Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja_86

Starającę się LISTOPAD

Polecane posty

Gość nina82
Hej dziewczyny,ja czekam za @ więc na razie nic nie mogę napisać,@ ma być za 1-2 dni a ja nie mam żadnych objawów takich jak zwykle,chociaż głodna jestem ciągle więc pewnie przyjdzie.Ale co tam pierwszy dzień @ to pierwszy dzień kolejnych starań:) trzymam kciuki za czekające:D

Kupiłam dzisiaj test... i jutro planuję testować :) jajniki już się uspokoiły ale został ból podbrzusza taki mam nadęty i piersi - masakra ... :/ nie mogę się dotknąć mam jakieś żyłki niebiesko-zielone i strasznie twarde ;/ ból przeszywający aż do pachwin pierwszy raz w życiu tak mam

Gość takasobieja_86
malutka_123, podejrzewam, że wszystkie objawy wskazują na ciążę :) trzymam kciuki :) Ja mam nadal okropny ból pleców, do tego czuję się słabo.W ostatniej ciąży na początku też miałam taki ból pleców, brałam wtedy ketonal. Nie podejrzewałam wtedy, że to ciąża :( Ból jest okropny. Dziś wezmę sobie nospę.

takasobieja nie dziękuję :) i też trzymam kciuki! mi się podbrzusze już uspokoiło tylko takie delikatne kłucia i nadęty brzuch jedynie piersi strasznie bolą. A już jakoś straciłam nadzieję :) w zeszłym miesiącu też myślałam, że coś będzie (ale to bez starań) a przyszła wredna małpa, więc staram się nie nastawiać na nic... tylko strasznie ciężko nie myśleć i nie fiksować.

Gość gościówkanieztejziemi
Dziewczyny, ja to mam co miesiąc masę objawów :P i co miesiąc jestem pewna ze zaskoczylam i co miesiąc sie rozczarowuje i objecuję poprawę- że więcej sobie wkręcać nie będę... do następnych dni przed okresem :P Mnie również bolą piersi, są twarde i nie da sie generalnie na nich spać. Do tego zaczyna się pojawiać biały lepki śluz w coraz wiekszych ilościach. dziś 23 dc. Do okresu ok 4 dni. Do testowania ewentualnego 5 dni. Wytrzymam!!! Ps. Byłam już 2 razy w ciąży ale obie straciłam. jednak mniej więcej objawy miałam w obu takie same

gościówkanieztejziemi podobno duża ilość białego śluzu występuje w ciąży :) ile się już starasz o fasolkę?

Gość takasobieja_86
Byłam wczoraj u gin. W 16 dc miałam 4 jajeczka wielkości 10 mm, więc o połowe za małe...Powiedziała , że mozna trochę jeszcze popróbować, ale cykl raczej stracony :( Plecy bolą mnie wg. niej po clo. Postanowiłam, ze do końca miesiąca popróbuje , jak się nie uda to wezmę luteinę i zaczynam cykl od nowa :( Rozczarowałam się... :(

Gość Olanka
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa mam nadzieję że dzieki Wam odzyskam nadzieję. Staramy się o dziecko już 9 lat i 3 dzieci straciliśmy. Byliśmy na badaniach genetycznych w Łodzi i robilam też masę innych badań ale wszystkie mam w normie. Nie wiem co jeszcze mogłabym zrobić

Zbadałam prolaktynę za waszą radą, niestety podwyższona o 12 jednostek. Skonsultowałam od razu z lekarzem, jednak stwierdził że na razie się starać i obserwować owu. Dodam że mam regularne @. Za 4 mce mam znowu zbadać, jeśli ze starań nic nie wyjdzie to mam się zgłosić do lek. No zobaczymy..

takasobieja nie trać jeszcze nadziei będzie dobrze... Olanka witaj i mam nadzieję, że przyniesiemy Ci szczęście :) busia594 jeszcze wszystko może się zdarzyć trzeba być dobrej myśli i próbować :) dzisiaj zauważyłam, że mam gorące piersi w tym miejscu gdzie mnie bolą tak jakby od zewnątrz do wewnątrz i zauważyłam białe krostki na sutkach, które dzisiaj zaczęły mnie okropnie swędzieć ale już przeszło :) martwi mnie to troszkę, bo to takie dziwne :/

malutka dzięki, jestem dobrej myśli. To mój drugi cykl starań, więc tragedii na razie nie ma. Robiłaś test jak planowałaś?

Robiłam wczoraj (21dc) i negatywny :( na ulotce (którą potem przeczytałam) pisało, że powinno się go zrobić 2 dni po spodziewanej miesiączce. Nic innego w aptece nie było (podobno mieli nawał przez długi weekend i im wszystkie testy wykupili :D ) kupiłam dzisiaj kolejny... Już lepsze jakości (pre-test) i zastanawiam się kiedy go zrobić... Czy znów nie będzie za wcześnie...

Może uda Ci się jednak trochę poczekać jeszcze parę dni z testem, będzie bardziej wiarygodny

W weekend planuje zrobić... Na razie nie chociaż bardzo mnie korci. Ja niemal na 99,9% czuje, że coś jest... Nie wiem dlaczego takie dziwne uczucie... Boje się co będzie jak się zawiodę a jest taka możliwość...

Trzymam kciuki:) ja na razie czuję jajniki, takie mrowienie, ale to dopiero 14 dc. Muszę poczekać z 2 tyg na efekty starań:)

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć i ja też zaciskam mocno kciuku za Ciebie :) teraz tylko działaj ! :)

Gość truskawka malina
Hej dziewczyny ja jestem po dniach plodnych 22 mam miec malpe chcialabym miec juz dzidziusia tyle testow juz robilam ze szok co miesiac mam nadzieje, ale tym razem od kilku dni mi strasznie nie dobrze jak patrze na jedzenie to juz mnie mdli potrawy ktore lubilam teraz mnie odrzucaja do tego te zapachy z daleka czuje kazdy zapach strasznie intensywnie wyostrzyl mi sie zmysl czy co do tego ten bol w dole brzucha, ja chyba swiruje na test za wczesnie a ja juz nie wiem co mam myslec

Gość geerbeereek
Cześć dziewczyny.Mi się @ spóznia 2 dni zrobiłam test ale wyszedł negatywnie :( Cykle mam regularne co 24 dni,a brzuch od 7 dni pobolewa jak na miesiączkę,mam dużo mlecznego śluzu i takie dziwne uczucie w piersiach.Tzn nie bolą tylko tak jakby rosły heh

Myślałam, że mi się coś przywidziało z tymi krostkami na piersiach i pokazuje mężowi a tam sutki gigant :D dwa albo trzy razy większe się zrobiły przez 2godziny!!!... i pytam się go czy mam przywidzenie a on że masakra jak mi urosły :D i widzi białe krosteczki, które już są bardziej widoczne :) zaczynam czuć metaliczny smak i już nawet winogrono mi przestało smakować a uwielbiam!

Gość truskawka malina
hej dziewczyny do tych objawow dopisze jeszcze zgage nigdy nie mialam zgagi tnraz mam mdli mnie mozliwe ze to sa objawy ciazy???

Gość labella123
hej! to i ja sie dolacze :) mam 29 lat, corke 3,5 roku i w tym miesiacu zaczelismy starania o 2 dziecko :) w maju tego roku wyjelam spirale bo stwierdzilismy ze to "juz czas" ale do tej pory jakos specjalnie sie nie staralismy tzn. nawet nie patrzylam czy plodne czy nie plodne dni. generalnie moje cykle sa nieregularne wiec trudno mi to okreslic od 26 do 35 dni) chociaz od ostatnich 3 miesiecy sa 26-28 dni wiec troszke jakby sie wyregulowaly bo wczesniej to masakra. teraz sobie wyliczylam ze mniej wiecej od 11.11 do 14.11 powinna byc owulacja wiec "wzielismy sie za robote" :) zobaczymy co z tego wyjdzie. nie nastawiam sie narazie na nic. wiecie cos wam powiem... mam 3 kolezanki ktore w tym roku tez zaczely starania. pierwsza od stycznia, druga od kwietnia, trzecia od lipca i.... 1 prawie dwa tygodnie temu w niedziele zobaczyla 2 kreski 2 prawie dwa tygodnie temu w poniedzialek zobaczyla 2 kreski 3 tydzien temu w piatek zobaczyla 2 kreski az sie nie chce wierzyc ale beda rodzic w odstepie niespelna 2 tygodni :) mysle ze to dobry znak :) zycze wam dziewczynki owcnych staran :)

Gość geerbeereek
Byłam na becie wyniki po 16.00 zobaczymy czy coś z tego będzie :)

Gość truskawka malina
A ja poczekam do 22 ale ciekawosc mnie powoli zzera moze sie udalo tym razem jakbym jednak byla to porod przypadl by mi na 3 sierpnia oj chcialabym byc mama

Dziewczyny robiłam dzisiaj rano kolejny test i nic oczywiście nie zauważyłam i odstawiłam na bok, bo podobno może wyjść po pół godzinie jeszcze... Ale o nim zapomniałam, z godzinę temu przypomniałam sobie o nim i patrze a tam "cien cienia" kreski... widoczna pod światło... Wiem, że nie powinno się odczytywać po takim czasie już wyniku, ale kurcze rano kolo 5 było jeszcze ciemno, więc mogłam nie zauważyć... Patrzyłam na test ze środy czy tam też taka kreska jest, ale nie ma! Nie wiem sama co o tym myśleć... Nie będę ciągle tych testów kupować i chyba się wstrzymam do terminu @...

Malutka wstrzymaj sie do terminu miesiaczki. Wiem ze to ciezka sprawa. Ja zrobilam test 4 dni przed @ i mialam juz wyrazna kreske, wsumie to nie wiem od czego to zalezy, ze jednym wychodzi a innym nie.

Wstrzymam się wstrzymam po za tym pododno pre-testy tak mają, że pojawia się po jakimś czasie blada kreska, więc nie ma już o czym mówić :)

Gość geerbeereek
Dziewczyny nie sugerujcie się tymi durnymi testami.Ja dziś robiłam i wyszła blada druga kreska i co z tego jak beta wskazuje że ciąży brak mój wynik to 1.00 :(

Gość jaijuz
Dziewczyny trzymajcie kciuki mam teraz dni plodne meza codzienie molestuje. Bylam na usg i lekarz moei ze na dniach peknie pecherzyk w lewym jajniku bo jest duzy och tak bardzo chce tej fasolki