Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozdarty między dwiema kobietami

Polecane posty

Doradzam ci tę pierwszą. Czemu tego nie pojmujesz, że jest idealna dla ciebie? Pasujecie do siebie

Gość gość
a ktoś jeszcze? którą byście Wy wybrali?

Wybierz pierwszą: 1. Będą ci jej zazdrościć 2. Pociąga cię na maksa fizycznie 3. Wesoła, figlarna, nie nudna 4. Szanuje się, dziewica 5. ty lubisz imprezy, ona także, dopasowanie charakterów

Gość gość
manipulatorką? Ze che być podziwiana że jest ładnie "zrobiona". Owszem ta druga jest normalna ale czy nie nudna? za bardzo? czy nie za bardzo zamknięta w sobie? niepewna? xxx http://retrix.pl/43775 - wypisz wymaluj twoja księżniczka. Nie chcę mi sie więcej tłumaczyć bo i tak nie zrozumiesz.

Wszyscy wybraliby tę pierwszą. Uwierz mi. Zostaw tę ciepłą, rodzinną w spokoju, nuda jak nie wiem co

Gość gość
a panowie? tak na stały związek?

Sprawa jest prosta. Idź z tą, z którą lepiej się dogadujesz, jest mądrzejsza itd. Może nie aż tak ładna, jak ta druga, ale co z tego? To co w głowie powinno decydować.

Gość gość
zrobiona. A wiesz jak rano wygląda? Szanuje się a flirtuje z każdym była z byłym a jednak flirtowała i imprezowała z innymi. Bez żadnych pasji do tego leniwa... No nie wiem nie wiem. Ja bym wybrał tą drugą naturalna piszesz że ładna czuła zna się na życiu

Gość gość
obie ładnie tylko inaczej. Dogaduje się ale czy ja wiem że to wystarczy mądrzejsza ale bez studiów..

Ludzie, ogarnijcie się, lepsza jest na pierwsza. To, że tamta nie lubi imprez,nie znaczy, że jest mądra

Gość gość
nie twierdzę że imprezy są oznaką mądrości czy nie. Ale napisałem wcześniej co mi się w opisie tej pierwszej nie podoba

Gość gość
wiesz Heartless B***h teraz studia są ważne a ona co zostanie na marnym stanowisku. Chociaż nie chce wiele od życia

Właśnie leniwe są lepsze. Po co mu kobieta, która wiecznie mu kazała sprzątac? czy życie opiera sie na sprzataniu? Lepiej miec fajną kobiete, ktora nie karze wiecznie sprzatac, pracowac i nie rządzi

Gość gość
ona by nie kazała sama by zrobiła i nie tylko sprząta. Wiem jak się w domu swoim zachowuje bo bywałem. Jest bardzo fajna ale czy to materiał na związek?

Gość gość
dzięki:) A poza slonko_kafe. Ktoś ma inne zdanie i dlaczego?

Gość Adam_w
Ja bym wybral te co flirtuje, wszyscy jej zazdroszcza. takie mnie bardziej pociagaja. nie lubie poukladanych nudnych panienek. no ale chlopie to twoj wybor

Gość gość
Ale na stały związek?

Gość gość
jest tu ktoś kto ma inne zdanie?

Gość Adam_w
tak, jestem w stalym zwiazku z taka kobieta i nie zamienilbym ja na zadna inna. wszyscy dookola mi jej zazdroszcza, to strasznie podnosi moje ego. no i nie jest nudno, jest zajeeebiscieee

Gość mareckinocny
Dla mnie ta dziewica. Nie zabiorę się nigdy za laskę, która już z kimś spała, choćby niewiadomo jaką z siebie dobrą i czuła robiła. A fe!

Gość gość
ok ale wiecie żeby teraz koleżanki mi nie zgnoić. Ona szuka miłości. Pierwszy facet ją zdradzał i oszukiwał a drugi bił no i opowiadał o wszystkim znajomym o tym co robią w łóżku

Gość mareckinocny
No to niezbyt ta twoja koleżanka mądra, skoro pozwalała się gnoić psychicznie dwóm złym kolesiom

Gość gość
a to wiadomo na początku. Bo wątpię, Mnie jedna z dziewczyn też wycyckała po roku znajomości. Ktoś jeszcze?

Gość gość
i żeby nie było. nie jestem z takich którzy dzielą kobiety na dziewice i szmaty. Różnie się w życiu układa. A to jest przeszłość drugiej osoby i jak wchodzę w kimś w związek to odgradzam grubą kreską

Gość gość
no i nie wiem. Księżniczka flirciara czy spokojna kochająca normalna kobieta? Dajcie jeszcze znać co myślicie

Gość gość
mam nadzieje że ktoś mi coś jeszcze doradzi. Dziś idę z nimi na piwo

Gość gość
uciekaj od flirciary , a z twoimi kolegami tez flirtuje? toz to pośmiewisko dla chłopa

Gość gość
ona nawet z nieznajomymi flirtuje. Koledzy to standard