własne auto, w zasadzie pieniędzy mi jakoś bardzo nie brakuje, jestem niezależna. Studiuje, pracuję, chodzę na zajęcia dodatkowe, ale faceci mnie omijają szerokim łukiem. DLACZEGO? ja nie gryzę

Gość gość
a myjesz się ?

Gość szmatałajstwo
zapewnę uważają że jesteś za ładna i nie mają u cb szans

Gość gość
Może dlatego, że nie jesteś taka wspaniała.

Gość gość
Większość nie wystartuje do super laski bo się boją, że nie mają szans.

Gość gość
bo pewnie jestes zapatrzoną w siebią lalą

Gość gość
Bo nie stepujesz i nie umiesz strzyc owiec

Gość straszna dziewczyna
znam swoją wartość ale nigdy nie odtrąciłam żadnej osoby przez to jak wygląda itd traktuje ludzi na równi z sobą, pomagam jak mogę czasem, oodaje krew, opiekuję się zwierzętami. Można ze mną pożartować, na prawdę nie rozumiem tego

Gość gość
A ja jestem paskudna i za mną od lat szaleją i to sami przystojni i poukładani. I też za cholerę tego nie ogarniam... może to po prostu chemia, jakieś nieuchwytne gołym okiem przyciąganie..jedni to mają, inni nie. Choćby byli piękni i bogaci prędzej ktoś ich wykorzysta niż znajdą prawdziwą miłość. To właśnie jest to słynne 'COŚ". :)

Gość gość
Naucz sie robic oscypki i skarpetki na drutach to moze cos xnajdziesz

Gość gość
przekonałaś mnie do siebie tymi zwierzętami :D faceci myślą że nie mają u ciebie szans, zmień swój wizerunek ich oczach, np proś o pomoc, lub zaproponuj fajny wyjazd

Gość straszna dziewczyna
nie jestem głupia, radzę sobie sama od bardzo dawna, wykonuje czynności które powinien robić facet, mam doświadczenie zawodowe, studiuję. Nie wiem jak mam przedstawić to, że do pustostanu się nie zaliczam

Gość straszna dziewczyna
w sumie, nigdy nie proszę o pomoc mężczyzn, może by coś wymyślić...

Gość gość
może ta perfekcja odstrasza. nie napisałaś ani słowa o swoich wadach. ludzie zwykle szukają kogoś, kto takowe posiada, bo wtedy czują się jak równy z równym, a na Ciebie mogą patrzeć jak na jakiś niedościgniony ideał ,z którym próżno się mierzyć.

Gość gość
a chcialabys brzydkiego faceta?Nie. A przystojniacy juz zajeci.

Gość gość
jeśli studiujesz to spotykasz masę ludzi, co za problem zagadać do kogoś ? o notatki o coś tam , dać jakiemuś fajnemu koledze ściągę na egzaminie, masz tyle możliwości

Gość gość
powinnaś prosić o pomoc , bo oni w tedy czują się potrzebni, mogą się wykazać

Gość straszna dziewczyna
w grupie nikogo dla siebie nie widzę. Mam wady jak wszyscy ale akceptuje je, lubię siebie, może tak

Gość gość
No widzisz.Bo Ty szukasz księcia, a nie przeciętniaka.

Gość straszna dziewczyna
nie o to chodzi, po prostu studenci tzn. równolatkowie są z reguły bardzo niedojrzali, mam jeden związek za sobą, jak na razie jeden jedyny w życiu z chłopakiem w podobnym wieku, nie zbyt miło się zakończył przez jego niedojrzałość

Gość gość
kazdego uważasz równego sobie?? i właśnie to jest całe sedno- kim niby jesteś że masz takie mniemanie?? w ogóle jesteś pusta, skoro twoje zalety ograniczają się do wyglądu- a tak się przedstawiłaś.

Gość gość
musisz pokazać, że tobą trzeba się zaopiekować, że nie we wszystkim jesteś taka perfekcyjna... że tobie też trzeba pomóc

Gość gość
jeśli nie w grupie to może na roku ? albo szukaj w innych kręgach w pracy i td, ale nie bądź taka samowystarczalna, niech ci nadskakują i pomagają

Gość madzia2000
Jakiego księcia? Po prostu musi zaiskrzyć. Nie każdej kobiecie podoba się ktokolwiek, byleby nie był za nudny i nie za brzydki... Ludzie, ogarnijcie się. Musi być chemia, a to może rzadko się zdarza.

Gość straszna dziewczyna
przyznaje Ci racje, podświadomie mam chyba za wysokie mniemanie o sobie, ale zapracowałam na to, na sylwetkę, na to, że studiuję, że pracowałam tam gdzie inni raczej w tym wieku nie pracują, może to stąd się bierze. Pracuję na wszystko ciężko, nie lubię słabych ludzi ale nie wywyższam się chociaż podświadomie czuję się lepsza często, to fakt

Gość gość
to ciekawe co piszesz, bo nietrudno zauwazyc, ze iskrzy najczesniej w ukladach ladna dziewczyna - przystojniak, dziewczyna pasztet - facet brzydal. inne konfiguracje bardzo rzadko sie zdarzaja.

Gość gość
męską rzeczą jest troszczyć się o kobietę, chronić ją, być dla niej oparciem , wtedy facet czuje się spełniony, ja jesteś taka silna i zaradna to on jedynie może cię podziwiać nie możne się wykazać, musisz trochę poudawać :P wszak cel uświęca środki !

Gość straszna dziewczyna
ale to do mnie takie niepodobne... wtedy nie będę sobą, no ale z przeniesieniem szafy faktycznie sobie nie poradzę więc taki kompromis jeszcze jeszcze....

Wiesz na prawdę mogą się Ciebie faceci bać, poza tym wiedzą, że jesteś singlem?