Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja_86

Starającę się LISTOPAD

Polecane posty

Hej... no u mnie się troszkę działo. Rano miałam krew razem ze śluzem i niby na tym się skończyło ale strasznie się przestraszyłam... Stwierdziłam, że na razie dam sobie spokój z testem. Bardzo dużo się naczytałam o ciąży biochemicznej a nie chce zobaczyć dwóch kresek a za kilka dni @... W piątek mam wizytę u gin, więc jeśli wtedy okresu nie będę mieć to zrobię w piątek rano test i zobaczymy... Staram się oszczędzać, nie nosić żadnych ciężkich rzeczy... Boje się strasznie :( wiem, że to jednorazowe i nie było tego dużo...myślałam, że to okres i po prostu się spóźnił ale dalej nic! I tylko czasami podbrzusze zakuje...Postanowiłam, że dam sobie czas niech tam na górze zdecydują jak ma być...

malutka z tego co mi sie wydaje to @ spoznia ci sie juz kilka dni? mysle ze juz smialo mozesz robic test i wynik wyjdzie ci juz wiarygodny (najlepiej z porannego moczu). nie przejmuj sie ciaza biochemiczna tylko testuj smialo :) nawet z samego faktu ze masz jakies dziwne plamienia ja na twoim miejscu bym zrobila bo moze trzeba cos wziac (np. luteina) jesli jestes rzeczywiscie w ciazy. wiesz roznie to bywa... ale nie bede ci tu piasac "czarnych scenariuszy" trzymam mocniuchno kciuki za ciebie :) mnie piersi nadal bola. dzisiaj 24 dc.

Gość takasobieja_86
:) malutka nie czekaj rob test :):):): Ja mam od wczoraj okropny ból jajnika, powiekszone wezły w pachwinie. Zrobiłam rano test - wyszedł negatywny. wiec zaczełam brac antybiotyk, bo podejrzewam zapalenie jajnika :( zaniedlugo biore lutine i zaczynam nowy cykl.....

Jutro zrobię test, bo nie mam teraz gdzie go kupić... Dzisiaj znów miałam śluz z krwią :( i dalej cisza... Boje się strasznie...Niby brzuch mnie nie boli czasami zakuje. Ale to nie jest normalne... Nawet jak nie będę w ciąży to coś jest nie tak :(

Gość truskawka malina
Hej ja nadal okresu nie mam test negatywny martwie sie

Gość truskawka malina
Hej dziewczyny okres sie jednak pojawil:-(:-(:-(:-(:-(

Gość takasobieja_86
nie nadal boli jajnik, mam powiekszone węzły w lewej pachwinie :( biorę nadal antybiotyk i zaczelam brac luteine. Cały weekend miałam gorączkę. Robiłam 2 testy ciazowe. 1 test mi sie rozmazal, ale w miejscu 2 kreski został kawałek...kupilam 2 test...bardziej czuly i nic nie wyszlo. Naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje. Lekarz dopiero w czwartek :(

Gość gość
dziewczyny mam do was pytanie- która z Ws pali lub paliła papierosy? To pyatnie dotyczy tez waszych partnerów

Robiłam rano test (ale z drugiego moczu) i wyszła strasznie blada kreseczka a to przecież 34dc!!! podejrzewam, że te krwawienia... poroniłam pewnie... jeszcze jutro rano z pierwszego moczy zrobię test i zobaczymy...załamałam się... może miał tak ktoś u was? Czy możliwe, że jest jeszcze wszystko w porządku? Nie wiem co mam robić :((

malutka nie martw sie na zapas. zrobilas test z drugiego moczu wiec stezenie hormonu moze byc juz mniejsze. zrob jeszcze test jutro rano z pierwszego moczu. wierze w ciebie :) takasobieja a tobie ile sie spoznia @? u mnie poza bolacymi piersiami (nie moge spac na brzuchu - co uwielbiam :) ) nic sie nie dzieje... czakam nadal - @ powinna pojawic sie jutro ewentualnie do czwartku. myslalam zeby zrobic test w sobote ale... 1. nie mialam 2. stwierdzilam ze chyba by bylo za wczesnie gosciu - ja "popalam" papierosy ale bardzo malo. wczoraj np. wcale nie palilam, w sobote 3 szt. wiec tak raczej malo. czekam na 2 kreski i nie bede palila wcale :)

Gość gość
malutka ja mysle ze jestes w ciazy i za bardzo sie przejmujesz:) ja nie wiem kiedy mam miec okres, bo moj cykle trwa 2-3 msc z powodu zaburzen hormlnalnych.

Gość takasobieja_86
nie gosc tylko ja to napisałam :P

Gość Cossette
czesc, ja dzis rano robilam test i druga kreska byla blada ale wyrazna wiec chyba mnie sie udalo.

Gość mata28
Eh.. mnie jednak się znów nie udało. Dziś przyszła @ :(

jeszcze do moich dziwnych zachowan dolozylabym brak apetytu (niby jestem glodna a na nic nie mam ochoty) i nic mi sie nie chce a o 19 padam na twarz mimo ze wczesniej chodzilam do 23 i pozniej i bylo ok. wczoraj jak wracalismy z kina o 18 to usnelam w samochodzie. pozniej mialam straszna ochote na piwo z sokiem malinowym wiec sobie zrobilam w szklance i maz na mnie nakrzyczal ze najpierw test a pozniej piwo :) ja mimo wszystko mam przeczucie ze nie jestem w ciazy i ze czekaja nas starania grudniowe a to co sie dzieje to (apety, sennosc) to wytwory mojej glowy :)

Malutka nie martw się.Wierzę, że będzie dobrze:) Cossette ogromnie Ci gratuluję:)Zapoczątkowałaś nasze starania:) W końcu tutaj zaświeciło słońce:) Codziennie zaglądam na forum , żeby w końcu przeczytać że w końcu jedna z Was została MAMĄ:):) Mata przykro mi trzymam kciuki za grudzień.

Gratulacje Cossette:) Mam nadzieje że nam też się uda !!!! Jutro 26 dc, ale się denerwuję:)

Gość takasobieja_86
Super :) Gratulacje :) bedzimy mieć pierwszą mamę :) ! Idę dzisiaj do ginekologa, mam gorączkę, koszmarnie się czuję, coś nie tak z tym jajnikiem :(

Gość gość
Hej Dziewczyny! Ja piłam przez 3 miesiące zioła Ojca Sroki i nic. Teraz piję krople czerwona szczotka, podobno wzmagają płodność. Staramy się od ponad 1,5 roku i mam już po woli tego dosyć.

Cześć dziewczyny:) czy mogę się przyłaczyć do Was? Razem zawsze raźniej:) My z mężem po slubie jestesmy juz ponad 2 lata. Staramy sie od miesiąca i powiem wam,że mam stracha teraz. W pierwszy dzień dni płodnych mielismy stosunek i to było 12 listopada, a 21 okazało sie,ze musze miec zabieg chirurgiczny w narkozie ogolnej. Zrobiłam test dla pewnosci 21go, ale za wczesnie i był negatyw. teraz czekam na 4 grudzień, jak nie dostanę okresu to robię test. Kurcze, bardzo chcemy mieć dziecko,tylko ta narkoza:/ Swoja drogą idę do ginekologa za około 1,5 tygodnia. Dawno nie bylam, az wstyd:( Jakie badania powinien zlecic gin przyszłej mamie??

Gość takasobieja_86
Jasne im więcej nas tym będzie raźniej :) Byłam wczoraj u lekarza, stwierdził płyn w zatoce douglasa. Dziś o 8.00 idę na badanie krwi, m.in. beta -hcg. Ale nie nastawiam się, że może to być ciąża. Raczej myslę, że to stan zapalny

hej! dzisiaj 27 dc wiec teoretycznie od dzisiaj w ciagu kolejnych 3 dni powinnam dostac @ jestem z tych baaaardzo niecierpliwych i test zrobilam juz dzisiaj i...... 2 kreski :) co prawda ta druga zdecydowanie jasniejsza ale ja widac :) zrobilam test w lazience, patrze po 2 minutach negatywny i poszlam szykowac corke do przedszkola. w tym czasie moj maz "namierzyl" test i pyta jak sie go sprawdza? po czym mowi ejjj tu sa 2 kreski wiec chyba sie udalo :) od razu pobieglam do lazienki, patrze a tam rzeczywiscie pojawila sie druga. to bylo jakies 5 minut po jego wykonaniu. z corka bylo indentycznie. robilam test po poludniu bo @ mi sie spozniala 5 dni i pojawila sie 1 kreska, wiec zmylam makijaz itd. i gdy chcialam test wyrzucic okazalo sie ze pojawila sie 2 :) taki cien-cienia ale byla. wiec rano powtorzylam i od razu pojawily sie 2 kreski :) ta dzisiejsza jest wyrazniejsza nawet od tego testu ktory robilam przy corce :) czekam do soboty i powtorze jeszcze raz test. jestem w szoku bo nastawilam sie na batalie z zajsciem w ciaze a tu chyba wyszlo i to za 1 razem :) pozdrawiam! i czekam na pozytywne informacje od was :)

Jejku nie było mnie zaledwie 1 dzień a tyle wpisów do nadrobienia :D mata nic straconego w grudniu na pewno już będzie plusik! :) labella kiedy testujesz?:) Inesskaa dzięki :) witaj chloe i pewnie, że możesz dołączyć w kupie raźniej :D :) takasobieja hmm może to jednak ciąża? Czekam na wynik bety :) Wczoraj dostałam brązowych plamień (miałam ciężki dzień), jedna znajoma mnie nastraszyła, że po takich plamieniach poroniła... Robiłam test z innej firmy wyszła troszkę mocniejsza kreska... ale dalej bardzo słaba. Planuje się wcisnąć dzisiaj do gina, może mi się jakoś uda... I chce zrobić wszystkie potrzebne badania. Myślałam, że zrobię sobie dzień wolnego, ale niestety praca wzywa :(

Gość jaijuz
Juz nawet nie placze, kolejny test i 1 kreska. Dlaczego tak w zyciu jest? Patologia ma gromsde dzieci a ja nie moge miec 1.

malutka zerknij na moj wpis wyzej :) jaijuz przykro mi... :( a mialas robione badania hormonow? tam wszystko ok? pytam bo moja kolezanka starala sie o dziecko 1,5 roku a jak zrobila badania hormonow okazalo sie ze miala za wysoka prolaktyne i musiala brac leki przez 3 miesiace na jej obnizenie. w ciagu 2 miesiecy zaszla w ciaze i teraz ma juz 3 dzieci :) 3latka, rok i 8 miesiecy i 3 miesiace :)

labella123- GRATULACJE :) :* malutka- witaj:) jajuż- nie poddawaj się:) dobre mysli przyciągają dobre czyny:)a labella ma racje- może to wina hormonów??

Labella - Też dołączam się do gratulacji:) Ciekawe komu następnemu się uda :) :) Pozdrawiam cieplutko

Labella Gratulacje:) Chloe28 witam:) Jaijuz nie poddawaj się! Dzisiaj mój 23 dzień cyklu rano zauważyłam różowy śluz:( Załamka :(

Gość takasobieja_86
labella gratuluje :):):):):):) jaijuz.....glowa do gory, idz do lekarza i znajdz przyczyne. Malutka Tobie juz tez gratuluje , bo to na pewno ciaza :) Inesskaa , przeciez krwawienie w 23 dc o niczym nie swiadczy a wrecz przeciwnie, bardzo wczesnie jakos jest:)