Malowany 733 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Nie dziwota że się ludzie zabijajo dla hajsu xD Szczęściu trzeba pomóc jak już ktoś jest na ostatniej prostej, a kasa ma przepaść to trochę głupio, żeby się zmarnowała xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 201 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Nie wiem ale coś dużo 11 tysięcy. Pol miasta by chyba musiało płakać na stypie żeby tyle wydac U mnie tak wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 201 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Szczęściu trzeba pomóc jak już ktoś jest na ostatniej prostej, a kasa ma przepaść to trochę głupio, żeby się zmarnowała xd To częsty sposób ktoś się mocno ubezpiecza odczekuje 2lata prologandy a potem kaput i teoretycznie ubezpieczenie się nalezy jako nieszczęśliwy wypadek z choroby psychiczniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 201 Napisano 4 godziny temu Gram jusz 2x mi gre wywalilo huh granie za 0zł ma swoje wady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 201 Napisano 4 godziny temu Bosa mam jakoms głowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 201 Napisano 4 godziny temu Pewnie po prostu czeba wgrac upgrade przeróbki na 13.60 zamiast 11.60 huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach