Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dama na codzien dziwka w lozku

Polecane posty

Gość gość

Czy wy kobiety fantazjujecie nieraz o tym żeby przystojny nieznajomy wykorzystał was jak dziwke?żeby zerznal tak aż będzie bolało?

Gość Kasiulekkkkkkkkkk
nie.

Gość gość
Taka powinna być moja kobieta:-)

Gość gość
Dama przy stole,d****a w łóżku:)

Gość stoję pod ścianą
ja taka jestem

Gość gość
Nie wszyscy.gdyby wszyscy faceci chcieli takie to nie byłoby tyle niedopieszczonych mezatek do wzięcia.

Gość alpqalpq
Dobrze gotuje, maniery mam nienaganne, twarz niewiniatka, a w duszy bardzo grzesne mysli. W lozku? Szukam Pana. Szamranckiego dzentelmena, ktory w lozku staje sie demonem. Znajde kiedys takiego?

Gość sashaasha
ja taka jestem, ale mój były nie lubił sexu :(

Gość stoję pod ścianą
alpqalpq, znajdziesz. Co nie znaczy że będzie to łatwe. Trudno o faceta, który jest taki i chce związku. :O

Gość pfffffffffff
kwiat jacy mezowie?? toz to ma srednia wieku kolo 16 daj spokoj niech sobie malenstwa ulza i pomarza chlopcy moze by tak bat w reke??? wiecie ten wypiety tylek uleglej i twoja rozkosz..poffffffffffffffffffff

Gość alpqalpq
Taaa... Chyba dam jakies ogloszenie bo nie chce mi sie szukac, probowac, sprawdzac czy aby na pewno da mi rade w lozku i w zyciu codziennym. Nie chce zostac stara panna, k***a! 26 lat na karku. Chce miec faceta, swojego wymarzonego :O

Gość alpqalpq
Stoje pod sciana - a Ty masz albo mialas taki okaz? Ja jeszcze nie spotkalam... Poki co to moje fantazje. Rozpalające fantazje do granic mozliwosci :O

Gość gość
Ja miałem już kiedyś ze dwie może trzy takie partnerki z którymi z różnych przyczyn kontakt się urwał. Teraz w stałym zwiazku z dziećmi z domem tylko ona jakas taka zbyt grzeczna i poukladana.a chciałem zawsze suki w łóżku.ona nią była ale jej to przeszło a ja się mecze

Gość alpqalpq
A rozmawiales z nia, ze chcesz by byla bardziej niegrzeczna? Wczesniej to robila, a teraz przestala? Preferencje jej sie nagle zmienily, czy co? Rozmowa przede wszystkim.

Gość gość
Romowa przedewszystkim. Nawet pomaga.ale na pięć minut.ona jakby się wypalila. Zero prądu.jak jej nagadm to jest ok ale wtedy czuję że ona robi to tylko ku mojemu zadowoleniu. A ją tak nie chce. To takie wumuszone

Gość alpqalpq
No to wspolczuje patowej sytuacji... A od dawna jestescie razem? To Twoja zona? Dzieci wspolne? Dziwne, ze nagle jej sie poprzestawialo :O to nie jest normalne. Co zamierzasz z tym fantem zrobic?

"Szukam Pana. Szamranckiego dzentelmena, ktory w lozku staje sie demonem" żebyśmy się zrozumieli od początku, szukasz: Pana czy pana(osobnika płci męskiej)? na czym ten demonizm łóżkowy ma polegać? Pozdrawiam.

Gość dawno temu w trawie
No proszę....! A miałeś w Bieszczadach torebek pilnować,bo taniec Cię ponoć nie kręci..... Witaj Dres...,"niegłupi gościu" :-D

qrwa ale macie dylematy.przeciez prawie kazdy polski facet traktuje kobiete jak ostatnia.......a i do tego wymaga zeby obiad byl na stole.w waszym przypadku wystarczy wyjsc do taniej knajpy i juz macie swego´´ksiecia´´🖐️

Gość alpqalpq
Dresiarz z klasą: Jestem sama i szukam mezczyzny na stałe. Chcialabym kogos pokochac cala soba, i byc kochana kazdym cm duszy i ciala przez faceta. Stworzyc relacje opierajaca sie na szacunku, milosci, wsparciu, przyjazni, zaufaniu. Chcialabym oddac cala siebie i zeby ktos do docenil. Dodatkowo marze o facecie, ktory mnie zdominuje. Lekko na codzien, w zyciu codziennym, ale przede wszystkim w lozku. Zeby mial wladze nade mna. I psychiczna i fizyczna. Ja dopiero raczkujaca jestem, prawde powiedziawszy nie mialam dominujacego mezczyzny. Wczesniej byly sygnaly, ze lubie ostrzejszy seks i takie tam. Dopiero po przeczytaniu pewnej ksiazki, ktora mnie niesamowicie podniecala, zrozumialam ze szukam Pana, wladcy w lozku. Chociaz tez lubie romantyczny i delikatny seks. Ale jednak czesciej wole byc po prostu zerznieta ;) chyba, bo zaden moj facet nie osmielił sie to zrobic :O

Gość sidjakj
ojej... ta powyżej to Greya się chyba naczytała :) dziewczynko uważaj z czym igrasz :) może najpierw trochę podrośnij :D

Gość alpqalpq
Bede miala ogromny problem, zeby kogos takiego znalezc, bo podobno zbyt niewinnie wygladam :/ filigranowa z dziecieca buzia. 18-stke mialam 8 lat temu, a do tej pory zdarza sie ze prosza mnie o dowod :O Ciezko to widze. Dlatego serio mysle o jakims ogloszeniu. Moze sie zdecuduje i wtedy kto wie..

hmmm jak kobieta jest damą to nie ma najmniejszego problemu znaleźć to czego szuka :P

E tam. Nawet pewnie nie chciało Ci się takiego szukać. A jakbyś znalazła tobyś się przestraszyła i uciekła zanim do czegokolwiek by doszło.

Gość alpqalpq
Ja od wielu lat chcialam ostrego seksu. Moje fantazje erotyczne - one są hmm.. brutalne. Od kad pamietam to mialam jakies dziwne loty. Ale nie zwracalam na to wiekszej uwagi. Jedynie o co prosilam facetow to o ciagniecie za wlosy, zlapanie za szyje, a i tak zaden sie nie odwazyl :O swoje napiecie rozladowywalam ogladajac p***ole. Te ostre, z fetyszami jakimis, analne itp. To nie ksiazka pokazala mi nowy swiat. Ona zlozyla puzle w jedna calosc. Byla taką kropką nad i.