Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę_zwykłego

Gdzie poznać takiego mężczyznę

Polecane posty

Gość chcę_zwykłego

Gdzie są tacy mężczyźni, którzy słuchają muzyki rockowej i lubią czytać książki, są raczej spokojni, z charakteru dobrzy, z zasadami, dżentelmeni (ale nie w tym sensie, że dają kwiatki, tylko przepuszczają dziewczynę w drzwiach, troszczą się, by bezpiecznie wróciła do domu, itp), mają do 30 lat, ok 185 cm wzrostu, pracują, może w weekendy studiują... Gdzie są tacy "zwykli" faceci?

Gość chcę_zwykłego
Proszę o nieocenianie tego kogo szukam, nie chcę słuchać, że są nieobyci i tym podobne rzeczy. Wiem, niech są... ja takich lubię. Proszę opowiedzcie mi gdzie mogłabym poznać takiego mężczyznę, gdzie Wy poznałyście? A jeśli łutem szczęście znajdzie się taki chłopak tutaj, niech powie mi gdzie bywają tacy mężczyźni jak on, ok?

Gość gość
Skąd biorą się takie dziewczyny jak ty?!

Gość gość
a jak nie spełnia w 100% wymagań to pewnie już nie pasuje weź się lepiej lecz kobieto!

Gość chcę_zwykłego
Takie jak ja? Możesz rozwinąć?

Gość chcę_zwykłego
" a jak nie spełnia w 100% wymagań to pewnie już nie pasuje weź się lepiej lecz kobieto! " Czyli wg Ciebie te wymagania które przedstawiłam są za wysokie?

Gość gość
Takie jak ty - mam na myśli te twoje głupie wymagania. Z takim podejściem nigdy nie znajdziesz faceta, bo każdy będzie uciekał.

Gość gość
chcę_zwykłego Czytaj ze zrozumieniem albo wróć do podstawówki

Gość gość
i jeszcze do tego to twoje infantylne pytanie gdzie można takich spotkać...

Gość gość
A do tego jeszcze to twoje infantylne pytanie gdzie można takiego znaleźć... żal...

Gość chcę_zwykłego
Słuchajcie, próbowałam znaleźć takiego faceta wśród znajomych i znajomych znajomych, na studiach, na rockowych koncertach, w klubach, w bibliotece, na kursie języka, w kole naukowym i naprawdę nigdzie takiego nie spotkałam... Czy to złe, że mam jakieś wymagania? Które w takim razie są za wysokie? To że słucha danej muzyki, czy że odprowadza dziewczynę do domu, a może to, że posiada pracę? Słucham.

Gość gość
macie jakies wyparte kompleksy, ze tak sie rzucacie na te dziewczyne?;]

Gość gość
najpierw pokaż zdjęcie i opisz coś o sobie

Gość gość
jakie kompleksy? Czy dziewczyna która pyta na forum gdzie znaleźć faceta jest całkiem normalna? Sorry autorko, ale uważam, ze jesteś strasznie dziecinna i jeszcze nie powinnaś mieć faceta.

Gość gość
wiec na jakie zaburzenie twoim zdaniem cierpi, na nieznalezienie odpowiedniego samca?:D

Gość gość
oj , skad sie biora tacy mezczyzni ??? a na temacie obok z*****i dziewczyny z nadwaga !!!!!!!!!! hoooje z was !!!!!!!

Gość chcę_zwykłego
"Sorry autorko, ale uważam, ze jesteś strasznie dziecinna i jeszcze nie powinnaś mieć faceta." A mówią, że kto pyta nie błądzi... Wyczerpałam wszystkie możliwości, które znałam, co więc mam robić? Czekać aż sam spadnie mi z nieba? Przecież to tak nie działa... Nie kłóćcie się w moim temacie... Chcę tylko poznać odpowiedź...

Gość gość
laska jest nienormalna bo sztywno trzyma się swojego ideału i nie uznaje kompromisów chce być jak Bóg i stworzyć człowieka, który spełnia jej wymagania w 100% i nikogo innego

Gość gość
jak sobie pomysle, ze mialbym byc kobieta i szukac faceta to faktycznie ciezko, same pajace, niepowazni, buce, albo nieudacznicy, idioci po prostu

Gość Asiula1032
Ja też chciałabym spotkać takiego faceta autorko.

Gość chcę_zwykłego
" laska jest nienormalna bo sztywno trzyma się swojego ideału i nie uznaje kompromisów chce być jak Bóg i stworzyć człowieka, który spełnia jej wymagania w 100% i nikogo innego " Nie szukam kogoś sztywno trzymającego się mojego opisu, ale kogoś podobnego do niego, a to chyba różnica, prawda? " jak sobie pomysle, ze mialbym byc kobieta i szukac faceta to faktycznie ciezko, same pajace, niepowazni, buce, albo nieudacznicy, idioci po prostu " Są jeszcze normalni faceci, ale ja zwykle spotykam zbyt szalonych, zbyt imprezowych, którzy mają tysiąc pomysłów na minutę - a mnie tacy ludzie na dłuższą metę męczą, czuję się przytłoczona... Ale to nie znaczy, że są źli, albo ja jestem zła... Po prostu nie pasujemy do siebie charakterami, a ja nie chcę udawać przy nich kogoś kim nie jestem.

Gość chcę_zwykłego
" Ja też chciałabym spotkać takiego faceta autorko. " Cieszę się, że nie jestem sama i że ktoś mnie rozumie... " alez też ma wymagania ha ha ha! Wymagać żeby facet czytał książki i pracował to za wiele smiech.gifsmiech.gif " Dla kogoś kto wymaga, żeby rta ruga osoba była wykształcona i lubiła np tańczyć, może być trochę abstrakcyjne albo dziwne... Nie wiem, za bardzo tego nie rozumiem, ale nie to jest tematem mojego tematu, dlatego się nad tym za bardzo nie zastanawiam.

Gość ja mam mniej więcej
takiego faceta, tyle że ten mój rzadko czyta książki i jest 10 cm niższy niż Twój wymarzony ideał, więc pewnie dla Ciebie nie byłby nikim specjalnym :D a poznałam go w pubie, przy piwie :classic_cool:

Bądź bardziej elastyczna w wymaganym wieku i wzroście,a będzie Ci łatwiej.Studia, to w obenej sytuacji ekonomicznej ktaju, strata czasu i pieniędzy, które można w tym czasie zarobić. Przez gust muzyczny rozumiem, że chciałabyś wyjść z nim na koncert. Muzyka rockowa to bardzo ogólne pojęcie. Jeśli ktoś lubi MUZYKĘ, potrafi w każdym gatunku znaleźć coś dla siebie. Życzę powodzenia.

Gość chcę_zwykłego
" takiego faceta, tyle że ten mój rzadko czyta książki i jest 10 cm niższy niż Twój wymarzony ideał, więc pewnie dla Ciebie nie byłby nikim specjalnym smiech.gif a poznałam go w pubie, przy piwie cool.gif " Mam nadzieję, że żartujesz :P Mój opis jest tylko obrazem tego, kogo szukam, tak żeby przybliżyć jaki mniej więcej ma być... czyli po prostu podobny do mnie. Jedyna stała w tym opisie to wzrost, bo gdyby miał nawet i te 10 cm mniej byłby niższy ode mnie :)

Gość gość
no to ja taki jestem :D i jestem w tym momencie tutaj :)

Gość Paaatryk
To prawie ja tylko o 10 cm nizszy, ale dopuki nie ogarne swojego zycia i nie wezme sie za siebie nawet nie ma mowy o zwiazku. Bylbym tylko ciezarem.

Gość chcę_zwykłego
"Bądź bardziej elastyczna w wymaganym wieku i wzroście,a będzie Ci łatwiej.Studia, to w obenej sytuacji ekonomicznej ktaju, strata czasu i pieniędzy, które można w tym czasie zarobić. Przez gust muzyczny rozumiem, że chciałabyś wyjść z nim na koncert. Muzyka rockowa to bardzo ogólne pojęcie. Jeśli ktoś lubi MUZYKĘ, potrafi w każdym gatunku znaleźć coś dla siebie. Życzę powodzenia." W jaki sposób mogę być bardziej elastyczna? Wiek między 22-30 jest chyba wystarczająco elastyczny? Wzrost musi być mniej więcej taki, bo jestem wysoką dziewczyną, co zresztą wyjaśniłam wcześniej. Co do muzyki - ja takiej słucham, chciałabym żeby też ją lubił, a przynajmniej akceptował, bo lubię chodzić na koncerty... w domu kiedy odpoczywam odprężam się przy takich kawałkach, słucham przed snem, w czasie gotowania, kąpieli - stąd takie a nie inne wymaganie :)

Gość chcę_zwykłego
"no to ja taki jestem smiech.gif i jestem w tym momencie tutaj usmiech.gif" A w innych momentach gdzie jesteś? :P " To prawie ja tylko o 10 cm nizszy, ale dopuki nie ogarne swojego zycia i nie wezme sie za siebie nawet nie ma mowy o zwiazku. Bylbym tylko ciezarem. " Masz bardzo rozsądne podejście :) Tylko weź pod uwagę, że we dwójkę zwykle łatwiej radzić sobie z problemami, i takie tam...