Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe witraze

dziwne uczucie i bezsilnosc

Polecane posty

Gość kolorowe witraze

Witam was forumowiczki, temat jak kazdy inny na tym forum. Mam bardzo silny instynkt macierzynski ale rozum i tak wygrywa. Najgorsze jest to ,ze prawie wszystkie moje kolezanki sa w ciazy w tym 2 moje najlepsze przyjaciolki, nawet moja starsza siostra stara sie o drugie dziecko. A ja nie moge. Mimo tego ,ze zyje juz na wlasna reke , mam narzeczonego i mieszkamy razem - dajemy sobie rade ... to i tak mam ta blokade przez moj wiek. Mam 21 lat. Z jednej strony czuje sie gotowa i wiem ,ze dalibysmy sobie rade a z drugiej strony czy nie jestem za mloda? Moja starsza siostra urodzila pierwsze dziecko w wieku 22 ale rodzice sie jej nic nie czepiali - bo juz dom sie budowal i wziela slub. Ja natomiast slub biore za 6 miesiecy- ale i tak nie mam wlasnego mieszkania czy domu i wiem ,ze dlugo miec nie bede. Na takie rzeczy pracuje sie lata. Wiem ,ze moj narzeczony jak bym spomniala slowo o dziecku to by sie ucieszyl ale niestety z drugiej strony nie mam sil na to aby wysluchiwac od mojego Ojca ,ze zmarnowalam sobie zycie. Chce sie tylko wygadc i szukam jakiegos pocieszenia. Z gory dziekuje.

Gość kolorowe witraze
Ale ja nic nie wspomnialam o tym ,ze my sie nie kochamy ?? co to wogole za pytanie? Oczywiscie ,ze sie kochamy i przez ostatnie 6 miesiecy bez jakiego kolwiek zabezpieczenia do konca i nic :/

Gość gość
Za bardzo chcesz i za dużo o tym myślisz, więc dlatego nadal nic :-)

Gość kolorowe witraze
Chodzi o to ,ze my nie uwazamy - licze na to ,ze wpadne ( tak wiem ,ze to glupio brzmi ) wiem ze moj narzeczony tez tego chce i jak bym powiedziala ,ze chce sie starac o dziecko nie bylo by problemu. Problem tkwi w tym ,ze mam 21 lat wynajmuje mieszkanie i moi rodzice beda zatruwac mi zycie , a szczegolnie moj tato - nie da mi zyc! wiem ,ze nawet jak zajde w ciaze to poronie. Bede wysluchiwala ze zmarnowalam sobie zycie itp.

Gość kolorowe witraze
jesze jakis kretyn zabralk mi nicka spoko ! sami idioci na tym forum

Gość gość
ile zarabiacie,ile placicie za wynajem?

Gość gość
Rób to co podpowiada ci serce.

Gość kolorowe witraze
Oboje mamy lekko ponad 4 tys miesiecznie. za wynajem placimy razem z rachunkami z 1500 mieszkanie 2 pokojowe ( male ) - jak by sie uprzec to z dzieckiem do roku czasu mozna by bylo tam mieszkac ale jezeli bylo by juz dziecko szukalibysmy czegos wiekszego... ja w razie czego dostane mecierzynskie- sami sobie placimy za slub i nie bierzemy od nikogo zadnych pieniedzy ani zadnej pomocy. Chcialabym robic to co podpowiada mi serce ale to trudne.

Gość gość
to nie jest zle,mieszkanie/dom nie mysi byc wlasnosciowe tylko u nas sie tak utarlo i nadal panuje takie przekonanie a przeciez na zachodzie to norma

Gość kolorowe witraze
My mieszkamy w Angli - przyjechalam do UK jak mialam 12 lat z rodzicami i poznalam tutaj mojego faceta ( Polak). Wiec zycie tutaj nie jest takie tragiczne.

Gość kolorowe witraze
Moi rodzice tez bardzo lubia mojego faceta i wiedza ,ze on nam zapewni wszytsko ale zawsze jest jakies ale :/.