Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na randce facet gapił się na inną

Polecane posty

Gość gość
Tylko ja już się chyba zaangażowałam :(

Gość gość
Nie martw się,nie okazuj zazdrości to niepotrzebne.

Gość gość
autorko ile on ma lat??????????

Gość gość
zaangazowals sie bo poczulas konkurencje na plecach i teraz za wszelka cene jego pragniesz. wcale bym sie nei zdziwil jak dasz mu d... na kolejnej randce zeby sie poakzac z jak najlepszej strony. i wcale by mnie nie zdziwilo jesli to by byla jego kumpela,...:D:D baby to sa jednak glupie.

Gość gość
baby to sa jednak glupie. x Nie generalizuj,niektóre przez takie teksty potrafią wam zniszczyć życie.

Gość gość
On ma 31 lat, więc żaden dzieciak z niego. A ta laska raczej nie byłą jego kumpelą. On jest kulturalnym facetem, więc na pewno by jej się ukłonił. Jeszcze jest możliwa opcja, że się znali, ale on nie pamiętał. Więc może ona się gapiłą bo liczyła na "czesc" a on nie wiedział czy to ktoś kogo zna czy też nie. Generalnie on ma dużo znajomych, ale krótką pamięć :)

Gość gość
Gościu z 00:03 ty swoim kumpelom nie mówisz cześć, jeśli siedzisz z inną?

Gość gość
brał ja na pewno wcześniej i teraz nie wiedzial co do niej powiedziec ;)

Gość gość
No ja uważam, że to było spojrzenie takie przeszywające. Albo z pożądania, albo z zaszokowania/zdziwienia. Na mnie inaczej patrzy. Takimi lekko maślanymi, przymróżonymi oczyma. Choć raz też na mnie spojrzał takim przeszywającym wzrokiem.

Gość gość
To jeszcze tylko brakuje opinii Heniusia.

Gość gość
haaaaaaahahah zaraz pewnie sie zjawi :D:D:

Gość gość
To jeszcze tylko brakuje opinii Heniusia. x Dobre:D.

Gość gość
Już się zjawił ale w innych topikach i całkiem logicznie doradził. Dzięki Heniek :)

Gość gość
WTF spojrzał się 2 razy NO I CO Z TEGO. Czemu kobiety są aż tak puste. Bez obrazy ale każdy się patrzy bo ma oczy, jak by facet przechodził i by się spojrzał to byś myślała że jest gejem ? Nawet nie wiesz co pomyślał. A może myślał ładna kobieta ale nie dorównuje nawet tej z którą przyszedłem tutaj :O WTF. Ogarnijcie się ludzie.

Gość gość
Daj sobie z nim spokój. Też przeżyłam coś takiego. Skończyło się na dwóch spotkaniach. Generalnie wszyscy heteroseksualni mężczyźni zerkają na atrakcyjne laski, ale spotykałam i takich, którzy potrafili to robić o wiele dyskretniej. Gdzieś przeczytałam o wynikach badań, które potwierdziły, że osoba w fazie zauroczenia nie dostrzega atrakcyjnych twarzy poza swoim obiektem westchnień. Z doświadczenia wiem, że jeśli facet robi to już na początku, to będzie to robić dalej. Pytanie tylko jak długo jesteś w stanie to znieść?

Gość gość
gadać z facetem o jakiejś babce ? i analizować jej wygląd?gowno mnie obchodzą inne a gadać o nich bez celu ,bezsens

Gość gość
Gdzieś przeczytałam o wynikach badań, które potwierdziły, że osoba w fazie zauroczenia nie dostrzega atrakcyjnych twarzy poza swoim obiektem westchnień. _______________________________________________ Akurat to jest prawda, myślałem że ja jestem dziwny...

Gość gość
i osobiście uznaje takie gadaczki jak wygląda ta i ta ze sztucznym uśmiechem za żenujące

Gość gość
bo to prawda,świat wtedy nie istnieje,i moze przechodzić bog piękności męskiej a będzie jak słup

Gość gość
gość i osobiście uznaje takie gadaczki jak wygląda ta i ta ze sztucznym uśmiechem za żenujące Żenujące jest to,że nie zrozumiałaś treści.Nie było mowy o sztuczności.

Gość gość
akurat:-) zachwycanie się inną babą jest całkowicie szczere mhmm jak piękna musiałabys się zachwycać bo jak inaczej i na pewno bys ja opiewała w zachwytach ze szczerym podziwem

Gość gość
Spojrzał się 2 razy, a co w tym dziwnego skoro jesteś przeciętna.

Gość gość
he, ehe - super facet na randce gapił się na inną

Gość gość
akuratusmiech.gif zachwycanie się inną babą jest całkowicie szczere mhmm jak piękna musiałabys się zachwycać bo jak inaczej i na pewno bys ja opiewała w zachwytach ze szczerym podziwem x Zachwycanie się,szczególnie w twoim wydaniu na pewno szczere nie jest.Widać urodą nie grzeszysz,skoro tak bardzo przeszkadzają ci inne urodziwe kobiety.

Gość gość
akuratusmiech.gif zachwycanie się inną babą jest całkowicie szczere mhmm jak piękna musiałabys się zachwycać bo jak inaczej i na pewno bys ja opiewała w zachwytach ze szczerym podziwem x Zachwycanie się,szczególnie w twoim wydaniu na pewno szczere nie jest.Widać urodą nie grzeszysz,skoro tak bardzo przeszkadzają ci inne urodziwe kobiety. Szczególnie gdy facet wolał te urodziwe kobiety na randce z nią. Porażka.

Gość gość
Nie wolał,tylko patrzył.Co za bzdurna nadinterpretacja.Przez takie pierdoły dochodzi do problemów w związku.

Gość gość
Skoro tak się zachwyca mógł się umówić z tamtymi. Ja p******ę, nisko się cenicie, zostaje wam tylko patrzenie.

Gość gość
Patrzeć każdy może,nie każdy ma ochotę na zmianę partnerki.Zrozum to.

Gość gość
Ja tez nie jestem urodziwa ale na randkach z moim obecnym juz mezem, on sie nigdy nie oglądam za innymi. Gapil sie na mnie jak sroka w gnat. Do tej pory nie oglada sie za innymi jak ze mna jest, bądź robi to rak dyskretnie, ze tego nie zauważam. Trzeba mieć trochę kultury.