Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja_86

Starającę się LISTOPAD

Polecane posty

Kurcze strasznie zaczęły mnie bolec jajniki, to jest takie mrowienie. Zaczynam się martwić bo przecież już dawno po owulacji. Mam nadzieje że wszystko ok z nimi

Gość truskawka malina
Mnie strasznie boli jajnik z prawej strony a okresu nie ma martwie sie bo jajniki nigdy mnie tak nie bolaly przed okresem moze mi sie udalo

Gość mata28
Witam was wszystkie! Zaczęliśmy się starać z mężem od sierpnia i na razie nici. Mam 28 lat i panikuję że już jest za późno..wiem że to bardzo głupie myślenie ale chyba to przez to, że gdy byłam młodsza to mi non stop ktoś truł, że powinnam dzieci już mieć bo potem będę za stara itp, tid.. Staram się myśleć pozytywnie ale przy niepowodzeniach jakoś mi się nie udaje. U gin byłam i wszystko w porządku, jednak nie robiłam żadnych szczegółowych badań. Tylko tyle że mam nadżerkę ale doktor powiedziała że usunięciem jej zajmie się po ciąży. Czy ta nadżerka naprawdę nie przeszkadza? Teraz też wyczekuję @, a raczej wyczekuję jej braku (ma być ok 26). Oczywiście nie wytrzymałam i dziś zrobiłam test ale negatywny wyszedł :( Myślicie że za wcześnie go zrobiłam?

Witam wszystkie nowe dziewczyny i powodzenia ! ;) mata na pewno jeszcze jest zdecydowanie za wcześnie, więc nie stresuj się tym testem :) ja też mam nadżerkę i też gin stwierdził, że po ciąży się nią zajmie a czy przeszkadza... mój twierdził, że nie.. wręcz kazał jak najszybciej zachodzić w ciąże

Dziewczyny ja nadal nie mam @ !! Nie wiem czy to mój umysł już mi płata figle i tak działa na mój organizm... Sama nie wiem co o tym myśleć.....

Nie mam obecnie w domu, jutro kupie i w sobote zrobię jeśli nie dostanę... Wczoraj miałam kilka nitek krwi, dzisiaj tak jakby ze śluzem (ciemniejszy śluz) a teraz stał się taki kremowy i jest go bardzo dużo ehh chyba za bardzo się wkręcam już. Przestałam trochę o tym myśleć, ale na dłuższą metę się nie da :)

Gość nina82
Cześć dziewczyny,jak wcześniej już pisałam,czekałam za @ i za rozpoczęciem nowego cyklu.A więc jestem już po @ a dokładnie to mój 7dc.Mam załamkę :( bo miałam brać clo przez 5 dni 2x1,po 3 dniach zaczęłam mieć zawroty głowy,kołatania serca i bezsenność .Nie wzięłam już więcej,boje się ,że jak nie wzięłam wszystkich to mogę nie mieć owulacji i znowu cykl do tyłu,miała któraś z was taki przypadek? pozdrawiam

Gość takasobieja_86
Witam wszystkie nowe dziewczyny :) , malutka coś mi sie wydaję, że to może być ciąża :) mnie piersi czasem pobolewają, ale nastawiłam się, że to efekt clo. Od 28.11 zaczyna brac luteine :)

Gość malla27
Witajcie!to nasz drugi miesiac staran w pażdzierniku się nie udało i teraz czekamy na plodne które przypadaja na 25-1 mam nadzieje że sie uda tym razem,mamy juz synka 3letniego i chcemy rodzenstwo dla niego.przylaczam sie do was.powodzenia.

Kurcze nie potrafię o niczym innym myśleć...tylko o tym czy nam udało...Jestem zła na siebie okropnie!

Gość malla27
Innesska ja tez tak mam chociaż wiem że nie ma co się nakręcać ale to się nie da tak.

Gość malla27
Ja też ci życzę powodzenia!trzeba myśleć że będzie dobrze chociaż mi zależy na czasie ale wiem że to nie jest zawsze tak jakbyśmy chcieli.Za samsukces uważam nakłonienie męża na drugie dziecko a to już coś bo męczyłam go rok czasu.

No to kolejny dzien (31dc) bez @!!! :D Powiedźcie mi, czy mogłam sobie coś wmówić i zatrzymać okres? Nigdy tak nie miałam, zawsze regularnie... Chciałabym mieć już ten test za sobą i wiedzieć co jest grane :) takasobieja ja czuję, że Ci się udało nie wiem czemu ale mam przeczucie :)

malutka rob test dziewczyno :) mysle ze ci sie udalo :) mnie od przedwczoraj bola piersi, do okresu jakies mniej wiecej 4 lub 8 dni - sama nie wiem :) choc obstawiam srodek czyli 6 dni. piersi czasami mnie bola przed okresem a czasami nie wiec nie jest to dla mnie wyznacznik. poza tym zadnych objawow "ciazowych". chociaz jak bylam w ciazy z corka to tez nie mialam zadnych objawow poza bolacymi piersiami a o braku okresu zorientowalam sie jak mi sie spoznial 5 dni :) test zrobilam po poludniu i wyszedl "cien cienia" a nastepnego dnia od razu naciagnelo 2 kreski :) bylam w szoku bo to byl nasz jeden jedyny raz bez zabezpieczenia i hop ciaza :)

Gość takasobieja_86
labella takie wpadki są najlepsze :) powiem Wam tak jak byłam w ciąży ( poronionej :( ) bardzo bolały mnie sutki i piersi po bokach, na początku chyba z tydzień bolał mnie kręgosłup w dole, cokolwiek zjadłam miałam dziwny posmak w ustach, sluz bialy duzo go bylo powiększone węzły chłonne (tam na dole;) ) było mi niedobrze i przechodziło jak coś zjadłam, ogólne ledwo zyłam taka byłam wykończona....a i ciagła ochota na seks :)

Gość truskawka malina
hej dziewczyny ja dzisiaj powinnam dostac okres i nie mam za to wysoka temp mam 37.4 sluz mam kremowy i boli mnie jajnik strasznie test zrobie jutro rano

Gość gość
hej ja w tym miesiacu tez zaczelam, ale watpie bo kochalismy sie 6-11 dc potem moj wyjechal. Jestem kilka dni przed okresem. Zobaczymy.

Hejka, u mnie 22 dc i nadal kłują mnie jajniki. Nigdy tak nie miałam. Piersi zawsze bolały mnie przed @ tak ponad tydzień więc to w normie. Kusi mnie żeby jutro zrobić test. Myślicie żeby poczekać na @ ?

Dodam, że kochaliśmy się równo tydzień temu na wczoraj a wczoraj to naprawdę mnie bolały jajniki, że myślałam że coś z nimi nie tak

Gość truskawka malina
Napewno dam znac jutro zrobie test

Gość truskawka malina
Zrobilam test rano negatywny a ja nadal okresu nie mam