Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia ugu

Jak facet daje do zrozumienia kobiecie że jest zainteresowany nie znając jej

Polecane posty

Gość basia ugu
Obrączki nie ma - palce zbadałam :)

Gość basia ugu
Do njkskaj - a co takiego sie stało, ze masz uraz ?

Gość gość
njskaj, a co się stało? rozczarowałaś sie jakimś padalcem?

Gość njkskaj
tak, zwodził mnie od długiego czasu. poznaliśmy się w styczniu, też w pracy. Jak tylko tam zaczęłam pracować wypatrzyłam fajnego faceta, który po niedługim czasie zaczął się mna interesować. było by idealnie. ale myliłam się. pewnie mi się wydawało. tylko po co robił to wszystko

Gość gość
co robił i czy coś niemiłego powiedział, czy o co chodzi?

Gość njkskaj
bezczelnie mnie podrywał ale nigdy nie doszło do spotkania poza praca. nie pasowało mi że nie zainicjował zadnego spotkania. ale co się dziwić , skoro był zajęty. widział że mi się podoba to przynajmniej sobie czas urozmaicał a i miał o czym rozmawiać z innymi, obgadując mnie. pozniej sie dowiedziałam że od kilku lat jest w związku.

Gość gość
czyli się bawił, dowartościowywał swoje ego, cham pospolity, fiut mu w zad i kij w oko

Gość basia ugu
Świnia ! Ja tez sie tego obawiam, ze facet jest zjaety i tylko mnie zwodzi zeby sie dowartosciowac, ze jakas laska sie nim intersuje. A potem jak juz osiagnie swoj cel to ja wyjde na idiotke. Nie ufam facetom. No ale z drugiej strony nie mozna wrzucac wszystkich do jednego wora. Jak sie nie przekonam to sie nie dowiem :(

Gość basia ugu
Ale nie dziwie sie njkskaj, tez bym miala uraz i wiecej bym nie probowala

Gość njkskaj
dobrze powiedziałaś że nie warto wrzucac wszystkich do jednego wora. nie można. spróbuj, nie powiedziane że Twoj zachowa się tak samo. tylu ilu ludzi tyle róznych zacowan na świecie, a moze okaze sie nigdy tego nie będziesz załować.

Basiu,daj Ty sobie spokój z lowelasem.Jeśli coś trwa zbyt długo,nie jest warte naszej uwagi.

Gość gość
Xen - a po czym wnioskujesz, ze to lowelas?

Gość gość
XEN - taka duza a glupia ?! To wez ty sobie daj spokuj jak nie wiesz co ktos inny czuje, co za tupet .

Gość njkskaj
z drugiej strony , jezeli mówisz ze on jest zainteresiowany... znaci sie rok, na pewno byla okazja zeby do Ciebie zagadał, przeciez mógl przyjsc do Twojego sklepu tak jak Ty do jego.

Facet,który chce wzbudzić zainteresowanie i na tym poprzestaje to lowelas.

Gość basia ugu
Oczywiscie ze mogl, ale poprzestaje na gapieniu sie i usmieszkach. Pol roku temu zagadal mnie w neutralnych okolicznosciach, a teraz tylko sie gapi> Tez mnie to zastanawia, czemu nie robi nic wiecej i przez to mam watpliwosci i mysle sobie czasem, ze sie po prostu mna bawi

XEN - taka duza a glupia ?! To wez ty sobie daj spokuj jak nie wiesz co ktos inny czuje, co za tupet . x On nic nie czuje,on dobrze się bawi.Inna opcja jest zajęty,i również dobrze się bawi,bo w efekcie końcowym nic z tego nie będzie.

Gość njkskaj
nie chcę Cię zniechęcać ale mój robił tak samo. przeciez skoro zagadał raz to mógł to zrobic kolejny s Ty zorientowała byś się ze Ci się podoba i jakos by szło do przodu.

Gość gość
nie pisze onim bo nie znam, a topic ten znam i wiem co ona czuje !

Gość gość
mi się skojarzyło te chodzenie basi i tego powiedzmy lowelasa od sklepu do sklepu z bajką czapla i żuraw brzechwy ... "Przykro było żurawiowi, Że samotnie ryby łowi. Patrzy - czapla na wysepce Wdzięcznie z błota wodę chłepce. ... W piękne piórka się przybrała, Do żurawia poczłapała. Tak już chodzą lata długie, Jedno chce - to nie chce drugie. Chodzą wciąż tą samą drogą, Ale spotkać się nie mogą."

Gość basia ugu
Wiem jedno - jak sie jakims cudem nie dowiem, ze jest zajety, albo sama sie nie przekonam, to mi nie przejdzie i ciagle bede do niego wzdychac. W dodatku ta nieswiadomosc mnie meczy. Musze zrobic cos ,by to w koncu sie ruszylo, albo w jedna albo w druga strone. Nie wiem tylko, czy jestem gotowa na konsekwencje. Njkskaj - jak mnie wczesniej zagadal to nie wykazalam zbyt wiele entuzjazmu, bo bylam wtedy w zwiazku i nie ciagnelam z nim gadki dalej.

Gość basia ugu
Ale sie usmialam z ta bajka :) dzieki

Gość gość
więc musisz zainteresować się sprzętem komputerowym basiu

Gość njkskaj
będa trzymała kciuki, powodzenia. daj znać jak poszło.

Gość basia ugu
Zobaczymy co przyniesie jutro, moze poprzestawiam jakies kabelki w komputerze albo cos popsuje i poprosze go o pomoc ;) Dobranoc wszystkim:)

Gość basia ugu
Ale jestem na siebie zła. To, ze ta sytuacja sie tak wlecze moge zawdzieczac tylko sobie. Ja nie wiem co ze mna jest nie tak, ale nie moge sie przelamac. Wcale mu sie nie dziwie,ze nie robi nic wiecej tylko sie gapi.Bo ja zachowuje sie jak kretynka. Jak on przechodzi obok mojego sklepu, to zawsze zwalnia kroku i szuka mnie wzrokiem, zacheca spojrzeniem. A ja co robie - wiedze,ze idzie to zamiast go zachecic, spojrzec intensywnie, usmiechnac sie - to patrze mimochodem, potem spuszczam wzrok i koniec. Albo jak ja przechodze obok jego sklepu co robie? A no wlasnie nic. Zamiast spojrzec w jego kierunku, usmiechnac sie to dzis przechodzilam obok ze 3 razy, siedzial sam a ja ide dumnie z podniesiona glowa i patrze przed siebie. Nie wiem, co ze mna nie tak, mam pretensje, ze facet nic nie robi a sama nie potrafie dac jednoznacznych sygnalow, zachecic go jakos. Jak tak dalej pojdzie to mnie calkowicie oleje, bo pomysli, ze jakas wyniosla i glupia jestem. Dla mnie to chyba tylko psychiatra :( Pomozciemi bo trace rozum

Gość fhyrthgergt
bo, widzisz nie każdemu mozna spojrzec w oczy

Gość gość
tak jakbyś o mnie pisała ......

Gość basia ugu
No ale ta stytuacja jest absurdalna prawda ?

Gość gość
No faktycznie, troche niefajnie. A potem wszyscy psy wieszaja na facecie. Moze on nic nie robi, bo nie wie na czym stoi. Zagadwywal wszesniej - zostal olany. Teraz udajesz wyniosla, nieprzystepna ksiezniczke. Nie zdziw sie jak mu sie odechce ;/