Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggghgg

buty na zime oddam

Polecane posty

Gość ggghgg

mam kozaki sniegowce do oddania dla chlopca,dl podeszwy od zewnatrz 21cm. Za free dla potrzebujacej.

Gość gość
zebys ich potem na allegro nie znalazla

Gość ggghgg
no fakt.... niewiem,moj syn chodzil tamta zime ale stan b.dobry.

Gość gość
mozesz dodać fote,może za symboliczna sume ktoś kupi?

Gość gość
znajdz autorko jakas mame potrzebujaca np na tablica.pl i zaproponuj te buty, tu na allegro na bank jakas handlara je łapnie albo taka co jej zal dziecku buty kupic bo musi w tipsy zainwestowac

Gość ggghgg
zaraz wstawie linka bo mam na gamtrii ale zero odzewu.Bylo kilka chetnych ale okazywallo sie ze za duze albo potem nikt juz nie pisal

Gość gość
no i wlasnie badz tu dobrym chciej pomoc dac ehhhh brak slow

Gość ggghgg
tzn na gumtree :-P

Gość za bardzo sie wczułaś w role
wystaw na gumtree albo tablicy- zeby sobie ktos przyjechal odebrac. Albo wystaw na allegrpo za złotówke , zeby Ci tylko ktos zaplacił za przesyłke. Wtedy na pewno trafi do osob potrzebujacych

Gość za bardzo sie wczułaś w role
aha, jest jeszcze lub przynajmniej był taki portal graty z chaty, tam wlasnie wystawialo sie rzeczy do oddania za darfmo, tylko osoba chciejaca musiala zaplacic za wysylke

Gość gość
zawiez do domu dziecka albo domu samotnej matki, ja tak robilam z wieloma rzeczami po mojej corce, czasem podrzucalam do PCK i na moich oczach dzielili to miedzy dzieci :)

Gość gość
Ja kładę obok śmietnika i nie uwierzycie jak szybko znikają. Ostatnio zostawiłam kombinezon i dresik idąc z psem a jak wracałam juz nie było.

Gość ggghgg
no tak,czasem tez zostawiam torbe ciuchow ale w takim srednim stanie czy buty tez.Znika migiem ale co sie z tym potem dzieje to niewiem.A chcialabym oddac te buty komus naprawde potrzebujacemu,kosztowaly 100 zl i tak wywalic na smietnik w stanie b dobrym?

Gość ggghgg
jakbym spala na kasie to by mi szkoda nie bylo ale sama co miesiac kombinuje jak przezyc i wiem jak to jest wiec chce komus oddac

Gość ggghgg
mam kozaki sniegowce do oddania dla chlopca,dl podeszwy od zewnatrz 21cm. Za free dla potrzebujacej.

Gość gość
jakbym spala na kasie to by mi szkoda nie bylo ale sama co miesiac kombinuje jak przezyc i wiem jak to jest wiec chce komus oddac No to dla czego nie wystawisz na allegro za jakieś 30 zł,tym bardziej jak sie Tobie nie przelewa?!za chwile bedziesz latała za siankiem zeby kupic na teraz dzieciakowi kozaki.

Gość ggghgg
mam buty na zime juz.Ale ok,chcialam oddac za free ale zle...nie rozumiem.W takim razie temat zamkniety.pa

Gość gość
kobieta chce oddac potrzebujacym, bo samej jej sie nie przelewa i ich rozumie, ubozsi ludzie maja wiecej emaptii, oddaj jakiejs samotnej mamie :) na pewno sie ucieszy