Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na randce facet gapił się na inną

Polecane posty

Gość gość
Czy Ty nie wiesz, że to jeden z tricków facetów. Gapią się na inną niby ułamek sekundy. Czujesz ukłucie zazdrości, czujesz się niepewnie, zatem jeszcze bardziej gonisz króliczka, który uciekając wydaje Ci się atrakcyjniejszy. Dać facetowi szansę, bo może się głupiec naczytał "WIELKICH TECHNIK PODRYWU" czy innego badziewia...:D Ty nie reaguj ani trochę, nie daj po sobie poznać, że coś jest nie tak. Niech nie widzi Twojej zazdrości. Obserwuj jeśli sytuacja się powtórzy to go olej.

Gość gość
a jak ją zaczyna dotykać i macać to co ? też nie reagować ?? że niby nic się nie dzieje??

Gość gość
odezwał się po tej randce w ogóle?

Gość gość
a jak ją zaczyna dotykać i macać to co ? też nie reagować ?? że niby nic się nie dzieje?? x Głupie pytanie.Na co chcesz czekać,może propozycję na trójkąt?

Gość gość
Spojrzeć się może, ale skoro on się gapił...

Gość gość
trzeba było też się na jakiegoś chłopa gapić .

Och nie, spojrzał się na nią 2 razy przez ułamki sekund. Na pewno będzie zdradzał:classic_cool: Autorka od razu pewnie zwróciła uwagę na rudą, ta stała się jej konkurentką i wychwyciła najmniejszy drobiazg po to by go wyolbrzymić. Nie jest to ani zachowanie nagminne, ani nie lampil się na nią oniemiały itd by tak idiotycznie panikować. ­ BTW, dla niektórych naturalne jest spuszczenie wzroku a dla innych odwzajemnianie spojrzenia. Nie szukajcie czegoś czego nie ma.

Gość gość
Krwawa,do nich nic nie dociera:).

Najbardziej rozwaliło mnie nazywanie bogu ducha winnej rudej "szmatką". Ciekawe ile ja razy byłam taką szmatką bo zapomniałam pokornie spuścić łebek albo udawać, że wokół ludzie nie istnieją.

Gość Cruella DeMon
Na następnej randce tez gap sie namiętnie na jakieś CIACHO oblizujac przy tym wargi koniuszkiem języczka :D Give him his own fu...ing medicine :D

Gość gość
Szmatka za spojrzenie :D

Gość gość
ja jak widzę fajną laskę to sama mówię do mojego chłopaka '' patrz jaka fajna laska '' on pokiwa głową i idzie dalej szczerze muwiąć inne nie robią na nim wrażenia hehe

Gość gość
ale i tak facet zachował się typowy facet. gdzieś słyszałam że jak facet tak się zachowuje to udawać że nic się nie dzieje a innych kobiet wcale nie zauważać , siebie mieć za jedyną, najlepszą i najpiękniejszą.

Gość gość
miało być jak TYPOWY SAMIEC :D

Gość blanka11
moj jest wpatrzony tylko we mnie, paradoks, bo to ja sie najczesciej zachwycam pieknosciami i mu pokazuje, a on tylko potrafi wzruszyc ramionami, i mowi zawsze ze ja jestem chodzacym ideałem . Takich Wam k mezczyzn zycze.

Ja p******ę. Wy nauczcie się czytać. Autorka w tytule napisała "gapił się" a w praktyce tzn. że 2 razy spojrzał na ułamek sekundy.

Gość gość
nie przesadzajcie dziewuchy, takich Wy i takich jak Wasze chłopy są tysiące co za różnica kto z kim będzie ? ja wychodzę z takiego założenia, że żadna mam powodzenie i jak nie z tym to będę z innym i ten inny pewnie nie będzie w niczym gorszy ani lepszy od poprzedniego, musi to do Was dotrzeć bo taka jest prawda jak mój chłop patrzy na inne, mówi o innych w sensie seksualnym, to ja mówię mu aby się nie powstrzymywał i zdecydował na pierwszy krok, czy ja jestem jego wróg ? czy pragnę go przy sobie niewolić ? NIE ! on, może zacząć nowe, lepsze życie z inną, mnie wystarczy aby oddal klucze do mieszkania, czy to nie jest proste ?

Gość gość
2 razy sie spojrzal i wielka afera hahahah padlam

Gość gość
Oczywiście, że odezwał się po randce.

Gość gość
to jest normalne że facet patrzy się na inne kobiety tak jak normalne jest jak kobieta patrzy na innych facetów i po co tu robić aferę

Gość gość
no czyli wszystko jest w porządku jak się odezwał widać że nadal zainteresowany TOBĄ :)

Gość goues
07.11.13 te wpis jest znaczący. Rodzaje spojrzeń tego faceta :D....hahaha...suuper! Świetny opis. Na mnie się jeden patrzył tak dramatycznie, kumple go obgadywali, że on mną zainteresowany.... I co? I nic. :( Ja nie mam 100% przekonania chyba. Może jakbym miała pracę...

Gość gość
wiecie, co, odechciela mi sie corazbardziej zycia z kobietami. Analizujecie fakt ze koles sie spojrzal na laska ktora przechodzila obok stolika, prze ulamek sekundy. nie macie wiekszych zmartwien w zyciu ?

Gość goues
kobiety lepiej odczytują emocje....widać po opisie spojrzeń :D Dziewczyno na pewne rzeczy nie masz wpływu.... ja też musiałam się z tym pogodzić

Gość 15 24
przykro mówić ale nie stracił głowy dla Ciebie i nie powaliłaś go urodą ani elokwencją . może się jeszcze odezwie i w dłuzszej znajomości dostrzeże w Tobie inne przymioty

Gość gość
Ale on się odezwał.

Gość gość
i kiedy kolejne spotkanie????

Gość gość
Jutro.

Gość 15 24
to się nie przejmuj i idź na randkę pewnie już zauważył że może nie powalasz uroda ale masz duuużo więcej do zaoferowania niż tylko piękna facjata

Gość gość
Dla twojej wiadomości, akurat ja jestem dużo atrakcyjniejsza od tej rudej. Wybacz ale mało wiesz.